Neden giriyor, saçma değil mi, neye bakıyorsun eşine vs. hediye alma durumu hariç, madem ayakta durup eşini bekleyeceksin, git kapıda bekle
1 ay
Neden giriyor, saçma değil mi, neye bakıyorsun eşine vs. hediye alma durumu hariç, madem ayakta durup eşini bekleyeceksin, git kapıda bekle
Yorumları okudum ve sinirlendim şöyle bir şey ya benim düşüncem Bence erkekler yani kadın çamaşırı olsun kadın kıyafetleri olsun mağazasına girebilir nasıl kadınlar erkeklerin kıyafetlerine karışıyorsa erkeklerde kadınların kıyafetlerine karışabilir
Cevabıma gelecek olursak iyi bazı erkekler sevgilisini karısını mağaza dışında beklemek kalmamak için ya da bu Bu arada ince bir davranış karılarıyla birlikte içeri giriyorlar ya da annesine ablasına kardeşine almış olabilirler yani hemen yargılamayınız
her normal bir şey bence ama kadınlar diyor ki çok saçma Bu arada iyi kadın giyim olarak ya da makyaj ürünü olarak Bu ürünler sadece kadınlar için değildir erkekler için dedi Ben şöyle bir şey hani iki kadın iç çamaşırı olarak söylemeyeceğim ama iyiyim makyaj malzemesi mesela fondöten nedir kapatıcıdır mesela iyi bir erkeğin yüzünde ya da elinde kırmızılık var ya da bir şey çıktı kapatıcı sürebilir mesela ya da iyi kadınlar dudaklarını dudak nemlendirici olarak şey süreli lip balm erkeklerde sürebilir mesela benim cevabıma gelir olursak yani normal bir şey yani erkekler kadın alışverişte yapabilir Bence sakınca yok alışveriş için ister kendini alsın ister başka birisini alsın yani normal bir şey
Yani sonuçta erkeklerde hediyelik çamaşır alabilir veya eşine bir şey olabilir girmesi çok doğal fakat ben girmiyorum. Yani eşim gelip alışverişini yapıp çıkıyor ben dışarıda bir yerde bekliyorum. Ayrıca iç çamaşırı mağazasında sadece çamaşırda satılmıyor mayo da satılıyor. Yani bunda bence sorun olacak bir şey yok çünkü sadece çamaşır kimsenin üzerinde değil sonuçta. Yani insanın onu giydiğini birisini hayal ediyorsa o başka. Ama mağazalarda vitrinde boy boy mankenler üzerinde çamaşırlar var. Yani olan şu ki kadın da erkek de girebilir istediği gibi alışveriş yapabilir bence bunu aşmak lazım. Çünkü pazarda bile iç çamaşırı satılıyor yani.
Bence de kısıtlama gelmeli. Tesettürlü bir kadın veya herhangi bir kadın iç çamaşırı seçerken rahatsız olabilir doğru bulmuyorum ben
Kadin magazasina girip neden onune bakmiyor o da ayri bir konu karinin sectigi seylere bak onune bak magazanin basindan sonuna bakma biz kiz olarak girsek utanirdik erkek magazasina oyle bir magaza olsaydi
Ben dükkanın önünden geçerken utanıyorum hiç içeri bakmadım bu güne kadar
Insanda utanma duygusu olmayinca iste garipsemiyor benim kadin magazasinda erkek bakti diye utanmamam lazim adamin dusunup bakmamasi lazim edep ogretilmiyorki
Bence en doğrusu internet üzerinden sipariş etmek. Böyle s@lak tiplerle muhatap olmazsın en azından
Keske herkes senin gibi dusunse
Biraz edep ve utanması olan herkes benim gibi düşünüyor emin olabilirsin
Kesinlikle katılıyorum kadınla sütyen muhabbeti yapıyoruz yanımda erkek oluyor utanç verici
bekar degiller bir de evliler ben kocam olsa asla sokmam insanda azicik kiskanma olur😅
Bir sürü nedeni var tatlım 😂
Bazısı gerçekten sevgilisine, annesine, kardeşine hediye alıyor. Bazısı meraktan giriyor, “dünya orada ne dönüyor” diye bakıyor. Bazısı da kız arkadaşını yalnız bırakmamak için içeri giriyor, destek olsun, fikir versin diye.
