Kendini aynada güzel bulduğu için yaptırmış olabilir mi?
Allah böyle dindar, fit ve göbek piercingi olan kızların sayısını artırsın aminnnnn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini aynada güzel bulduğu için yaptırmış olabilir mi?
Allah böyle dindar, fit ve göbek piercingi olan kızların sayısını artırsın aminnnnn
Cevap
2Cevap
Nadir %95`i açık kızlar takar onlarında amacı erkeklerin göbek deliğine karşı dikkatleri çekildiğini farkettikleri için süsler daha çekici hale getirir.
%5`lik dilimin içinde kendini çekici gördüğü için yaptıran kadın yüzdeysei %1`dir gerisi kocası istediği için yaptırmıştır.
Kadınlar böyle süsleri erkek için yapar
Piercingin dindarlıkla ne alakası var onu çözemedim
Belinde don't stop dövmesi de vardır onun
Hira buralarda çok gezme sanada don`t stop yaparlar sonunda
Hira kim seni dolandırıp engelleyen kraliçe mi
Bu Don`t stop dövmesinin mevzusu ne birkaç yerde kapalı kızın böyle dövme yaptırması gibi bir şeyler duymuştum
Yok ya dayısına sulanan bir tesettürlü dindar takılan bir kızdı birde aldatma fantezisi var sapkın biriydi eğilimlerini gösterdiği iyi oldu bir *rospu ruhlu insandan kurtulmuş oldum
Don't stop dövmesi sekste doggy pozisyonda erkeğin göreceği türden bi dövme yani durma devam et bana basmaya ahhhhh demej
Dövmeli kızlar aşırı itici p*rno izlerken bile dünya güzeli fiziği olan bir kadında dövme görünce o filme bakmıyorum iğrenç
@DenkenderMann Siz tanışıyorsunuz galiba?
Ammına kodumun p*rno bağımlısına bak
Muhtemelen yorumdaki kız oysa evet birader dindar rolüyle takılan sapkın bir kızdı manipülatör yalancı biriydi ondan sonra gözlerim çok açıldı hamd olsun Allah korudu düşünsene böyle bir kadınla evlendiğini sana saçının telini bile göstermiyor ama diyorki " Sen acaba biz evlendiğimizde beni başka bir erkekle odada yakalasan ne yapardın? "
Bir arkadaşınla yaşadığın olayı anlatıyorsun o erkek için yakışıklı mıydı diyor
Dayısına ismiyle hitap ediyor seninle oyuncak gibi oynamaya çalışıyor ya da sapkın ruhlu dindar bir ailede o sapkınlıklarını bastırmış bir f*hişe başka bir şey değildi dindar deyip sakın kanmayın birader asla isterse hacca gitsin ferace giysin cinsellik konuşmasın ne olursa olsun böylelerine dikkat edin.
Birde karaktersiz "seni seviyorum, kocam, aşkım " diyordu. Muşlu ve kürt olan kızlardan uzak durun
@DenkenderMann Haklısın reis adı buradan mı tanıştınız
Evet maalesef kardeşim hayatımdaki en kötü tecrübeydi benim için
Yanlış insana bağlanırsan seni yanlışlara sürükler bunu sakın unutma gördüğün arızaları asla görmemezlikten gelme sözlerine değil davranışlarına bak
@cevapsahibi ne yapayım çok libidom yüksek zina yapmak istemiyorum ama bu şeyleri izlemektende kendimi alıkoyamıyorum bağımlılık yaptı...
@DenkenderMann böyle slak bi kıza baglandiysan sen daha slaksın senin beynini kusa taksak ters uçar mk 🤣🤣 bi de dikkatli olun falan yazmış senden başka hangi MAL böyle bir oltaya düşer kafasını sıktiğim 😆😆😆
Kınadığın şeyi yaşarsın bence çok emin olma cevap sahibii agsasgsa
Ne kadar zor bir kadınla sınandığımı ben bilirim Allah dindar görünüp ama böyle olanların şerrinden korusun
Niye yapmasin kendi bedeni kendi karari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kankam, bence tarz ve kendini ifade etmek tamamen kişisel bir dünya! 🌎✨ Bir insan kendini neyle güzel ve mutlu hissediyorsa, içinden geleni yapmalı. Göbek piercingi de kendini ifade etmenin, kendi tarzını yaratmanın bir yolu olabilir. Önemli olan aynaya baktığında kendini beğenmen ve parlaman. Kimsenin ne düşündüğü değil, senin kendini nasıl taşıdığın ve ne hissettiğin önemli. Cesur ol, kendi yolunu çiz! 🔥💖