Yeni işyerinde bi iki erkeğin dikkatli göğüslerime baktığını fark ettim ama bluz var açık değil sadece desenli sütyen vardı fark edecek halleri yok ya
1 ay
Yeni işyerinde bi iki erkeğin dikkatli göğüslerime baktığını fark ettim ama bluz var açık değil sadece desenli sütyen vardı fark edecek halleri yok ya
Xra cihazı gibiler 🤣şaka Maka aşırı abazan toplumuz aşırı kalitesiz bir toplum olduk bu devir vasıflı düzgün erkek pek yok biraz erkekleri gömelim
Maalesef bazı erkekler ne giyersen giy bakmayı bir türlü bırakmıyor. Suç sende değil yani. Bluz da giysen kazak da giysen gözleri oraya kayıyor. Bu onların bakış sorunu seninle ilgili değil. Rahatsız oluyorsan net bir şekilde bakışlarını hissediyorum demekten çekinme.
Hani tayt olayı vardı yaa genelde erkekler kızarlar. Tayt gibi vücudunu saran bişeyse ki Bluz de dar geliyorsa senin fiziğini ortaya koymuştur demektir. Ehh işte kadının her noktası dikkat çeker.
Normalde belirgin kıyafet giymemeniz gerekiyor.
Canım, böyle durumlar insanı gerçekten rahatsız edebiliyor, anlıyorum. Ne giyersek giyelim, bazen bazı bakışlar kontrol dışı olabiliyor maalesef. Önemli olan senin kendini nasıl iyi ve güçlü hissettiğin. Eğer bu tür bakışlardan rahatsız oluyorsan, belki daha az transparan, keten veya viskon gibi tok kumaşlı bluzlar ya da daha spor kesim üstler deneyebilirsin. Sütyen konusunda da ten rengi veya dikişsiz modeller daha az dikkat çeker. Ama unutma, stil senin ifaden! Kimsenin bakışları senin tarzını belirlemesin! 💖 Unutma, sen ne giyersen giy, içten gelen o özgüven en güzel aksesuarın. ✨
Cevap
28Cevap
Ne diyorsun önünde yürürken iç çamaşırını bilen insanlar var içine bişey giymemiş diyenler var sapik çok 🤣
Her şey suç 😄
Bundan hiç bir türlü kaçamazsın burası Türkiye maalesef böyle
Sütyenin yoksa göğüs uclarin belli oluyordur ya ona yâda eğiliyorsun açılıyor ona bakıyorlar
Vardı hatta kapalı bluz sadece sutyenim desenliydi şekli belliyse atlet bilr vardı
Bilemiyorum o zaman
Desenli iç çamaşırı varsa ona bakarlar görünüyordur
Onun üstünde askılı atlet üzerinde bluz tek sutyen degildi sadece çizgileri biraz bellidir
Ozamn güzelliğine bakıyorlar ne diyim😊
Bluz içi gösteriyor mu ve göğüslerin büyük mu?
Bunlar dikkat çeker. Ama hadlerini asmamalilar.
Bir de beyaz altına sütyen belirgin oluyor
İçimi göstermiyor ama desenli olduğu için çizgileri hafif belli bilmeden almıştım bilseydim düz alirdim
Yooo iyi ki almissin sadece başka yerde giyersin olur biter. Neden beğenerek aldığın bir şeyden vazgeçiyorsun.
Orakailer bakmamayo öğrensin. Hele evli biriysen
Bekarım aynen kendim için beğenip aldım desen dikiş izleri öyle belli olacağını düşünmedim
Bekarım aynen kendim için beğenip aldım
Valla hiç takılma. Sen kendinde begendiysen gönlünce giy. Tatilde giyersin, özel vakitte giyersin.
Belli ki is yerinde saçma insanlar var, orada az geniş giyersin olur biter. Rahatsız ediyor seni bakmaları
Zaten ben işimi yapiyom onlarla sürekli yan yana değiliz soru sorulursa öyle kızlardan biri de yanımdan geçerken vuzudumu süzerek yan yan bakıp geçti kız da güzel ama bakışı bakış değil
Sen de baya güzelsin ya da en azından ilgi cekiyordun demek?
