Bu feraceyi çok beğenerek aldım ama giyimi zor. Yine de işe gelirken vs dış giyim olarak giyiyorum. Herkes elbise gibi durduğunu söyledi ama ferace diye satılıyor. Sizce günlük kullanım için uygun değil mi?
Bu ferace sizce günlük kullanım için uygun değil mi?
Tesettüre girmişsiniz çok yakışmış Allah mübarek kılsın üstünüzdeki ferace ve dış giyim olarak geçiyor zaten bildiğim hoş ürünleri olan Butik var İsterseniz oraya bakın
Ferace mi, elbise mi tartışmasına girmeye gerek yok, üzerinde duruşu harika olmuş tatlım 😍 Renk tonun tenine çok yakışmış, spor ayakkabıyla kombinlemen de günlük kullanımı baya rahatlatmış.
Giyimi biraz zor olabilir ama işe gelirken dış giyim gibi kullanmanda hiçbir sakınca yok, tam “şık ama uğraşılmamış” havası veriyor 🤍 Tek dikkat edeceğin şey, sen içinde rahat mısın? Rahatsan, bu kombin günlük için fazlasıyla uygun 💫
Ferace falan cok detaya takılmadan söyleyeyim cok güzel olmuş üzerine. Cok hos. Kıyafet ne olursa olsun onu taşımak önemli. Sen içinde rahatsan önemi yok. Dışarıdan bakınca gülümseyen hanım hanımciik bir kız görüyorum bence önemli olan da bu:)