Kapıda dikilmektense yanında dolaşmayı tercih eden erkekler de var, bu bence baya olgun ve tatlı bir hareket 💗 Her erkek “sapık modunda” girmiyor, çoğu için orası da normal bir mağaza sadece.
Cevap
40Cevap
Girene soracak cesaretin yokda burdan soracak cesaretmi var ablasi ayrica sanane bizene belki karisina alacak belki sevgilisine sanami soracaklar oturdugun yerden geyik yapiyorsun ole
Sanane bizeneyse sitede gezme her soru burada sorulurken baskasina denilmeyen seyler yaziliyor sacma sapan xper icin de yorum yazma
Uzaktan işaret ediyordur. Onu al, bunu alma gibi bilemezsin. Sen bir işe yaramıyor bis dikiliyor sanarken o eşine kas göz yaparak talimat veriyor.
Magzanin içinde karşılıklı konuşsunlar mı? Sesi duyulur olmaz. Kadın eline alır okeyde kafa hafifçe aşağı iner begenmezse kas yulari kalkar.
Eskiler utanır, yeni nesil gibi değiller.
@Lelkeke uzun iş olmaz 🤣🤣 alla resimde renkler olduğu gibi çıkmıyor 🤣
@Lelkeke valla 70 80 yaşında kadınlar erkekler jartiyer biliyor. Şalvar dediğin doğuda Allah'ın dağında olmustur. İstanbul a gelince öğreniyorlar emin ol.
utanma sadece kadina mi var? madem boyle dusunuyorsun erkek adam full ic giyim sutyen kilot olan ve cokca kizin bukundugu dukkana girerken neden utanmiyor? erkek bu durumda utanmiyorsa kadin neden ic camasiri sececegi ve kadin ic giyim dukkaninda kocasiyla konusurken utansin acaba
Neden bu kadar büyüttünüz acaba? Espri yapıyorum zaten erkekler ya eşleriyle beraber alıyorlar ya da orada onları bekliyorlar. Durumun olabilecek şeklini açıklamaya çalışıyorum esprili bir dille.
Evli olmayan iç çamaşırı fantazisi olmayan bunu anlamayabilir. Neden kapının dışında beklesin böyle bir yasak olmadigina göre eşiyle girebilir.
Kadınlara bakıp sarkıntılık yapmıyorsa kime ne?
Birkaç kere hediye almak için girdim. Her giyim mağazasında olduğum gibi, bir an önce kendimi dışarı atmak için acele ettim. Var mı cidden böyle tipler?
Var ve etrafi suzuyor esiyle birlikte gezse neyse laf edemem ama bir erkek ic giyim dukkanina kadin giyinip siz ic camasiri secerken bakmiyorsa erkegin de bakmasi dogru degil
Evet erkek olarak bile rahatsiz olursun ya. Kasada kadin musteri varsa uzakta duruyorum bende ozel birsey almış belki utanacak darlanacak. Düşünceli olmali
erkekler kadın iç giyim mağazasına mı giriyor valal film dizi dışında mağazalarda Gratis hariç hiç görmedim denk gelmedi herhalde
Hic de garipseyen yok kimse rahatsiz degil herhalde karin ic camasiri secerken elalemin adami baksa hosuna gjder mi mesela
en dış kapıda uzaktan izlerdim herhalde karımı ne yapıyor ne ediyor ona göre adam varsa müdahele ederdim
Keske herkes senin gibi disarda dursa ben erkek varsa cikip sonra giriyorum erkek urunu falan da olmayan dukkanlar var garip ya harbi garip ben kadin olarak esimi sokmam ama milletin kafa yapisi artik asmis boyut
valla orasını bilemem çünkü ayrıyeten kadın şeyleri de beni ilgilendirmez
olur mu böyle tesettürlülerin gizliden aldığı aşırı Seksi çamaşırları görüp onlarla hayal kuruyoruz
dalga gecme
Sende sacmalama
Ben de sinir oluyorum ona kadınlara özel şeyler satılıyor adam eşiyle giriyor diğer kadınlar da rahat bakamiyor busafer
Çünkü herkese hizmet ediyor mağaza. Kadın kuaförü değil.
