Erkekler neden her kızla takılıp açık giyinen ‘temiz kız’a kulp takıyor, beğenmiyorsa neden uzak durmuyorlar?

Kısacık şort aldım normalde hot pants gibi ama boyum kısa olduğu için kısa şort gibi ve bu benim normal halim.. Dekolteli elbise falan giymek de serbest bana, dövme piercing her şeye babam sert olduğu halde, bana her şeye izin veriyor çünkü evlenmek istemediğimi, asla bir erkekle işim olmadığını bildiği için, babamın ve ünlü yasak sevdiğimi de bildiği için bana karışmaz hatta 😞 bu sıcakta neden kalın giyindim de diyor vs beni abimden farklı görüyor babişim:)) ama aslında çok mizaçı sert yani ama bana karşı çok hassas çünkü annemi yanımda 10 sene bıraktı iyileşmem için kendinden verdi, annem olmadan 10 sene yaşadı sırf ben Almanya'da iyileşeyim diye ama anlamadığım şu; her kızla her şeyi yapan erkekler neden temiz kız görünce 4/4 olsa açık saçık diye kulp takıyorlar? Kardeşim beğenmiyorsan uzak dur demezler mi? Yolcu falan değiliz! Bizim hayat standartlarımız size uymuyorsa paşa gönlünüz bilir ve paşa paşa ilerleyin, ikileyin yani!!!

Erkekler neden her kızla takılıp açık giyinen ‘temiz kız’a kulp takıyor, beğenmiyorsa neden uzak durmuyorlar?