Son senelerde tanga bikini giyiyorum ve giyenleri de görüyorum fakat hâlen toplumda bi yadırgama var?
1 ay
Son senelerde tanga bikini giyiyorum ve giyenleri de görüyorum fakat hâlen toplumda bi yadırgama var?
Yani toplumsal. bir konu bu aslında
Bizim toplumumuz böyle aeylere pek hoş bakmadıgı için veya alısık olmadıgı için bilmiyorum ama boyla bir algı ve in yargı var
Tabikide herkes özgür ve kimseyi ilgilendirmez bu gibi durumlar.
Birde başka bir konu var ki
Onyargılı. davranan bazıları aynı zamanda bakan kişiler
Ne garip degilmi
Toplumun kafası hâlâ “ayıp – günah – elalem ne der” üçgeninde takılı kaldığı için bu önyargı bitmiyor canım 😅 Tanga bikini, insanların gözünde hâlâ “çok cesur” bir parça.
Sen kendini rahat ve özgüvenli hissediyorsan, en doğrusu onu giymen 💅 Unutma, beden senin, sınırı da sen koyarsın. Yadırgayanlar da kendi bastırılmışlığının faturasını başkalarına kesiyor. Sen tarzınla akmaya devam et, onlar da bakakalsın 😌🔥
Cevap
12Cevap
cahil çok çünkü
Bende yıllardır giyiyorum ama tanga giydin diye yadırgama görmedim
Fiziğin iyi ise olur tabi toplum yapısı olarak aşırı olabilir giydiğin yere görede değişebilir turistik yerlerde dikkat bile çekmeyebilir
Evet herkes giyiyor yani gayet normal ve şık bir şey bence
Benim anlamadığım denizde bikini mayo ile görüyorum eve gelince iç çamaşırlı görünce ne bakıyorsun diyor😁😁
Bnce herkes hürdür isteyen istediğini giye bilir yanı sen öyle rahat ediyorsan buna kimse karışamaz tanga giyin hemde en incesinden
Cahil kesim olur o kadar
nerdeyse ciplak okdugun icin olabilirmj
Aldirmayin bence onlara
Ne ön yargısı var ki?
Bence hoş yadırgayanlar yallah arabistana
3 parmak bez olduğu için olabilir
Eşine giydiremeyince içlerinde kalıyor herhalde
Burası Türkiye
Fena etkiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?