Kadin ic camasir magazasi erkege nasil hizmet ediyor bunu nasil aciklayacaksin acaba
Online üzerinden almak varken saçma bence de ve gratistekiler daha rahatsız ediciler
Gratiste ama erkekler de yuz bakima yapan var deodorant parfum var
Yok sevgililerinin yanında boş boş dikiliyorlar saatlerce şımarık sevgililerine yaranmak cüzdan görevi görmek için
Alan razi veren razi boş ver ayrilmasinlar da boyle slk tipler bize dusmesin😅
Birde o el ele kol kola görende kraliyet ailesi çifti sanar sanki balayına gelmişler 😂😂
isjajajjqjsjsjjasnbsbsb hediye alabilir ama bazilari cok ergen gibi davraniyor benim de garibime gidiyor ve oyle kizlarin sevgilisini kullandigini dusunuyorum o magazaya giriyorsa adamin ona odetmeyecegini biliyor sonucta😊
Günümüz ilişkiler ben sevgilimi o kadar kızın olduğu bir yerde kıskanırım
Hediye alma durumu hariçse
Ya femboy falandır kendine alıyordur
Ya da abazadır bakıp iç geçiriyordur
ya asil cildirmalik sey cogu magazanin sahibi onlar ve iceride oturuyorlar
Birsey diyemeyiz canım iç giyim magazasinda erkek çamaşırları da bulunduğu için
Sadece iç giyim mi yoksa başka şeyler de var mi
Katılıyorum ama illa hanım sokuyor gösteriyor şunu mu bunu mu alsam diye.
Hele bide kasada neden erkek var yeminle bu yüzden iç çamaşırı almaya gitmiyorum
Kadınlar neden erkek iç giyim ürünleri satan mağazada çalışıyor?
Karısına ne yakışır adam karar veriyor onun içim giriyor
Kızlar erkek bakıma girerken sıkıntı yok biz girince mi sıkıntı var
Çünkü bi kadına iç giyim almak için oraya girmemiz gerek
Eşleriyle beraber hoşlandıkları iç çamaşırlarını beraber seçmek için giriyorlardır.
Normal ici giyime girmem. Fanteziyi Kendi beğenime göre aldırıyorum. Neticede bana giyecek dimi
Bence de ne alaka yani ben erkeklerinkine girmem mesela
Evet mantıklı sana bir şey söylemek istiyorum müsaden varsa nerden olduğunu biliyorsun
bence de saçma. eşiyle giren var ama o diğer kadınların değil bir kadının partneri diğerleri rahatsız olabilir
Ben giremem kadın iç giyim mağazasına, Utanırım rahatsız olurum
Erkek olan utanir🤩
Bikeresinde işten yorgun argın eve dönerken gece yatarken giymek için küçük bi dükkandan bitane abladan eşofman altı gibi bişey aldım kalın, Kış olduğu için sıcak tutar dedim bide siyah olduğu için anlamadım, Halbuki sadece kadın kıyafeti satıyomuș ve satış yapabilmek için bana söylememiş, Eve geldim bi giydim ön kısmı çok kötü sıkıyo, Kesiminden anladım ama olan oldu artık, Bikaç saat giydim baktım şeyimi acıtıyo çıkarıp attım artık ben de, Bir sefer öyle girmiş oldum o da yanlışlıkla yani 😂
On kısmında hiç boşluk yok, Dümdüz önü, Iyi de biz kadınlar gibi değiliz ki, Takımlar nereye sığacak, Haliyle yer bulamayınca acıyo tabi 😂 🙈
orayi kesseydin giyerdinki hem hava alirdi ne guzel
Çüküm acıdı gitti, 500 lira da para vermiştim haram ettim artık çünkü ben geri veremem utanırım 🙏☺️
Olur mu, Çüküm dışarda mı kalsın 🙄😂🙈
Hava almalarına gerek yok, Ben sürekli şampuanla ovarak yıkıyorum zaten onları ☺️🙈
Valla benim pek umrunda olmuyor açıkçası kim var kim yok
Doğru değil tabi ama ne yapsın erkek senin alacağın şeyleri
Saçma işte mağazada da kadın giyinme odası a giriyo bazilari da eşinizi dışarda uzakta bekleyin
merhaba bn sadece hediye alacaksam... onun harici girmem... oda kesinlikle alacaksam yani...
