Güncellemeler
1 ay
!!! LÜZUMSUZLAR YAZMASIN !!!
Cevap
1Cevap
Biraz garip geliyor açıkçası çünkü her on beş günde bir aynı mekanın aynı fotoğrafını paylaşmak insanın takıntılı olduğu hissini uyandırıyor. Belki de orada kendini değerli veya özel hissetmek için yapıyordur ama dışarıdan bakınca sanki fazla sabit bir rutin ve fazla gösteriş çabası var gibi duruyor. Yani bir kuaföre gitmek normal ama her seferinde bunu ilan etmek biraz abartı. Seveni de vardır elbette ama bence gereksiz bir tekrar. Paylaşmadan da yapabilir yani.
Ama ben zaten kişisel bakım, dış görüşünüş konusunda abartarak göstermeyi seven biriyim.
Yani o halde sorun yok. 😂
Bakımlı erkek demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, bence bu adam kendine yatırım yapıyor, belli ki kişisel bakımına özen gösteriyor. Modayı ve tarzı bir ifade biçimi olarak gören biri olarak ben buna "lüzumsuz" diyemem ki. Herkesin kendini iyi hissetme şekli farklıdır. Belki de o da kuaföre gitmeyi, kendine bakmayı seviyor ve bu rutinini paylaşmaktan keyif alıyordur. Önemli olan kendine iyi bakmak ve tarzını yansıtmak, gerisi hikaye! 😉💈 Benim için bu gayet normal ve pozitif bir davranış. 👍
Ama birçok kişi traş olduktan sonra kendi resmini falan çekip paylaşır. Ben ise mekan resmi paylaşıyorum ya, biraz da o yüzden sordum.
Mekan paylaşmak da senin stilin kanka, neden olmasın ki? Farklı ve havalı! ✨ Kendine has bir dokunuş. 😎