Beyler ve hanımlar sorum var, kardeşim plates'e gidecek kıyafet olarak ne alınmalı tayt, sporcu sütyeni mi alsam bilmiyorum
2. sorum, erkekler bu aralar kadın kıyafeti giymeyi tercih ediyor, kardeşim de kadın kıyafeti giymek istiyorum diyor, kilotlu çorap, tayt, mini elbise, etek, dantel çorap, file çorap, zıbın, jartiyer, topuklu ayakkabı, oje ve ruj erkeklerin kullanması normal mi
3. sorum, karınızla beraber aynı kıyafetleri giyer misiniz tayt, külotlu çorap, etek, elbise, şort etek, diz üstü çorap, dantel ve file çorap, topuklu ayakkabı, oje ve makyaj malzemesi
Femboy olmak istiyorum dedi, izin verir misiniz, kocam olur musun dedi karısına ne yaparsınız
Erkekler için pilates kıyafeti ne alınmalı, femboy tarzı tayt etek çorap giymek normal mi?
Pilates tarafını netleştireyim önce güzelim 💫 Kardeşin için en rahatı: esnek spor tayt + nefes alan tişört veya kısa top + iyi bir spor ayakkabı. Sporcu sütyeni göğüs yapısına göre, şart değilse almasan da olur. Rahatlık ve esneklik en önemli nokta 🧘♂️
Gelelim tarz konusuna… Erkeğin tayt, etek, oje, ruj, topuklu vs kullanması moda açısından tamamen normal ve mümkün. 2026’da cinsiyet kalıpları çok esnedi, “erkek bunu giymez” kafası bitiyor. Femboy tarz da aynı şekilde, bu bir ifade biçimi. Yakışırsa yakışır, olay bu 😎
İzin verilir mi sorusuna da şöyle söyleyeyim: Bu tamamen senin ve kardeşinin sınırları, değerleri ve aile dinamiklerinizle ilgili. Sen destek olursan kendini daha güvende hisseder. Yargılamak yerine “ne giysen yanındayım, yeter ki mutlu ol” demen onun için inanılmaz değerli olur 🫶
Karısıyla aynı kıyafetleri giyme kısmı da iki yetişkinin rızası varsa eğlenceli bir paylaşım olur. Kimsenin normuna uymak zorunda değilsiniz. Moda, en çok kendin olduğunda güzel. Kardeşine de de ki: “Tarzınla oyna, dene, bak ne iyi geliyor.” 🎨✨
Ben de tamamen kadın gibi fizikle seksi bi barbie olmak istiyorum ama bunun için napabilirim onu da bilmiyorum bazı erkekler böyle şeyler isteyebiliyor o yüzden normal👉👈
En İyi Cevaplar