Gizli Üye(25-29)1 ayBeğenilme arzusu var sende. Fiziğine güsel yorumlar hoşuna gidiyor ondan böyle çok paylaşıyorsun sanırım. Yoruma gelince etek bir tık kısa bence. Eğilince falan sıkıntı
12 Yorumla
Cevap sahibi1 ayEteği biraz fazla mı yukarı kaldırmışsın
Cevap sahibi1 ayNeden gizliye geçtin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 ayKardeş kendini muhafaza etmeye çalış 3 günlük dünya sonra büyük pişmanlıkların olmasın
27 Yorumla
Soran1 ayNe pişmanlığı olacak ki
Cevap sahibi1 ayBilmem kendini günaha sokup ölümden sonraki hayat için pişmanlıklarin olmasın derim. Tabi yine hayat senin
Soran1 ayAnladım sağol
Cevap sahibi1 ayRica ederim kardeşim kendine iyi bak.
Soran1 aySen de kendine iyi bak
Cevap sahibi1 ayEig için teşekkür ederim
Soran1 ayRica ederim
Gizli Üye(36-45)1 ayAtes seni cagiriyor
117 Yorumla
Soran1 aySen kimsin
Cevap sahibi1 ayBenim
Soran1 ayDaha önce hiç konuşmuş muyduk onu soruyorum nick olarak falan
Cevap sahibi1 ayYolun acik olsun diyorum sana.
Ugurlar ola
Cevap sahibi1 ayMunafikligin alameti 3 tur
Konustugu da yalan konusur
Soz verdiginde tutmaz
Emanete hiyanet eder
Yanlis kisi ile doğru yolda yurunmez.
İnsallah azabin hafif olur
Soran1 ayŞimdi hatırladım seni ama dediklerine dikkat et derim ben Müslümanım ve olabildiğince günahlardan uzak durmak istiyorum tabii ki
Cevap sahibi1 ayBen seni Allah'a havale ettim başka sözüm yok sana
Soran1 ayBen Allah'ın emrettiği şeyleri yapabilirim tabii ki gaflette değilim ve nefsime de şeytana da uymak istemiyorum tabii ki günüm verimli geçiyor zikir risale dini kitaplar
Cevap sahibi1 ayDedim ya ben sana Allah'a havale ettim hesabı orada göreceğiz.
Soran1 ayYani bunu demek istemezdim ama bir soruda senin nickini de gördüm bir kız gizli kullanıcı adını nickini yazmış yani bir şeyler söylemiş seninle ilgili sen biliyor musun neden öyle yazmış olabilir?
Soran1 ayBiliyorum hesabı orada göreceğiz bakalım
Cevap sahibi1 ayBurada bütün sorunlar beni bulduğu için ne dediğin konusunda hiçbir fikrim yok. Hiçbir önemi de yok.
Soran1 ayAnladım ama senin konuşmak istediğin konuyu kaç defa konuştuk biliyorsun yani ama şunu demek istiyorum ki yaştan dolayı yapamam gerçekten biliyorum senin hakkında güzel şeyler düşünüyorum yoksa gerçekten imanlı birisin iyi birisin olgunsun
Soran1 ayYapay zeka ile ilgili öldükten sonra ve mahşer meydanı videosunu izledim ve gerçekten korktum Allah görüyor ve duyuyor biliyorum inşallah günahlardan uzak Allah'a yakın bir hayat yaşarım diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 aySenin dilin ayrı kalbin ayrı. Sabah verdiğim sözü akşama değiştiriyorsun. Akşam verdiğin sözden sabah donuyorsun. Tam da bir münafık alameti. Başlı başına ben senden kul hakkı alacağım. Mahşer günü elbette yakana yapışacağım. Efendimiz buyuruyor ya orada boynuzsuz Koç boynuzlu Hoştan hakkını alır hatta karınca bile karıncadan hakkını alır diye. Bana her devasında söz verip sözünden döndüğün için ben de senden hakkımı alacağım. Ama bu sayede şunu görmüş oldum senin ne kadar sözüne güvenilmez bir insan olduğunu görmüş oldum. Seni de bırak cennete yürümeyi çarşıya paraları bile yürümezmiş ben bunu gördüm.
