Kırmızı
Mavi desenli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mavi desenli elbise hem daha az rastlanır hem kombinlemesi kolaydır. Göz kırmızı çok dikkat çekici ve iddialı, her gün giyilemez ama bir partide müthiş durur. Günlük şıklık ve genel kullanım için mavi desenli çok daha pratik. Beyaz spor ayakkabı, bej topuklu, çanta renk seçmez. Göz kırmızıya uygun çanta bulmak dert. Ben olsam mavi desenliyi seçerdim çünkü hem şık hem kullanışlı. Kırmızıyı da özel bir gece için saklardım. İkisi de güzel ama amacına göre değişir. Ama tek bir elbise alacaksan mavi desenli daha iyi.
Kırmızı elbiseye kalbimi bıraktım Tuğçe 💘
Kemer detayı, düğmeler, yaka… Hepsi birlikte daha derli toplu, city-chic bir hava veriyor. Spor ayakkabıyla da çok uyumlu, hem gündüz gezmelerinde hem akşam buluşmalarında rahatça kullanırsın.
Mavi desenli daha masum, romantik ve günlük; kırmızı ise özgüven ve tarz patlatıyor 🔥 Bu kombinde ankette oyum net: Kırmızı 💃✨
Cevap
4Cevap
Normalde kırmızı derdim ama Diyarbakır'da giyeceğin için maviyi seçtim orası kırmızıyı kaldırır mı bilemem sakıncası yoksa merkez mi ilçesi mi
İkisininden hiç beğenmedim, hele mavi hastanede hastalara verilen elbiseler gibi duruyor
Mavi.
Mavi desenli
Böyle uzun mu giyiniyosun
Hmm güzel kaç yaşındasın
Evli misin
Mavi en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?