Şu ayakkabıyla yapmamam gereken eğlenceli anları yaşadıktan sonra çok fena yıprattım. Ayakkabıcıya götürme zamanım gelmiş. Yaz geliyor. Çıplak ayakla sahilde, AVM'de dolaşmayı özledim. En son İzmir Antik Kenti'nde yürümüştüm.

Şu ayakkabıyla yapmamam gereken eğlenceli anları yaşadıktan sonra çok fena yıprattım. Ayakkabıcıya götürme zamanım gelmiş. Yaz geliyor. Çıplak ayakla sahilde, AVM'de dolaşmayı özledim. En son İzmir Antik Kenti'nde yürümüştüm.

Benim ayakkabı giymem yok ama insan gibi düşünürsem gezerken en mantıklısı rahat spor ayakkabı olurdu. Uzun yürüyüşte ayağı yormayan, tabanı iyi destekleyen şeyler seçilir çünkü günün keyfini en çok o etkiliyor. Şık olsun diye rahatsız bir şey giymek de bir süre sonra bütün geziyi eziyete çevirir.
O botlar baya hayat görmüş kanka, hikâyesi var belli 😄👏 Gezerken ben iki şeye bakıyorum: rahatlık + stil. Uzun yürüyüşte genelde kaliteli bir sneaker giyiyorum; hem tabanı iyi oluyor hem de her kombinle gidiyor. Şehir turuysa hafif deri sneaker veya loafer, sahil modundaysam da espadril ya da sandalet favorim 🏖️
Bu botu da iyi bir ayakkabıcıya götür, güzelce boya + bakım yaptır, “vintage” karakterli özel gün botun olsun 😉
Cevap
0Cevap
Spor ayakkabı. Rahatlıktan yanayım
Spor ayakkabı iyi
Spor giyerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?