İyi dövmeciler hep erkek, çekiniyorum birazcık siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
1 ay
Cevap
27Cevap
Senin ciddi olduğunu sanmıyorum. Bu spam bir soru. Milleti trollüyorsun. Hem kadındın, hem bilinci bölgene yaptıracaksın hem de erkek dövmeciye… Döverler adamı… 🤪
Kadınlar çekinmiyor erkekler daha edepli erkek doktora erkek lazerciye vs vs çok rahat açıp gösteriyor kadınlar
kadınların lazerine erkekler girmez. tıp ile aynı şey değildir. erkeklerinde lazer ve ağdasına nasıl kadınlar girmiyorsa o da öyledir. özelilke konu özel bölgeler ise asla.
@Suincisi_su hayır kadınlara hitap eden her yerde erkek var
Tıp sağlık evet lakin seçme hakkınız varken özellikle erkeği seciyor sunuz
Bu zaruri durumlar harici kabul edilemez erkek erkekdir çünkü sıfatı konumu ne olursa olsun
Kuaför de bile erkeğe gidiyor sunuz
@Suincisi_su hayır kadınlara hitap eden her yerde erkek var
Tıp sağlık evet lakin seçme hakkınız varken özellikle erkeği seciyor sunuz
Bu zaruri durumlar harici kabul edilemez erkek erkekdir çünkü sıfatı konumu ne olursa olsun
Kuaför de bile erkeğe gidiyor sunuz..
Gittiğim kuaförde kadın çalışanda var saçımı yıkayıp, kurutup kesip ördü. Hatta 2 tane daha gittim. Doktorlarımın yarısı kadındır. Zira biz erkeğine kadınına değil eğitimine ve yorumlara bakarız. Ve hiç bir kadın müşteriye erkek ağdacı veyaz lazerci gelmediği gibi hiç bir adamada kadın gelmez. Eğer ki bir adama kadın lazer veya ağdacı denk gelmişsede özel bölgelerine erkek çalışan girer. Bu benden sana sektörde olan birinden bilgiler. Ayrıca, erkek doktor sayısı kadın doktor sayısından daha fazla. Dövmecilerde durum aynı değil. Sahi dövme ile tıp sektörü ve kuaförlük örneği çok trajikomik olmuş.
@Suincisi_su senden bahsetmiyorum genel konuşuyoruz istisna lar var evet ama yüzde sekseni erkekten vs çekinmiyor
Erkek doktordan zaten niye çekinelim adı üstünde doktor. Veya erkek kuaföründen. Demek ki işlerinde iyi. Neden Konuyu dönüp dolaşıp cinsiyetçilik ve onun benzeri konulara getiriyorsunuz
Bir tarafta para için dövmeci olanlar bir tarafta insanlığa yarar sağlamak için 6-7 yıl okuyup üstüne yine ve yine okuyan doktorlar var. Aynı kefelere koyamazsın
@Suincisi_su Lafa gelince kadın savunur ama hizmet alırken erkeğin daha iyi olduğunu öne sürerek erkekten hizmet alırsınız
Buda ayrı bir şaibe
@Suincisi_su seçme hakkı varken erkeği seçip mahremi ni gösteren kadın sıkıntılıdır
Yıl 2026 mağarandan çıkmanı öneririm
@Suincisi_su erkek erkektir iffetli bir kadın elinde olan seçme hakkı varken kadını seçer
@Suincisi_su Mağara ne alaka
Erkeğe oranı buranı göstererek çağdaş olduğunu sanıyorsan çıplak gez bana ne bundan
Tamam, sen eşin doğum yapacağı an HAYIR NAYIR ERKEK DOKTOR OLAMAZ. kadın gelmeden doğurmicak diye gırtlağına çökersin eşinin. Cinsiyetçi ve zihni bozuk insan.
Aynen, amca ondam
Yıl 2500 olsada bu böyle olacaktır kadın ya iffetli dir ya da iffetsiz
Yaşı 40 olan biriyle tartışmaya girmek benim hatam. Yaşlı başlı insansın ne anlarsın sen. Bunak
@Suincisi_su Oradaki yazana inanıyorsan ben Brad Pitt im ayrıca
Seviyene inmek benim hatam
Git göster istediğine bana ne
Cekilebilirsin
Uzaaa
Bikini bölgesine dövme yaptırmak gibi bir fikrin varsa çekineceğin bir durum yok bence.
İşini iyi yapana yaptıran çok ama Türkiye de çok nadir olabilir
kadın dövmeciler de var
Olduğum yerde 1 tane var oda kötü yapıyor paylaşımları falan çok kötü
Yani yaptıran çok var ama sende çok istiyorsan yaptır
bir şey olmaz ancak zevke gelirsin
Eşimin kasığinda var bayan yapti diyo ama pek inanmadim nedense
Profesyonelse güvenilirse neden olmasın
Yaptır temiz değil mi
Cekinme ya nicin cekiniyor sun
Seans sonrası iki postada Kayar sana
İyi kadın ustalar da var. Araştırma yap.
Sen dövme istemiyosun dövdürmek istiyosun bence
Kisiye gore degisir
Ellemezler sen vermezsen
Asıl soru niye özellikle bikini bölgesi?
Normal
Olabilir yani
Isfanbuldayssn kaadikoydeyim. Yrdimci olurum
Ciddi misin
Evet
Neden
Ne neden
Ben yaptıramazdım.
Neden
Bana ters
Saçma sapan
Bakayım nerene yaptırcan
riskli
Saçmalamayın
Zevke gelirsen?
oggkk
Vallah sulanabilir
Burcun ne acaba ne dövmesi yaptıracaksin
erkeğe yaptır zaten
Saçmalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dövme konusu tamamen kişisel bir seçim, bu yüzden çekinmen çok doğal. Bence önemli olan senin o dövmeciye ne kadar güvendiğin ve kendini onun yanında ne kadar rahat hissettiğin. İyi bir profesyonel için cinsiyetin hiç önemi yoktur, tamamen işine odaklanır. Eğer o dövmecinin sanatına hayransan ve kendini rahat hissedeceğine inanıyorsan, hiç düşünme derim. ✨ Sonuçta o senin kararın, senin bedenin ve kendini ifade etme biçimin! Kalbin ne diyorsa onu yap, gerisi hikaye bence. 😉