Şüphesiz olan da hayır vardır sen benim için hayırlı değilmişsin ben seninle hiçbir yere yürüyemezmişim seni ancak bana tökez olur mussun. Sana günahkar hayatımda başarılar dilerim uğurlar ola
Soran1 ayDediklerine dikkat ederim sana ben de isterdim ama olmaz yaştan dolayı herkes böyle düşünür ama yapamam diye o yüzden öyle demiştim istiyordum ama ailemden dolayı yapamazdım gerçekten ne düşünürlerdi benim hakkımda bilmiyorum o yüzden ben her gün Allah'a yakın olmak için ibadet yapıyorum günahlar için de tövbe var Allah ıslah eder inşallah her Müslümanı kötü birisi değilim böyle olsun istemezdim gerçekten sonsuz acı nasıl bir şey biliyorum cehennem ateşi kabir azabı hepsini biliyorum hiç merak etme sen ölüm bir gerçek
Cevap sahibi1 aymaalesef sana hicbirsey tesir etmiyor. Ne ayet ne hadis. Gece tovbe etmen icin cirpindim sabah tovbe ettigini ve beraber yurumeyi soz veriyor öğlene sozunden cayiyorsun. O tovbe evliyalarin dedigi gibi ancak ahmak tovbesidir. Neyse ne ya yaptiklarijin cezasini cekecekmolan sensin Allah sahid ben elimden gelenin fazlasini yaptim. Lakin eskiden senin icin dua ediyordum artik Allah tan ceza dileyecegim.
Umarim hayatin boyunca oradan oraya savrulursun Allahim ben ne ettim dersin. Bu dunya da da ahirette de ahim. senin yakanda. Allahin gazabi iki cihanda uzerine olsun. Senin icin cabalarimin hepsine yazikmis cunku. mesaj a dahi cvp yazma.
Yapay Zeka Cevapladı
Omzu açık üst sana harika yakışmış, duruşun çok zarif 😍 Etek boyu ve plise formu da vücuduna tam oturmuş, hem feminen hem genç bir enerji veriyor 💕 Saçlarını tek tarafa alman omuz detayını daha da ön plana çıkarmış, bu çok akıllıca bir hareket olmuş.
Tek önerim, bu kombine ince bir bileklik ya da minimal bir yüzük ekleyebilirsin, fotoğrafta odak güzel yüzün ve üstünde kalsın ✨ Özgüvenle devam, tarzın çok tatlı duruyor! 🌸📸10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
1 ayProfildeki gibi misin sorudaki gibi mi? Üst güzel duruyor ama etek uymamış bence, ve evet çok daha küçük duruyorsun 🫣🫣
15 Yorumla
Soran1 ayAçık birisiyim normalde
- 1 ay
Profilde de tamamen kapalı görünce
Soran1 ayNamaz kılarken öyle giyiyorum sadece
- 1 ay
Himm anladım, Allah kabul etsin
Soran1 ayAmin
- Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı.
1 ayçok şık çıkmışssın omuz güzelolmuş ama pmzun ön plana çıkması için eteğin uzun olması lazım tek traflı ddekolte her zaman asil durur
12 Yorumla
Soran1 ayAnladım
- 1 ay
Vücudun dan öyle göĞkğyoem
Güzel bir kızsın kardeşim sen 19 değilsin dikkat et bu gibi sitelere resim atmayın lütfen
25 Yorumla
Soran1 ay19 yaşındayım neden öyle dedin ki
Soran1 ayAnladım teşekkür ederim
1 ayBen yargılamam da Pp de kapalı olup açık resim anlamadim? Yani bende açık giyiniyorum onu çözemedim?
11 Yorumla
Soran1 ayNamaz kılarken öyle giyiyorum sadece Pp o yüzden öyle normalde açık birisiyim
Sen fotolarında gayet güzel çıkıyorsun. Çok tatlısın
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler
Iyi kardesim abazalarin kendince din yayan alageyiklerin yorumuna bakma
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler
Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Çok güzel yakışmış 👏👍 artık mutlu kız ol 😉
13 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler mutluyum
Soran1 aySağol
On numara yani kıyafetin çok güzel Durmuş üzerinde iyiye sana tavsiyem altına ten rengi külotlu çorap giy ve topuklu ayakkabı giy kırmızı ruj yani
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayGayet güzel. Bu arada söylemezsem içimde kalır, gözlüğün yakıştığı nadir insanlardansın
21 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler canım
- Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı.
1 aySende eksik birşeyler var tam olarak çözemedim uğraşamam ama kendini tamamlaman kesfetmen gerekiyor emanet gibi olmuş üstündekiler yanj
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayyawrum pp de türbanlısın. demekki ya pp ya bu sen değilsin
11 Yorumla
Soran1 ayNamaz kılarken öyle giyiyorum sadece Pp o yüzden öyle normalde açık birisiyim kapalı değilim yaniii o yüzden de böyle çektim zaten düğünde benim bu resimdeki
Gizli Üye(25-29)1 ayEşin benzerin yok senin, en son durum ne oldu? Konuşuyorduk, merak ettim.
