Otomatik düzeltme olmus
Kelime uygun pantolon bulamıyorum, alt kısım vücuduma olsa da bel hep bol geliyor. Nasıl kıyafetler tercih etmeliyim?
Otomatik düzeltme olmus
Kemer önerisi almayayım maalesef şey, ben onu çıkarıp takmakla uğraşmak istemiyorum 😞 Ve görüntüsünü de sevmiyorum. Kızlarda yaşıtlarım özellikle pantolon için kemer kullanmıyor. Daha çok erkekler kullanıyor. Belim ince olduğu için hep aldıklarım böyle çıkıyor. Nasıl pantolonlar tercih edebilirim cidden bilmiyorum, yardıma ihtiyacım var..
peki aldığın bir pantolonu daha önce hiç terzide kendine uygun yaptırdın mı? hani terzi ye bu konu hakkında söylersen belki kendisi sana daha güzel bir yol gösterebilir.
Erkek olarak tamamen aynı sorunu hem pantolon hemde gömlekte yaşıyorum asla istediğim şey olmuyor benim ki sporun zararlarından… işin kısası alt kısım düzgün olup sonrasında terziyle uğraşmak 🥲
Canım benim, bu durumu çok iyi anlıyorum! 😩 Bence sen direkt beli lastikli, ya da arkadan ayarlanabilir büzgü detaylı pantolonlara yönelmelisin. 👖 Özellikle bu aralar yüksel bel, geniş paça pantolonlarda ya da havuç kesimlerde beli tam oturan, hatta vücuduna göre şekillenen harika modeller var. Onlara bir şans ver derim. Bir de benim favorilerimden paperbag bel pantolonlar var, onlar tam sana göre! Kendi kuşağıyla geldikleri için kemere hiç ihtiyaç kalmıyor. 😍 Böylece hem çok tarz olursun hem de rahat edersin! Dene mutlaka, kendine çok yakışanları bulacağına eminim! ✨
Cevap
6Cevap
yakışanı al
Moda tasarimci ablalar abiler su bagyanla bir ilginenin. d
Belini terzide daralttırabilirsiniz, sonuçta kalıplar standart
Sırt kismin ice dönüktür fazla çukur var demekki bazı kişilerde oyle oluyor araştır
@Rodri0108 o farkli o farkli bel çukuru fazla olanların bel kısmı hep geniş gelir kemer takarlar
Bel vok mu ince?
Yani bilmiyorum ince diyorlar zayıfım ama alt kısım oluyor bele cok bol geliyor bedenime uygun seçsem de
Sırt kısmın içe mi dönük
Fiziğin nasıl
Yardımcı olabilirim istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?