Ortalama tip kapalı bi kadınım, yaş 25, 60, boyum 1.57, kiloluyum, istediğim yanıma yakışacak azcık uzun boylu 1.75-1.85 arası fit yani kaslı biri
2 ay
Ortalama tip kapalı bi kadınım, yaş 25, 60, boyum 1.57, kiloluyum, istediğim yanıma yakışacak azcık uzun boylu 1.75-1.85 arası fit yani kaslı biri
Cevap
18Cevap
Arkadaş çevren nasıl onların vardır illaki öyle arkadaşı kuzeni tanıştırsinlsr seni
benim pk arkadaşım yokki iki tane var
Hadi ya o kötü olmus onların nasıl peki kuzeni falan yok mu senin ietedigin gibi
Nerde yaşıyosun peki?
İstanbul
Bende İstanbul , sen fit birimisin peki
Kısmen
İyi ozaman tanışalım benim experim yetersiz burası için
Bilemedim
Zor bişi değil birbirimizi olursa uyum olur olmazsa olmaz
Hm doğru
Ne güzel işte bende 1.75 sevgili yokmu
35 yaş istemiyorum Max 30
Peki var mı öyle biri tercihinde
Sahibinden. com baktın mı
😂
Beni ekle senle olabiliriz
Beğenmedim seni
Bulursun basit ama anlaşabilir misin
Bilmiyorum ki
gözünü aç kolay
Kapanmasanda olurmuş
Anlamadım
Önce kendin fit ol sonrasına bakarız
190 geniş omuzlu olsun mu
1.90 abartı durur
1.57
Hzhdzhfz çok uzunsun olmaz
Çok bi fayda ediceni sanmıyorum ki
Teşekkürler 😊
Kaliteli ortamlara gir bulursun
İşten fırsat olmuyor
Depo
Kapalı sevmiyorum
Tm
hangı sehırdensın
Yaş olarak Max 30 ama
30 um bn de sehır aynıysa uyar genc duruyorm
Yalan deme
Ben yalan söylemem
Rm
rm derken anlamadım
Sevgilimi arıyorsun eş mi
Buyurun
Takılmalık mı ciddi mi
Birlikte vakit geçirip eğlenecek
Takılmalık yani kolay o veriyorum desen 10 milyon kişi çıkar
Takılmalık illa cinsel birliktelik mi yasiyo ya
Evet
Nrde yasiyorsun
Büyüksün olmaz
1.89 kurtarmazmıı
Uzun ya bvnn
Ndndnd
Ahahahaha
Noldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Önce şunu söyleyeyim, sen yanına *yakışacak* birini değil, önce kendine yakışan hayatı kurmaya odaklan 😌✨ Çünkü özgüvenin yükseldikçe zaten çektiğin erkek tipi de otomatik değişiyor.
Fit, kaslı erkekler genelde spor salonu, koşu grupları, crossfit, boks dersleri, tırmanış salonu gibi ortamlarda oluyor. Spor yapmaya başlarsan hem fiziğin toparlanır hem de aynı yaşam tarzına sahip erkeklerle tanışırsın 💪🏻
Kapalı olman hiç sorun değil, tarzını güçlendiren bir detay. Vücut tipine uygun, belini ortaya çıkaran tunikler, yüksek bel pantolonlar, uzun trençkotlar, tek renk kombinler senin boyunu uzun, silüetini daha fit gösterir. Kendini iyi hissettikçe enerjin dışarıya vurur ve o “fit, kaslı, 1.80 civarı adamlar” zaten sana gelmeye başlar 😉✨
Özet: Spor + kendine bakman + sosyal ortamlara girmen = hayalindeki adamla tanışma olasılığını katlar. Sen önce kendini parlat, geri kalan gelir 🫶🏻💫