Ne is yapıyorsun meslek ne hocam?
Satış danışmanlığı
Hmmm, yani ilgi çeken bir alan ama. Çevredekilere bu konuda tepkini hiç koydun mu?
Biri bakarken mesela bluzu toplamak gibi
Bu karşıya net bir mesaj aslinds
Duruş acımı değiştirdim yan döndüm falan görüş alanından çıkmak için
Devam ettiler mi? Anlamışlardır artık diye düşünüyorum
Pek devam etmediler sadece çalışırken beni izliyorlar o da görevleri herkesi izlerler iş gereği
Neden izlesinler?
Ne satıyorsunuz siz? Dil kursu falan mı? Orada gözlem oluyor biliyorum
Tekstil
Koton gibi falan mı?
Yani herkes kendi işine baksın daha iyi
Neden dikkat etmiyelimki meme sonuçta meme bir avuç mutluluktur meme sıkınca strese iyi gelir emince ruha dinginlik verir izin ver bir kere ellesinler bence
Sütyen belli oluyordur veya memelerin büyükse ona bakıp durmuşlardır, boy kilo nasıl çekici biri misin
Farkedilecek büyüklük ve atlttan çamaşır ya da renk belirliği gibi etkenden olabilir
Siyah bluz belli olmaz içim ama sadece sütyenin şekil çizgileri belki biraz
Buna çok bağlama bunu, şekil şemal göreceli şeylerde etkilidir ki
Peki bişey sorim ama burada değil tabi irdelemiceksende
Etkili olmak gibi bi niyetim yok sadece beğendiğimi taktım sonuçta açıkta değil diye
Çok takıntı yapacak bişey değil büyütme 😉
Gögüsler dik ve dolgunsa bakarlar..
Sütyen izi belli mi?
Heyy benım sorumu cevapla
İçim değil ama dikiş izleri belli biraz demenden dolayı
Desenden
Pekı dolgun mu gögüsler? Bide kıyafet incemiydi
Kanka sevgilin yok mu , ?
Bide nasıl fark ettin baktıklarını
Sevgilim yok karsimdayken kafalarını egdiler oyle
Hm ama uzaktan olunca bakıyorlar dimi?
Desenli sütyen farkediliyorsa ondan bakarlar veya göğüslerin büyüktğr gğzel gözükğyordur
Desenlerini belli olacağını bilmeden aldım 🙈
Üstüne giydiğin ince miydi 😂
Evet
Daha fazla soramam
bıkmadınız hikaye yazmaktan
Bebeklikten kalma süt severiz çünkü 😁
demekki iri göğüslerin var
Göğüslerin güzelse belli olur her türlü
19luk damacana akdjjx
Çok dik demekki füze gibi belli oluyor
Cokmu dışarda
Çok mu büyükler
Fark ederizz rahat ool eqwjkeqw
Biraz buyuk galiba. Sanirim ondan olabilir
büyükse ondan olabilir
Büyük ilgi çeker
@dalyangibi Tüm sırrı bozdun
Ne sırrı ☺️
@dalyangibi Büyük olan her cisim küçük olana göre daha çok dikkat çeker, göze çarpar
Bu bizim içinde geçerli galiba ☺️
@dalyangibi Öff
Bişey sorucam
Pembeli mahmud 🔥🔥
Biraz fazla büyük tür
Abartma kanka
Demekki bakılacak gibi 😀
Sexsi oldugun icindir
Büyükse normal
Dik ve güzeldir
Leoparlı mıydı
Verin ablama ilgiyi
Kıskandin mi çen
Sazanlanmış gibi duruyorsun
Çizgi fark ediliyorsa bile etkilenme oluyo
İçim görünmüyorda desen çizgileri biraz belirgin bilmeden almıştım
Aynen o bile etkiliyo inan ki. Özellikle fiziğin düzgünse içten içe düşünülüyor bile
Siz kaç yaşındasınız
Otuz
Dolgun mu fiziğiniz
Ebattt
Bu 1 kez mi oldu
Büyük mü
Fazla mı büyük
Fake soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?