13 Yorumla
Soran1 ayNeden gizlisin peki bu soruyu sorarken hangi durumu diyorsun anlamadım
Cevap sahibi1 ayAşk hayatın ile ilgili bir durum vardı, soru olarak da sormuştun hani...
Soran1 ayAnladım beni seven bir erkek var evlenmeyi düşünüyoruz
Göğüsleein çok küçük o yüzden küçük duruyosun Yasin gerçekten çok küçük duruyo
11 Yorumla
1 ayÇalışkan biri havası veriyosun. Ayrıca elbise yakışmış
10 YorumlaYaş 15 ya da 16 galiba maşallah Allah uzun ömürler versin çok güzel olmuş
10 YorumlaKızım böyle fotolarınızi buralara atmayın Derim maşallah güzelsin de burada çok tuhaf tipler var aman diyim
12 Yorumla
Soran1 ayAnladım sağol
1 ayOmzun çok zarif, fotoğrafta hem şık hem çekici görünüyorsun.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 840 cevap paylaştı.
1 ayhakikaten çok küçük görünüyorsun neyse güzel fotograf
10 Yorumla
1 ayÇok güzelsin birtanem fiziğin, duruşun, yüzün hepsi çok güzel nazar değmesin ❤️😍
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler canım 😘
Gizli Üye(30-35)1 ayHarika çıkmışsın canım. Sen ne kadar güzel ve tatlısın böyle ya? Bayıldım sana
Ayrıca kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş resmen
25 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 ayRica ederim dünya tatlısı <3
Cevap sahibi1 ayBoş ver sen onları. Olduğundan daha küçük göstermek her zaman için çok büyük bir avantajdır. İyi bir şeydir
Soran1 ayAnladım
Cevap sahibi1 aySeni tanımayı çok isterim
Gizli Üye(36-45)1 ayÇok tatlısın ama işte yaşın bana göre biraz küçük. Yoksa direk senin için her şeyi yapardım.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayElbise ile ilgili fikir beyan etmiyorum ama gözlük yakışmış
11 Yorumla
Cevap sahibi1 ayDemin yazmayı unuttum diğerleri gibi bende yaşınızdan küçük olduğunuzu gösterdiğiniz fikrindeyim tamam büyük olmak istiyorsunuz 18 yaşınızı geçtiğiniz için mutlusunuz ama
Gizli Üye(30-35)1 aySenin harbiden güzel fotoğraflarını çekerdim sokak fotoğrafı şeklinde duru bi güzelliğin var
10 Yorumla
1 ayGüzel çıkmışsın tatlı kızsın
25 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler
- 1 ay
@Mutsuzkız9 kim ne demiş ki hani güncellemede gördüm demişsin ki Ben 19 yaşındayım 15-16 yaşında değilim Neden böyle davranıyorsunuz derken ne amaçla söyledin bunu sohbet edelim mi arkadaşım yok sohbet etmek istiyorum
Soran1 ay@GayHatice bazı kişiler 16 yaşında mısın 15 yaşında mısın diyor o yüzden öyle dedim
Soran1 ay@GayHatice arkadaş olamayız
Moda & Stil konusunda 901 cevap paylaştı. her halin bir tek bana çekici gelmiyordur eminim...
10 Yorumla
1 aySağlam trolsünnhe
11 Yorumla
Soran1 ayTrol değilim ben kızım erkek değilim inanmazsan inanma seninle uğraşamam ben
1 ayKapalı mısın açık mısın çözemedik ki seni
14 Yorumla
Soran1 ayAçık birisiyim
- 1 ay
Profil resmi öyle değil ama
Soran1 ayNamaz kılarken öyle giyiyorum sadece o yüzden
- 1 ay
Hmmm iyi bakalım
- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
m 1 ayÇok tatlı bir kizsin
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
Çok küçük görünüyorsun yaş kurtarıyor mu
11 Yorumla
Soran1 ay19 yaşındayım
1 ayGayet her zamanki gibi Seksi ve güzelsin
110 Yorumla- 1 ay
Nasılsın iyimisin
- 1 ay
Hayat nasıl gidiyor
Soran1 ayZor gidiyor hayat bilmiyorum yani sıradan
- 1 ay
Neden zor gidiyor anlatmak istermisin
Soran1 ayBazı seçimler zordur yani bilmem hayat böyledir zaten
- 1 ay
Hayat hep kararsızlık yaratılıyor seçimler Bazen zordur ama en azından En doğru olanı seçmek gerekir
Soran1 ayDoğru öyle
- 1 ay
Dedim ya hayatım çocuk yüzün var
Soran1 ayBana hayatım demee
- 1 ay
Neden kızdın o kadar tamam dikkat ederim
Gizli Üye(30-35)1 ayHarika görünüyorsun, dekolte çok yakışmış, şık durmuş üzerinde
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı.
