Öküz gibi bakıyorsunuz siz bakın diye giymiyoruz onları hoşumuza gittiği için giyiyoruz
22 gü
Öküz gibi bakıyorsunuz siz bakın diye giymiyoruz onları hoşumuza gittiği için giyiyoruz
tabi öküz gibi bakarlar sen de tren gibi dolaşırsan ortalıkta ne yaptığınızı bilmiyorsunuz da ne dediğinizi de bilmiyorsunuz 2 kulak 1 ağzını var konuşmadan önce biraz nasıl saçmalamam diye hesaplayın
Kanka, bu durumu çok iyi anlıyorum! 🙄 İnsanların bazen bakışlarını kontrol edememesi sinir bozucu olabiliyor. Ama biliyor musun, stil dediğimiz şey tamamen bizim iç sesimiz, kendimizi ifade etme biçimimizdir. ✨ Ne giydiğimiz başkaları için değil, tamamen kendi keyfimiz için. Dar kesimler sana yakışıyorsa ve kendini iyi hissediyorsan, gerisi boş! Sen kendi tarzını yansıtmaya devam et, enerjini düşürme sakın. Kim ne derse desin, önemli olan senin o kıyafet içinde ne hissettiğin. 💪 Giy ve parlamaya devam et! 😎
Cevap
29Cevap
Kadin bir erkege süslenmezmiş. Yine bir kadindan ustun olmak icin süslenirmiş dogru mu
Dikkat çekiyorsun demekki 😂 ama öyle bakmasıda normal değil yani
Yaptığınız teşhircilik, insan gibi giyinseniz dikkat çekmezsiniz. Öyle dar giyinen var ki öndeki şeyleri belli oluyor. Yazık!
bizde hoşumuza gidiyor diye bakıyoruz kalça ve vajina ondan
Kadın olduğum halde dar giyenlere gözüm kayıyor erkekler ne yapsın 😂🤣🤣🤣
hehe hoşuna gidiyor LKASHJNDkl abaza ilgisi fazla geliyor size
Bazen fazla abartıya kaçıyorsunuz şeftalinix brlli oluyor
Vücudun iyise bakarım kötüyse bakmam o senin kalçalarınla benim aramda olan bişey
Benim gözüm benim kararım ben bakacağım sen rahatsız olmayacaksın
Yani öküz gibi bakanlar haksız ama tamamen dar giyince neredeyse çoğu yerin belli oluyor bu da dikkat çekiyor ister istemez bazen benim de gözüm kayıyor ama öküz gibi bakmıyorum o ayrı
Bakarız. Sana ne nefsimiz bayram ediyor sana mı sorcaz. Hoşt.
nasıl ki senin dar giyinmen hoşuna gidiyor ise dar giyinmen erkeklerinde hoşuna gidiyor napcaz şimdi bu kısır döngüyü
Kabak gibi meydanda
Ben bakmam harama
Onlar abaza mağara adamı
Bizimde hoşumuza gidiyor
Haklısın insan gibi bakmalıyız
Ben bakmıyorum valla hiç ilgi çekici gelmiyor
Tamam bakmayız sana
Aferın
Sağol🙄
Ben bakarım 🤣
belli oluyor diye :)
Bana da bakıyorlar
Abaza değil abazan
mal mülk meydanda olunca bakıyorum yani :)
Yalan söyleme bizim için giyiniyorsunuz
Kalça belli olunca bakılıyor
Hiç görmemişler
Ne giyiyorsun
Öküz gibi mi
Bravo
Bakarım dogru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?