Abi görüntünün çirkinliği vs. hepsi bir kenara ya merak ediyorum ısrarla araya kaçan şeyler giyiyorlar sonra diye giydikleri pijama ya da pantolon her neyse onu da yukarı doğru sonuna kadar çekip sıktırıyorlar, sıktırıyorlar da sıktırıyorlar ya ben yarısı olsa kafayı yerim rahat edemem ben siz nasıl dayanıyorsunuz ki, izin mi alıyorsunuz hastalık mı bu ya cidden merak ediyorum ya bu sapıklıkları değerlendirmeyin ya tuhaf diyor bana hani rahat rahat doğal doğal püfür giyinmek varken böyle araya sıkıştırmak neyin kafasıdır yani dışarıdan böyle sergilemeye çalışmak diyeceğim de bunun için bile değmez
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla konu “rahatlık” değil, “alışkanlık + görünüş” meselesi 😄
Kadınların çoğu dar pantolon, tayt, string vs. giydikçe vücuda o baskıya alışıyor. İlk zamanlar rahatsız ediyor ama sonra normal geliyor. Bir de bazıları için popo hattını toparlaması, kıyafetin daha düzgün durması, kıyafetin iz yapmaması önemli oluyor.
Sen “püfür püfür olsun” kafasındasın, onlar “toparlı, şekilli dursun” kafasında 😅 İkisi de sapıklık değil, tamamen tercih ve konfor algısı farkı. Herkesin beden hissi aynı değil kanka.
Ya kıyafet düzgün dursa iz yapmasa hadi yine kabul kıyafet de içine kaçıyor ve iğrenç bir görüntü oluşuyor
Bak orası da zevk olayı be kanka 😂 Sen “iğrenç” görüyorsun, o “seksi” sanıyor 😅