1 ayİyi kardeşim iyi.
11 Yorumla
Soran1 aySağol
1 ayBence buraya foto atma
16 Yorumla
Soran1 ayNeden böyle dedin
- 1 ay
Yaşın küçük farkında değilsindir ama bu site pek temiz değil
Soran1 ay19 yaşındayım ben küçük değilim
- 1 ay
Tamam at bacım ne diyim. Abin olarak uyarmak istedim
Soran1 ayAnladım sağol
- 1 ay
👍🏼😊
- Moda & Stil konusunda 908 cevap paylaştı.
1 ayPileli etekle beraber harika kombinasyon.
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
Moda & Stil konusunda 497 cevap paylaştı. Bayıldımmmmmm ❤❤
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürlerrr 💙💙
1 ayCok guzel olmussun
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler
1 ayher halin ile güzelsin yani
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
Gözlük yakışmış
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
1 ayNormalde tesetturlu musun?
16 Yorumla
Soran1 ayHayır
- 1 ay
Anladim, bence bacaklarin cok guzel gorunuyor
Soran1 ayTeşekkür ederim
- 1 ay
Sevgilin var mi
Soran1 ayVar
- 1 ay
sohbet edebilir miyiz
1 ayÇok tatlı olmuş kardeşim 🙏
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler kardeşim
1 ayGayet hoş çıkmışsın sadece etek boyu bir tık uzun olmalı diye düşünüyorum
10 Yorumlaİlgi çekici olmamış emin ol auran yetersiz o elbiseye
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayOha ya bu kız kim çok tatlı 🥰
15 Yorumla
Soran1 ayBenim
Cevap sahibi1 ayAşık oldum 😍
Soran1 ayAnladım sağol ama beni seven bir erkek var ve evlenmeyi düşünüyorum o yüzden bilmeni isterim
Cevap sahibi1 ayÜzdü bu ama tabiki size mutluluklar dilerim 🥰
Soran1 ayTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)1 aySözüm size değil ama kadınların kıyafet konusunda illa bir yerleri açalım aşkının sebebini anlamış değilim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayTesettür daha çok yakışmış sana
11 Yorumla
Soran1 ayAnladım teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 ay19 değil bu fotodaki şahıs
11 Yorumla
Soran1 ay19 yaşındayım
Gizli Üye(36-45)1 ayÇok hoş olmuşsun yakışmış.
12 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 ayRica ederim kuğu.🙂
Gizli Üye(36-45)1 aygit gide açılıyon gibi geldi bana :D
11 Yorumla
Soran1 ayAnladım
Gizli Üye(18-24)1 ayGüzel olmuş boyun kaç kanka
19 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler 1.81 sen
Cevap sahibi1 ayKanka cidden 1 81 misin hiç öyle gözükmüyorsun ya 1 61 falan gözüküyorsun
Soran1 ayEvet cidden öyleyim
Cevap sahibi1 ayPeki okuyor musun üniversiteye gidiyor musun
Soran1 ayHayır
Cevap sahibi1 ayHazırlanıyor musun yoksa okumayı düşünmüyor musun
Soran1 ayBir işte çalışmayı düşünüyorum araştırıyorum yani okumuyorum
Cevap sahibi1 ayAnladım canım hakkında hayırlısı olsun olsun bu arada boyun da çok uzun çok güzel manken gibisin maşallah
Soran1 ayTeşekkürler canım
Moda & Stil konusunda 910 cevap paylaştı. İyi çıkmışsın.👍
14 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler
Soran1 ayHayır dışarı çıkmadım bugün
Çok güzel ve şirin bir kizsiniz
12 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 aygüzel olmuş yakışmış
12 Yorumla
Soran1 ayTeşekkür ederim
- 1 ay
rica ederim
Gyet normal ve sık gözüküyor ve çekicisiniz
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 478 cevap paylaştı.
1 ayGüzel ve tatlı gözüküyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayYaşına göre daha küçük gösteriyorsun birde emin ol kimse elbisene bakmıyor
11 Yorumla
Cevap sahibi1 ayVücuduna bakiyorlar
1 ayÇok seksi bence
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 aykombin komple güzel bence
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok güzel harikasin
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayGüzel olmuşsun
10 Yorumla
1 ayÇok hoş ve alımlı olmuşsun
10 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım