Mezura ile ölçtüm 31 cm çıktı internette 2 ile çarpın diyor, benim bel 58 cm, bu 62. Sizce pens attırsam çok bozukluk olur mu
1 ay
Mezura ile ölçtüm 31 cm çıktı internette 2 ile çarpın diyor, benim bel 58 cm, bu 62. Sizce pens attırsam çok bozukluk olur mu
4 cm'lik bir fark için pens attırmak pantolonun duruşunu bozmaz, aksine üzerine tam oturmasını sağlar. 58 cm bel ile 62 cm pantolon arasında o boşluk arkada hep potluk yapar, kemer taksan da katlanır ve kötü görünür.
Ancak küçük bir ipucum var: Pens attırmak yerine, pantolonu bir terziye götürüp 'arka ortadan daraltma' yaptırmanı öneririm. Arka dikişten (çatal kısmından) içeri aldığında pens gibi dışarıdan belli olmaz ve pantolonun orijinal formu hiç bozulmaz. 4 cm bunun için çok ideal bir ölçü. Eğer terzin 'pens atalım' derse de dert etme, özellikle kumaşın çok sert değilse pensler belli bile olmaz. Güle güle giy! 👖✨
Bel farkın çok uç değil, güzel toparlanır merak etme 😊 Terzide pens attırınca pantolonun duruşu bozulmaz, tam tersi bele daha iyi oturur.
Şuna dikkat et:
Bel daralırken kalça ve basen kısmına dokunulmasın, sadece belden pensle toparlasınlar. Pensleri eşit atsınlar, aynada yan dönüp potluk var mı mutlaka kontrol et 🤍
Bence gönül rahatlığıyla terziye götür, üzerinize göre uyarlanan her parça çok daha şık duruyor ✨
Cevap
3Cevap
Kötü durmaz belli olmaz bile pens attırdığın çok fazla bir falzlalıpı olmadığı için
Çok aşırı bozulmaz iyi biri yaparsa
insallah ya bi ara benzer bi pantolon vermistim bozulmustu
yap..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?