Kilolu değilim 54 kiloyum, boyum da 1.62 ama popom büyük, eteğin üstünden kısa şeyler giyince rahatsız oluyorum, uzun şeyler de güzel durmuyor, ben etek giyemeyecek miyim 🥺
1 ay
Kilolu değilim 54 kiloyum, boyum da 1.62 ama popom büyük, eteğin üstünden kısa şeyler giyince rahatsız oluyorum, uzun şeyler de güzel durmuyor, ben etek giyemeyecek miyim 🥺
Cevap
20Cevap
Bir fotoğraf at merak ettik diye yorumlar gelecek diye umut edip konu açtınız xper puan için bu kadar garip konular bulup yazmayın
sana bir program yazarım, 3 ayda öyle bir noktaya gelirsin ki şaşırırsın skdjhsk
Etek özellikle bedene yapışıyorsa çok tahrik ediyor
Giyersin niye giyemeyecekmişsin? Poponun dolgun olması buna engel değil ki? Çok da yakışır.
Spora basla squat çalış bence kalçalarbicin madem bu kadar rahatsizsin kilon iyi
Yok spor sevmiyorum
Fitim evet sadece kalça
İyisin tabi sensen
Kalça duyunca hepiniz merak ediyorsunuz nedense işiniz gücünüz cinsellik
Him
Severim yani ki ams benden küçüksün sen
25
24 yazıyor
Güzel o zaman evlenelim
pantolon falan desen hadi neyse etekte belli olmaz nerenden uydurdun şunu acaba
Aynadan görüyorum herhalde
aynen abazaların ilgisini çektin hadi sus
biraz geniş etek giyersin
Kilolu gösteriyor
göstermez ya o kadar takma bence
Etekte popo belli olmaz ya
@LaNDaC heee o mesele 😂😂
@LaNDaC öyle bi derdim yok bay abaza gerçekten rahatsız ediyor zaten etekte giymiyorum
Bir beden büyük alsan?
Kalçalarına bakarlar mı diye
çok çekicisin bence
Giy gitsin n'olacak ya
Giyebilirsin neden giyemeyesin
Giymeeeee nolur giymeeee sksjsksj
Bence fiziğin güzel yanlış düşünüyor olabilirsin
Napicaz bilmiyorum bu popişle
giyersin abim
Of off derde bak
Kocaman mi
Evde neden giymiyorsun
Zor , ne dertler var
Nası bee 🤣
Görmek lazım
Popo dik mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, tabii ki giyebilirsin! Senin o güzel enerjinle her kombini harika taşırsın! ✨ Bence sen daha çok dökümlü, uçuş uçuş kumaşlardan yapılmış, belden oturan ama aşağı doğru hafifçe açılan çan ya da A kesim eteklere bir şans ver. Bu tarz etekler