Neden girilmesin. Dışarda 2 saat bekleyelim evet
cinsiyetcilik yapmayin
tamam pentiye soyleyelim mankenleri erkek de koysun tek kadin manken sacma olmus
bos yapma konusmak icin konusuosun sana cevabini verirdim ama degmez yorgunum.
Niye bu kdr uzun aciklama yapiyorsun yorgunsan cevap ver veya verme yorgunsan banane ben senin yorumuna yorum yazdim ne oldugun zerre umrumda degil
ya sus kezbancim
ablanla duzgun konusursan sevinirim sinavinda basarilar bebe
ablan?:D hayatinda gram basari elde edememis kezbanciklara benden yasca buyuk olsa bile abla diyemiyorum:)
Basariyi buradaki yorumdan anlayacagini mi tahmin ediyorsun profile de kusura bakma basarilarimi koyamadim zaten yasini yazdigin yorumla da belli ettin
kanka ne diyon la? seni ciddiye aldigimi hatirlamiyorum ne anlatiyon?
Bir daha soruma gorus yazarsan ananin sminq seni geri skcam bilgin olsun
Belki sevgilime hediye alacağım
O gün partnerim ne giysin istiyosam girer alırım
Tamam girmeyiz kızmayın
Çok saçma, düşüncesizce
Kendilerine alıyolar belki
sıkılıp iceride bekliyolar bence
içerideki kadınlara bakmak için muhtemelen
Hahaha kafaya bak 😁,
Yeni modellere bakiyorum
İçeri girip beklemek bana da saçma gelior
Erkek iç giyime bile hiç girmedim.
Sonuçta bir mağza ve herkese açık yani
Birşeye kudurduğumuz yok
Kadın iç giyimde senin ne işin var
Girmiyorum işim olmaz
eşi ile beraber seçebilir kadın
o haric dedim neden ayakta bekliyor ortada mesela cogu esitle beraber falan secmiyor esi orada ayakta bekleyip magazayi suzuyor sadece
eşi bundan rahatsız olmuyorsa bir şey diyemezsin ki
sen niye giriyorsun, git pazardan al
Karina pazardan secersin
yok vs seçtiriyorum ben
Bos yorum yapma
3 paylaşımından 2 si erkek, noldu bulamadın mı kendine göre saldırıyorsun sürekli erkeklere? yanmışsın
Kendime gore birini bulma derdim yok erkek fhisesi ceneni kapa da otur herkes senin gibi florte girmiyor soru sorup cikiyorum kimse ile derdim yok
@Nahit123 erkek dusmani ve salcayim lafi hak etti koca arasam neden erkekleri kotuleyeyim embesil iste saniyor ki burdaki olgun kizlar gibi erkek sevdalilariyim
Neden bu kadar kuruldun ablam buna
Hangisi bana uygun ona bakiyoruz
Eşinin aldığı şeylere bakıp beğeniyor?
Niye ki olamaz mi
Haklısın bir şey almayacaksam içeri hiç girmem
Bu mantıklı.. ben girmem valla 👍
Ekler misin beni
Haklısın
Ben hayatta giremem
Sapıklar cunku
@Lelkeke yok artık
@Byteknisyen doğrular bunlar
İnsanları rahatsız edecek şekilde bakmak Gizlice fotoğraf/video çekmek
Taciz edici davranışlarda bulunmak bunlar yanlış ve kabul edilemezdir ama sadece mağazaya girmek böyle bir anlam taşımaz
Toplumda bazen gereksiz önyargılar olabiliyor Asıl önemli olan kişinin davranışı ve başkalarına saygısıdır
@Byteknisyen hayır sapıktır
Tamam işte bunları yapıyorsa sapıktır
Partnerine, eşine ya da bir yakınına hediye almak Sadece ürün bakmak veya fiyat araştırmak olamazmı yani
@Byteknisyen soruyu tekrar okur
Ben okudum zaten
@Byteknisyen iyi sapıklıktır nokta
Giremez miyiz
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?