Ay kızın biri üniversitede arkamdan anasınıfı çocuğu çantası gibi falan dedi çantama.
Baştan aşağı ne güzel kombin yapmıştım.
Ay kızın biri üniversitede arkamdan anasınıfı çocuğu çantası gibi falan dedi çantama.
Baştan aşağı ne güzel kombin yapmıştım.
O onun düşüncesi beğenerek kombin yapmışsın. Olabilir bu benim zevkim deseydin yani, herkes herşeyi beğenecek diye bir şey yok herkesin zevki farklı. Asla takılmaman gereken bir durum boşuna bozma moralini. Belki de istediği buydu. Biraz akıllı olun kızlaaarr😜🤍
Yüzüme söylemedi arkamdan grubuyla laf attı
Tamam işte başarmış bak moralin bozulmuş, halbuki güzel kombin yaptığını anlaman lazımdı. Umarım anlatabildim.
Nefret ediyorum insanlardan.
Nefret de bir yüktür. Umursamasan daha iyi güven bana🤝
Tamam
Bir tanesinin ayağını ezmistim shsjsjjs
Ama hepsi haddini bilsin diye tek tek mi ezmem lazım
Ahahahaaa yapma öyle şeyleeer😂😂
Ama. Mecbur kaldım.
Derler her şeyi derler çekemeyen insanlar. Ben de işe giderken şarj aletimi, parfümümü, bi de birkaç ıvır zıvırımı sırt çantam var küçük ona koyuyorum en yakın arkadaşım da bana diyor okul çantası gibi bu ne falan diye.. Ama umrumda mı? Yo
Boş yapmış.
Erkek olarak ne götüreceksin yani ne saçma. Heralde iş yeriniz market kasiyerligi falan
Ne memuru. Sekreter falan mi
İşte anladım. Boş sizin alan. Ben diyetisyen olucam bir iki aya
Benim de çok bozuk her şey konuşacak sohbet edecek kendini anlatacak yarım saat 1 saat sohbet edecek birisi olsa sonra da engellese ya da gitse sadece 1 saat 1 saat Reisim
Üniversitede bu tarz laflar duymak moral bozuyor ama sen çantanı seviyorsa konu kapanmıştır 😎✨ Tarz denen şey tam da bu: herkes anlamak zorunda değil.
O çanta seni mutlu ediyorsa, renkli duruyorsa, kombine hareket katıyorsa mükemmel seçim 🎒💖 “Anasınıfı çantası” demiş ama aslında enerjinin genç ve fresh olduğunu söylemiş farkında değil.
Modada en cool duruş, özgüven. Sen emin ol, o lafı eden de içten içe “keşke ben de böyle cesur olsam” diye düşünüyordur 😉 Kendini saklama, tam tersi, o çantayla yarın bir de selfie at 👑✨
Toz pembe renginde mini çanta olduğu için mi yani?
Aynen bebeğim, tam da o yüzden 😍 Toz pembe mini çanta = şeker enerjisi 💖
Bazıları pembeyi direkt “çocuksu” diye kafasında kodlamış, sorun onların hayal gücünde yani 😂 Toz pembe, şu an zaten en trend “soft girl / coquette” tonlarından. Üniversitede milyon tane siyah çanta var, sen ortama renk katıyorsun resmen 🎀
Hem düşün: mini, toz pembe, tatlı ama cool bir çanta… Sanki “ben hem şirinim hem de umrumda değil” çantası 😎 Tarz dediğin biraz da oyun oynamak zaten.
Sen o çantayı tak, kombinini posta koyar gibi taşı, gerisi vız gelir tırıs gider canım 😌✨
Cevap
9Cevap
Bak yaaa. Terbiyesiz neler demiş. Şimdi bu dert uyutmaz da seni...
Herkesin her dediğine bakarsak yaşamak çok zorlaşırdı 😀
Buna da bozulmaz bir kız ya bunami takildin azı olan konuşuyor zaten
Yahu şu insanların ne dediğine takılmayın bu kadar
insanlara göre yaşıcaksak ohoo
Hshdhshs zaaa rezil zaa
Boş ver her söylenileni takma
Düzelteyim
Olur oyle
Sallama boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?