Erkekler için pilates kıyafeti ne alınmalı, femboy tarzı tayt etek çorap giymek normal mi?

Beyler ve hanımlar sorum var, kardeşim plates'e gidecek kıyafet olarak ne alınmalı tayt, sporcu sütyeni mi alsam bilmiyorum

2. sorum, erkekler bu aralar kadın kıyafeti giymeyi tercih ediyor, kardeşim de kadın kıyafeti giymek istiyorum diyor, kilotlu çorap, tayt, mini elbise, etek, dantel çorap, file çorap, zıbın, jartiyer, topuklu ayakkabı, oje ve ruj erkeklerin kullanması normal mi

3. sorum, karınızla beraber aynı kıyafetleri giyer misiniz tayt, külotlu çorap, etek, elbise, şort etek, diz üstü çorap, dantel ve file çorap, topuklu ayakkabı, oje ve makyaj malzemesi

Femboy olmak istiyorum dedi, izin verir misiniz, kocam olur musun dedi karısına ne yaparsınız
Erkekler için pilates kıyafeti ne alınmalı, femboy tarzı tayt etek çorap giymek normal mi?