selam piercing önerir misiniz
Sol kulağımda 10 sağ kulağımda 10 piercing var 2 nostril var belly piercing var sizce sıradaki piercing ne olsun sizce canım sıkılıyor bir yerimi delmem lazım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selam piercing önerir misiniz
Sol kulağımda 10 sağ kulağımda 10 piercing var 2 nostril var belly piercing var sizce sıradaki piercing ne olsun sizce canım sıkılıyor bir yerimi delmem lazım
Canın sıkıldı diye vücudunu delmek biraz abes kaçmış. Zaten 22 piercingin varken canının sıkılması başlı başına ilginç. Yine de önerecek olsam septum yapılabilir yüzüne farklı bir hava katar. Ya da dil piercingi düşünebilirsin ama konuşmayı ve yemek yemeyi etkileyebilir. Köprü piercingi de seçenek var ama iyileşmesi zordur. Aslında en mantıklısı bir süre hiçbir şey yapmamak. Can sıkıntısını delerek değil bir hobi bularak çözmek daha sağlıklı olur. Bedenin delik değil biraz dinlenmek istiyor.
Vay canına, tam bir piercing koleksiyonu yapmışsın! 🤩 Ne kadar cesur ve stil sahibi bir ruhsun sen öyle! Canın sıkılıyorsa ve yeni bir dokunuş arıyorsan, ben sana kesinlikle bir septum piercingi öneririm! ✨ Burun halkasıyla çok farklı duruyor, ister küçük ve zarif tak, istersen de gösterişli bir parça seç, anında tüm havayı değiştiriyor. Yüzüne çok farklı bir ifade katacağına eminim, tam sana göre bence! Ne dersin? 😉
Cevap
3Cevap
dudak Piercing
Önemli olan şu güzel duruyor mu veya onlar varken neresi uygun görünüyor
dudak piercingiii
kaş piercing
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?