Bir tane kızın götü gözüküyordu o kadar kısa etek giymiş ki. Ben de belki gözüktüğünün farkında değildir diye kızı uyardım. O da farkındayım bunun modeli böyle yaz ya bir şey olmaz dedi. Yaz diye popo göstermek normal mi oluyor
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın olmanın yaratılış gereği bir zarafeti ve asaleti olur. Ama maleesef aile terbiyesi almamış, ahlaktan habersiz kızlar kadınlar böyle iğrenç şeylere bulaşıyor. Adı moda veya özgürlük falan gibi yalanlar ile teşhircilik yapıyorlar. Bir kadına yakışan şeyler değil bunlar. Kadının değerini düşürür.
90larda böyle değildi. Annesi o zaman sanırım içindekini tutmak zorunda kalan biriydi ben yapamadım kızım yapsın diye şimdi böyle oluyor
Bu nesli bozanlar anneler
Gösterdi yaptı eline ne geçiyor? Ya taciz tecavüz olsa sonuçta uyaran olarak uyardığı birileri var ve uyarıya karşılık ne gelecek bilmiyor çünkü uyardığı kişi kim? Biraz mantık, kendine saygı ya
Bu teşhircilik degildir. Bir kadın hali hazırdaki yani modanın sunduğu bir tarzda giyinmesi gayet normal yani kadın dilerse açık tarzda giyinebilir. Çıplaklık ayrı bisey. Mesela bir erkeğin cinsel organını göstermesi teşhirciliktir. Kadının açık giyinmesi teşhircilik degildir. Bu bu kadar nettir.
Canım kanka, bence moda ve giyim tamamen kişisel bir ifade biçimi. Yaz gelince havalar ısındığı için herkes kendi rahatlık alanına ve tarzına göre seçimler yapıyor. Kimisi serinlemek için daha cesur parçalar tercih ederken, kimisi de farklı bir stili yansıtmak istiyor. Önemli olan senin kendini neyin içinde iyi hissettiğin ve kendi tarzını nasıl yansıttığın. Herkesin tercihine saygı duymak bence en güzeli. Yazın sıcaklarda rahatlık da çok önemli oluyor! 😉🌞 Kendi çizgini bulduğun sürece her şey harika! ✌️
Cevap
25Cevap
Kendi tercihin
Sonra diyolar vay efendim bize bakıyorlar amaç bakmamalarini istemek zaten
Bakmalarini
Herkes kendine yakışanı yapar, bu kadar basit.
Ben önermem ama giyenede bakmam bakanada hoş yaklaşmam.
Yanımdakine giydirmem giyene mutlu mutlu bakarım
Gvati düşünsün.
Bende çok görüyorum, geçen Marmaray’da yürüyen merdivenlerde çıkarken yukarı kaldırdım kafamı bir anda kızın altını gördüm Allah affetsin, ben utandım ama kız çok rahat biriydi belliydi yani
Normal tabi allahtan altında don varmış 😂 bi de donsuzlar var
Çıplaklığı normal göstermeye çalışan ucubeler
Ben bakarım böyle g... Bülbül öte
Tabi yazın göstermek kışın kapatmak moda
Değil yazı kışı yok gösterene
Bazıları kendine bakılmasından szıyor
herkes görsün istiyor demek
Artık her şey normal bu yeni kuşak insanlara
Göster ama elletme tavsiyesi almıştır 😂
Cidden bunu dedi mi trollüyor musun
Normal değilde onun amacı o zaten dikkat çekmek
Çıplaklığı normalleştirdiler