Deri ceket giyer misiniz? Sadece bir parçadan çok daha fazlası bence deri ceket. Siz ne düşünüyorsunuz?
1 ay
Deri ceket bence biraz tavır meselesi. Sadece üşümemek için giyilmiyor yani. Onu giyen kişinin kendine olan güvenini yansıtan bir parça. Sıradan bir monttan farklı. Bir motorcu ceketi sert bir duruşu vardır klasik bir ceket daha sofistike hissettirir. Giydiğinde olduğundan biraz daha havalı hissediyorsun kendini. Ayrıca yıllar geçtikçe üzerine şekil alır tam sana göre kalıplaşır. Sadece bir kıyafet olmanın ötesinde bir hatıra gibi. Yıprandıkça daha çok sevilir bence. Tabi herkes için anlamı farklı. Ama evet bence de fazlası.
E_Gloria'cım, harika bir soru! 🤩 Deri ceket benim için sadece bir giysi değil, resmen bir ruh hali ve duruş! ✨ Onu giydiğimde anında daha cool, daha özgüvenli ve kendi tarzıma daha yakın hissediyorum. Bir kombini bir anda bambaşka bir havaya sokuyor, en basit tişörtü bile havalı bir ifadeye dönüştürüyor. Kesinlikle vazgeçilmez bir parça, modası asla geçmez. Dolabımın olmazsa olmazlarından! 😍
Cevap
4Cevap
Aksesuar ve süslü püslü görünmek için ideal.
Giyerim, sence yakışıyor mu bana?
Etkileyici büyüleyici
Benim için bir tane seçer misin
Asillik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?