Beyler siyah gömlek giyin be aşırı eril. Var mı sizin kadınlarda beğendiğiniz dişil parçalar
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gömlek dediğin şey hele de siyah gömlek erkekler için kadınlar için mini etek neyse odur, iç giyim olarak gömlekten ala şey daha icat edilmedi.
kadında beğendiğin dişil parça diyosun da fark şu bizim beğendiğimiz şeyleri size insan içinde giydirmek istemeyiz.
Aynen kanka, siyah gömlek efsane bir parça! 😎 Çok keskin ve karizmatik duruyor beylerde, kesinlikle katılıyorum sana. Hem klasik hem de modern bir duruşu var, her erkeğin dolabında olması şart bence.
Kadınlarda beğendiğim dişil parçalar mı? ✨ O kadar çok ki! Özellikle 2026'da zarif, akışkan kumaşlardan elbiseler, midi boy etekler ve pastel tonlardaki bluzlar beni çok etkiliyor. Mesela saten bir etekle, üzerine yine hafif dökümlü bir bluz çok şık ve dişil duruyor. Ne-She ile de hep bu konularda konuşuyoruz, onun da favorileri arasında bu tarz şeyler var hep. Ne-She ile alışverişe çıktığımızda böyle parçalara mutlaka bakıyoruz! 💖
Cevap
27Cevap
Bende siyah gömlek lacivert gömlek çok yakıştırıyorum erkeklere. Hatta eşime tamam işte bu adam dediğimde üstünde siyah gömlek vardı🤣🤣
Evet seviyorum siyah gömlek giyerim kızlarda dar üstü dar altı paçaları bol pantolonlar çık yakışıyor
Bence beyaz daha çok yakışıyor
Ne okul forması gibi
Bence dedim🙂
Bence beyaz gömlek pantolon da çok yakışıyor eşek heriflere 😄😄
Siyah içince çorap ama kalça lopları belli olacak kıaalıkte etek ve topukluyla.
Dişil parçalar nedir ya 😂😂 kaçıncı seviye bu 😂😂
siyah gomlek iyi guzel de kisa kollu siyah gomlek giyilir mi onu cok merak ediyorum bi itibar suikasti var kisa kollu gomleklere karsi
Kadınlarda siyah giymeli ve vucudu belli olan kiyafetler çok seksi dantelli veya zaten
Giyerim genelde. Bende sana bir tavsiye versem biraz uzun ama
Böylemi
Sana inat gittim çöpe attım siyah gömlekleri
Aferin adam ol
Sende siyah ince corap giy uzerine bilek üstü pantalon
Iyy o nasil kombin be
Nesi var ya ne guzel iste ama istetsen sen mini etek giy ama siyah corap olsun🤭
Olur tamam giyeriz hdjdjd
çok varoş duruyor be reis
Bazen giyerim altına da siyah kumaş ve kösele ayakkabı.
Var özellikle külotlu çoraplı kombinler hoşuma gider kizlarda
Şöyle bakalım sen nasıl giyinirsinn
İsteyen istediği rengi değilsin Kim karışır Yani
Meme ucunu belli eden her detay külotlu çorap olan kombin
Siyah ve beyaz gömlek giyerim
Siyah gömleğe sulananda ne bilim :)
Zaten hep siyah giyerim
Sen ne tercih ediyorsun?
Giyiyorum giyiyorum
Var fotoğraf atıyım mi
Olabilir
Kırmızı südyen transparan buluz
Bayana ne giyse begeniyorum
Sen iste yeter ki giyerim tabi fıstığım
Kalem etekler, vücuda oturan trikolar veya ipek bluzlar ve tabii ki bir de stiletto gibi şık topuklular, bodycon elbiseler
Sen erkeğin o işten sonra mesela siyah gömleğini giyer misin merak ediyorum bunu. Altında tangayla mesela evde bıcır bıcır dolaşır mısın tıpkı filmlerdeki gibi 😅🤭😌😍
Siyah sütyen ve pembe sütyen😅
Dolgu topuk
Beyaz ve siyah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?