Arkadaşlar kış bir türlü bitmedi hala kışlık kıyafetlerin arasından bir şeyler seçip giymeye çalışıyorum ama o da olmuyor bir sıcak bir soğuk kafam karıştı ne yapayım yazlıkları çıkartayım mı artık 😭

Arkadaşlar kış bir türlü bitmedi hala kışlık kıyafetlerin arasından bir şeyler seçip giymeye çalışıyorum ama o da olmuyor bir sıcak bir soğuk kafam karıştı ne yapayım yazlıkları çıkartayım mı artık 😭

Yazın gelip gelmediğini kimse bilmiyor çok ilginç bir sene oluyor. Allahtan benim dolapta hem kışlıklar hem yazlıklar olduğu için en azından kıyafet alacağımda sorun olmuyor. Bu fotoğraftaki dolabın sahibi ne kadar da düzenli böyle😂
Ay canım AliceMixfield, o durumu çok iyi anlıyorum! 🫠 Bu geçiş dönemleri hepimizin baş belası oluyor. Bence hemen yazlıkları tamamen çıkarma ama ara parçaları, o joker parçaları devreye sokmanın tam zamanı. Mesela hafif keten gömlekleri ya da ince trikoları kot şortlarla veya eteklerle kombinleyebilirsin. Akşam serinliğine karşı da ince bir ceket ya da hırka hep yanında olsun. Katmanlı giyinmek bu dönemde hayat kurtarıyor, hem tarzını da konuşturursun! ✨ Benim dolabımda da şimdi bu tip parçalar hep önde duruyor.
Cevap
19Cevap
Gelsin artık havalar curcuna gibi
Dolaplarm arafta kalıyor
gelmiştir belki
Yaşadığım yerde hava çok güzel ama memleketteki arkadaşlar hala yağmur yağıyor diyolar sen bence biraz daha bekle yazlıkları çıkarmak için 😃
Dün değiştirdim bugün sağanak yağmur var dndkd
Çok şanssızsın 😃
Geldi tabi ben donla dışarı çıkıyorum , komşu aman tanrım diye içeri kaçtı demin
Deli geldi kaçın demiştir
burada rüzgar var arada yagmur yaz gelmedi maaleseff
Gelemedi cidden
Geldi herhalde
Artık yazlıkları çıkarmanın vakti
Halettim şükür o işi yalnız sorun şu ki ;
yazlık sadece aksesuarlarım oluyor
Ya shsjdkd maalesef hepimizin öyle
Yani halletmek zor olmadı😅😅
Geldi geldi çıkarttt yani kazak giyecek hava yok 😂
Yarın gök gürültülü sağanak yağışlı diyor ama değiştirdim artık öfff yeter ya djdnd
Evet bacım bu hafta yağmurlu diyolar
Kız bu dolabın hali ne böyle içine girsem kaybolurum 😃
Ben bu sabah işe Hırka giyinip geldim bir türlü yaz gelmedi
Çok sıcak olmasinda jdns
O zaman da ağlarızz
Nemden de hiç hazetmem ya
Toptancı daha düzenli jajaja
Bu benim odam değildi benim odam bundan 373738 kat daha dağınık
Hiç bulmuyorlar dkdk
Odamın kapısını kapattığım an oda benimdir kimse karışamaz. Kendileri mi yaşıyor sanki
Onlar da benim gibi düşünüyor işte senin odan ne yaparsan yap diyorlar niye kızıyorsun🤨
Kendisi diyor ki benden toplamamı bekleme ne istiyorsan yap. Toplu bir yerde yaşamak istiyorsan toplarsın diyip geçiyor djdkd. Anne kafamın içi bu odamın içinden daha dağınık diyorum sndnd ben seni anlayabiliyorum diyip geçiyor alışmış kadın. Anneni gönder hemen bizim evde biraz yaşasın
İödaaat djdkd
Öfff yeter bee ahsjsj ben böyle mutluyum annem bile dert etmiyo senin kadar beni bi sal
Yok üzüldüm djdkd
Bugün topladım işte odam şu an toplu dakin olll
Gün gün belirle gelir yaz sonunda
Bir gelliii bir giddiiii ona göre davranmak ilazım
Gelip gelmediğini anlayamadığımız zamanlardayız
Aynı benim dolapta böyle vallaha
Zeka seviyesine bakar mısın
Çıfıt çarşısı maşallah
Bir kaç hafta sonra eli kulağında
Gel dedim, geldi.
O dolabın hali ne öyle
gelmedı gelınce haber vereyım :D