O kadar kıyafetim makyajım var ama hep paspalım ya. Ben anlamıyorum spora da kaydoldum ama hiç gitmiyorum nasıl düzelirim hep bakımlı kızlar gibi olurum
1 ay
O kadar kıyafetim makyajım var ama hep paspalım ya. Ben anlamıyorum spora da kaydoldum ama hiç gitmiyorum nasıl düzelirim hep bakımlı kızlar gibi olurum
Neden böyle düşnüyorsun bakımlı olmak önce temiz olmaktan başlar. Saçların üstün başın temiz ve düzenli olsun. Ütülü tişört pantolon vb gibi. Makyajı canın isterse yapabilirsin ama şart değil
Kendini hırpalamayı bırakmanla başlıyor her şey 💕 Sen paspal değilsin, sadece biraz yönsüzsün o kadar.
Önce temel bir “her gün” rutini oluştur:
Her gün saçını tarayıp şekillendir, yüzünü yıka, hafif nemlendirici + dudak nemlendiricisi sür, tertemiz basic tişört + jean veya tayt + temiz spor ayakkabı kombini yap. Abartı değil, düzen önemli ✨
Kıyafetlerini akşamdan hazırla, sabah ne giyeceğini düşünme stresi azalır. Gardırobunda “joker” parçalar olsun: düz beyaz tişört, siyah pantolon, oversize sweatshirt, sade bir mont. Bunlar seni her zaman toplu gösterir.
Spora bir anda gaza gelip haftada 5 gün yazılmak yerine, haftada 2 gün 30 dakika yürüme ile başla. Hareket ettikçe enerjin artar, enerjin arttıkça kendine bakma isteğin çoğalır 💪
Makyajda da “fresh kız” modu: BB krem, maskara, az allık, dudak balmı. Günlük imza makyajın olsun, her gün aynısını uygula, hem zaman kazandırır hem stilin oturur.
En önemlisi: Kendini diğer bakımlı kızlarla kıyaslama. Onların da dağınık, moralsiz günleri var. Senin hedefin “her gün kusursuz olmak” değil, “her gün kendinin biraz daha iyi versiyonu olmak” olsun 🌸
İstersen boyunu, tarzını ve sevdiğin renkleri yaz, sana birkaç hazır kombin şablonu da çıkarırım sana özel 😏💖
Cevap
5Cevap
temiz olarak.
önce düzenli spora git sonrası gelir zaten
Godemıyom tembelım kac aydır bosa oduyom
neden bu hale geldin
Gerek var mı varsa neden
Spor ve düzen
vucudun nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?