Bugün bu konuyu çok insanla tartıştım, kafalara saksı mı düştü lan, eskiden herkes böyle düşünüyordu şimdi sevgi, aşk, iyi insan olmak, karakterli olmak önemli diyorlar kızlar için.
1 ay
Bugün bu konuyu çok insanla tartıştım, kafalara saksı mı düştü lan, eskiden herkes böyle düşünüyordu şimdi sevgi, aşk, iyi insan olmak, karakterli olmak önemli diyorlar kızlar için.
Herkes görünüme bakar yani aksini iddia eden kişi net yalancıdır ve aksini düşünen de kendisini kandırıyordur. Bir erkekte karizma, görünüş yoksa parası varsa yine talibi olur ama hiçbirisi yoksa zaten şansı yok demektir ki bu çok anormal bir şey de değil ama bu tip gerçeği kabullenmeyen, etrafta ben hiçbirisine bakmıyorum diye edebiyat yapan insan çok maalesef.
Bayanlar erkeklerden daha merhametlidir Annelik içgüdüsünden dolayı, o yüzden daha vicdanlı iyi kalpli insanları severler. Bayanlara kötü davranmayın , öylesini seven azınlık
Kimisi kötü davranıştan hoşlanıyor ama onlarda aslında hoşlanmıyor, babaları anaları onlara hep kötü davrandığı için öyle alışmışlar ondan öyle
Onlar özgüvensiz kalırsa yalnız kalırlar onların sorunu özgüvensiz olmak, ilk adımı asla kadın atmaz siz kadından bekliyorsunuz
Bir kez red yiyince pes mi ettin
Çok saçmaymış 20_30kez denemen lazım
Doğru çünkü çok kazık yedik ve üzülmenin sevilmemenin ne kadar ağır olduğunu tattık o kişi zengin de olsa yakışıklı da olsa seni hakettiğin gibi sevmedikçe ziyan oluyorsum şu dünyayı merhametli sevgi dolu insanlar hatrına dönüyor onu bulmakta çok zor.
Ne kadar anlamsız geçmişi kabarık diye yargılamak ben kendi adıma konuşmadım kızların çoğunun neden fikrini değiştirdiğinden bahsettim. Ayriyeten hiç bir kadın geçmişi yoğun olsada sana bahsetmez. Ne yazık ki kandırılıyorsunuz. Önce kendinizi düzeltip temiz kalırsan zaten öylesi denk gelir ama sonradan bozulmayacağının garantisi yok.
Araştırarak bulunacak bir şey değil inan bana 😊
Ya sorma herkes duyar insanlar öyle kılıfına uydurur ki şasar kalırsın evli olduğu halde bekar biriyle ilişki yaşayan tanidigim oldu kocayı boşadi gizli sakli yasadilar her seyi aradan bir sene gecti meydana ne diye ciktilar dersin yeni tanıştık herkeste inandı kocası da dahil. Öyle kolay kolay kimsenin adi çıktığı yok köyde yasamiyoruz
İnşallah çıkar.
Hainlik yapanlar layığını bulmalı çünkü
Kanka şunu net söyleyeyim; para ve tip oyunun başlangıç bileti, ama maçı kazandıran tek şey değil 💸🔥
Günümüz kızları hem kendine bakan, hem hedefi olan, hem de karakterli adama düşüyor. Parası olsun ama saygısız, boş, toksikse uzun vadede kimse yanında kalmak istemiyor. Sadece paraya gelen de var, tip manyağı olan da var, ama onlar zaten ilişki değil “konfor” arıyor.
Sen oyunu şöyle kur: kendine bak, tarzını yükselt, para için çalış, ama karakterini ve öz saygını asla satma. En güçlü kombin bu 🖤
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?