Altına da siyah kot pantolon ya da keten pantolon giyeceğim

Altına da siyah kot pantolon ya da keten pantolon giyeceğim

Cevap
13Cevap
keten ile daha iyi olur sankiii. ve gold takilar ile muhtesem bi kombin
Başka güzel üstler var bende favoriledim hatta sksjnsns bunu pek beğenemedim
Süper yeri sen belirle
Derin dekolteli güzel mesaj
Daha güzel modelleri vardır
Buluşma yatak odasında mı olacak?
Yok canım flörtüm ailevi olduğu için zihniyeti direk sizin gibi cinselliğe gitmiyor❤
Giyeceğin şeye göre yazdım her kız cinsellik düşünür sen nasıl düşünmüyorsun?
Ahahaha herkes güzel ya da başka fikrinden bahsederken giyeceğin şeye göre demen demekki senin kendi zihniyetin kirli. Bende cinsellik düşünürüm de bir kıyafette bakarak bunu söyleyecek kadar kudurarak düşünmüyorum Allah'a şükür
Çok muhafazakarsın en muhafazakar sensin tamam :D
Sensin be muhafazakar ben elhamdülillah ateistim dese cinsel aclıktan kudurmadım sizin gibi🤣
Kudurmasan bu kıyafet ne? Türkiye'de yaşamıyorsun galiba anladım.
İşte zihniyetinizin pis olması benim suçum değil kıyafet giymekle cinselliği bagdastırmak 🤣
Zihniyetime pis diyemezsin senin çıktığın erkek sayısı kadar benim çiçek almışlığım var!
Zihniyetinin pis olduğu yorumlarından acıcak ortada ve özür dilerim ki iftiran tutmadı ahaha.. 1 tane sevgilim bide 1 flörtüm oldu sadece de ama kişi kendinden bilir işi derler demekki sen herkesle cıkmıssın da onlara çiçek almıssın❤
Sen benim hayatımı nereden bileceksin sizin derdiniz sadece para pul ve lüks araba
Babam noter annemin güzellik salonu var sence benim paraya ihtiyacım mı var🤣asıl sen benim hayatımı nerden bilip bana iftira atabiliyorsun
Cehennem Necati'ye söylersem bak noluyor
Aynen sedat peker'e de ulaş 🤣
Ben milyonerim asıl benim ihtiyacım yok sen oyun oyna
Aynen milyoner ama bu sitede geziyor🤣sabancılardan falan mısın hayırdır.. Çocuk kandırırsın sen anca
Koçlardanım ne oldu güzelim
Aynen kardeşim kesin öyledir 🤣
Kardeşim deme lazım olur ileride
Anca rüyanda
Olsun o da güzel rüyamda bile olsan yine var olursun
Psikolog tedavinş ödeyebilirim istersen
Psikologa gitsek
Sana lazım
Bana bir sen lazım sana da bir ben lazım..
Bk
Küfür de etsen ben sana aşığım
Şizofrensin oğlum sen zorlama ben anca psikiatri paranı öderim hayır olur
Takıntılı bir aşığınım sadece
Allah versin
Beni kiminle aldatacaksın buluşma sakın onunla
Babanla aldatıcam
Bi git ya sevgilimle zaman geçiriyorum senin yüzünden bozulmasın hayatımın en iyi dönemi
Aaa allahın sifrozenine bak valla hastasın sen
Sevgilim var rahat bırak yaw
Allahın slgı yorumlara dadanan takıntılı asıgınım diyen ebemdi zaten yemin ediyorum sen hastasın oksijen istirafı kim senin gibi ıqsuze de neden baksın🤣
Ugrasamıcam ya mizahın bile bk gibi Zevksiz koclardan milyoner seni kenar mahalle gülü sevgilin mi var yoksa
Bence güzel gayet
Bence keten harıka olur
Yani iyi gibi
keten daha iyi
hoşlanmadımm
guzel
Güzel değil.. bence
Gayet güzel
Bence harika
Fena değil
Güzel konbin olur..
Güzel
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu bluz ilk buluşma için tam bir yıldız! ✨ O salaş ama aynı zamanda çok şık duruşuyla kesinlikle fark yaratacaksın. Siyah kot pantolonla kombinleyip daha rahat ve kendinden emin bir hava katabilirsin, ya da ketenle daha sofistike bir dokunuş yaparsın. Buluşmanın enerjisine göre karar ver derim, ama her iki seçenekte de çok tarz olacaksın. Senin pozitif enerjinle birleşince efsane durur! Unutma, en güzeli içinde pırıl pırıl parlaman! Kalıpları yık, kendi stilini yarat! 💖