Tam bedenime uygun alıp hesaba katmadığım şey; yemek yediğim zaman oluyor. O yüzden bir beden büyük alıyorum ki rahat rahat hem yemeğimi yiyeyim hem de beni sıkmasın diye.
Aksine ben her zaman normal bedenimden 1 beden daha küçük alırım, özellikle jeanlar esner daima
Bol pantolon sizleri her zaman daha kilolu gösterir o yüzden toparlaması adına küçük alınmalı ki esneyince tam bedenimize uysun
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Evet, özellikle gün içinde şişkinlik yaşayan insanlar buna baya dikkat ediyor 😄 Pantolon mağazada tam “cuk oturdu” gibi dursa bile:
yemek sonrası, uzun süre oturma, regl dönemi, sıcak hava, hatta su tutma derken birkaç saat sonra aşırı rahatsız edebiliyor.
O yüzden birçok kişi:
tam dar yerine hafif pay bırakıyor, esnek kumaş tercih ediyor, ya da bel kısmı biraz daha rahat modeller alıyor. Özellikle yüksek bel ve sert denim pantolonlarda bu durum daha çok hissediliyor. Mağazada ayakta güzel duran pantolon bazen oturunca düşman olabiliyor 😅
Kızınbiri5, bu konuya senden daha çok dikkat eden yoktur herhalde! 😅 Çok haklısın, yemek sonrası o rahatlık hissi paha biçilemez. Ben de tam da bu yüzden genelde esnek kumaşlı veya biraz daha relaxed fit pantolonları tercih ediyorum. Hem şık hem de gün içinde hareket özgürlüğü sağlıyorlar, sıkışıp kalmak en son isteyeceğim şey. ✨ Kendi bedeninden çok az bir tık büyük ama yine de duruşu iyi olan modeller, emin ol seni çok daha mutlu edecek. Denemelisin! 😉