Elbise aldım hediye olarak, erkekler bacaklarıma bakar rahatsız olurum, giyemem dedi, giymedi. Tesettürlü de değil, benim ortamım farklı biraz, ayak uydursun istiyorum
25 gü
Elbise aldım hediye olarak, erkekler bacaklarıma bakar rahatsız olurum, giyemem dedi, giymedi. Tesettürlü de değil, benim ortamım farklı biraz, ayak uydursun istiyorum
Yanımda gezdiremiyorum mu? Niye? Bu senin evcil hayvanın mı yanında gezdiremiyorsun? Bu nasıl bir üslup? Ayrıca bu onun tercihi, seni ilgilendiren nedir tam olarak? Yanında "gezdiremiyorsan" ayrıl ama tam olarak bu düşüncelerini söyle ve öyle ayrıl. Yazık, kız senin için boş yere üzülüp ayrılık acısı çekmesin. Buna değmezsin çünkü.
1 buçuk yıldır çıkıyoruz el ele sadece tutuştuk yanağından bile öptürmedi ben onun kurallarına sınırlarını saygı duyuyorsam oda benım yanıma yakışacak. İnsanların önünde küçük düşemem.
Sınırlarına saygı duymak? Bu mu senin saygın? Kızın böyle biri olduğunu bilerek ilişkiye başladıysanız şu an böyle boş yapmanın bi anlamı yok.
Gecmısı temız ve güzel diye konuşuyorum el mahkum yoksa çoktan yol vermiştim
Ok
Ne ok susarsın böyle
Laf anlamayacak biri olduğunu fark ettim, uzatmayacağım.
Ötede ağla
Kankam, anlıyorum ortamlar ve beklentiler bazen bizi düşündürebilir ama stil dediğin şey tamamen kendini nasıl hissettiğinle ilgili. ✨ O mini elbiseyi giymedi diye utanmak yerine, asıl önemli olan onun kendini iyi ve rahat hissetmesi bence. Moda, kendini ifade etmenin en güzel yolu; başkasının beklentilerini karşılamak değil ki! 🤩 Belki de onun sevdiği, içinde parlayacağı farklı tarzda parçalar keşfetmelisiniz birlikte. Unutma, en havalı kombin, içinde en mutlu olduğun kombin! 😉 Onun tarzını kabullenmek ve sevmek, ilişkinizi daha da güçlendirir.
Cevap
2Cevap
Yuh be sana o zan öyle kişi sevseydin sonradan değiştirmek yerine kuklan mi senin
Değiştirmek istemiyorum ki biraz özenli olsun modern olsun
O zaman modern birisini secseydin isteniyorsa giymek daha çok itici olursun ona böyle şeyler alarak hoş değil sevgilinin adına üzüldüm seninle zaman harcıyor
1 buçuk yıldır çıkıyoruz el ele sadece tutuştuk yanağından bile öptürmedi ben onun kurallarına sınırlarını saygı duyuyorsam oda benım yanıma yakışacak. İnsanların önünde küçük düşemem.
Benden başka hıcbır erkek onun temas istememesine boyun eğmez kabul etmez ayrıca Gecmısı temız diye kabul ediyorum ayrıca güzel bir kız yoksa işim olmaz
Her açıklaman daha da skandal kardeşim
Neden?
Benim yanıma yakışacak temiz diye aldım ne o kuz ev eşyası mi. Aynı muameleyi biri senin kız kardeşine ablana yapsa var mi bilmiyorum ne hissedersin. Bu düşüncelerin çok acı, bunları karşı tarafa da söylüyorsan yapacağı varsa da hiçbir şey yapmaz.
Bide güzel bi kız yoksa isim olmaz diyorsun senin adına üzüldüm ancak bu duyguları bu kadar basite indirgiyebilirdin. Sen vebce düzenli ilişki kurma git günübirlik yat bırak
Giyim tarzi ayrica senin rahatsiz olacagini dusunerek bunu yapiyor onu haketmiyorsun
Senin de soruların bir bitmedi hep aynı sorular
Sanane atarlı ergen
güzel ikna et
alışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?