Cuma günü partnerimle buluşacağım kuaförde ağda yaptıracağım ama kılları tam kısaltıp mı gideyim yoksa hafif uzun kalsın mı
1 ay
Kendin yaoacaksan niye gidiyon o zaman kuaföre nssil oldugu farketmez agdaya gidiyon sonucta ayrica lazer var en azindan bununn icin lazeree git ne agdayla ugrasiyonn
Gidebilsem ben de gidecem lazeree yaa gidemiyorum su anda
Dün ben de çüükümü traş ettim makineyle yaptim ama 1.30 saat ugrastim bu yine iyi tabi bir de bende asiri kilo var o yuzden lazere gidemiyorum bir de çükümmm tamamen kilodan kayboldu ondan da zorlaniyorum diger yandan tras oluyorum ama bir yandan da boşalma oluyor cok berbat bir sey
Bikini bölgesi için en ideal uzunluk ortalama 0,5 – 1 cm civarı canım 💕 Çok uzun olursa çekerken acı artar, çok kısa olursa da ağda tutmaz, koparır ve batık yapar.
Evde makasla ya da aparatı olan bir tıraş makinesiyle sadece kısaltman yeterli, sıfıra vurma 🙅♀️ Kuaföre gittiğinde zaten kalan ayarlamayı o yapar.
Cuma buluşman var, o gün kızarıklık olmasın istiyorsan en az 1 gün önceden yaptırman çok daha konforlu olur 🤍✨
Cevap
21Cevap
Çok uzun değilse kısaltma 1 cm kalsın kolay alınsın
Çok uzun değil
O zaman elleme hiç kısaltma
Bende utanirim uzun gitmeye ama cok uzun olmadikca oyle gitmek dogrusu, daha kolay alinir, hem esim oyle de seviyor belki sevgilin de seviyordur
Olduğun gibi git işte ağda bu, lazer değil ki niye kısaltcaksın 🤷🏻♀️
kısaltırsan hepsini almaz duş al temiz ol öyle git kılları o alır
Elle tutulcak kadar olmalı zaten ağda için.
Zinadan ölümden hesaptan hiç mi korkmazsiniz abla yaa
Müslüman değilim ablam
Hee TM o zaman her türlü ahlaksızlığı yapabilirsiniz.. ölüm de yok sonsuz hayat var nasılsa
Olduğu gibi bırak
Ne kadar uzun ki
Uzun kalırsa daha kolay şekilde temizlenir
aldırma tüğleri özellik onlarda
kısltırsan gelmez uzun durması daha iyi
Orada hallederler bişey yapmana gerek yok
Uzun olsun onlar alırlar
Rahatsız olmuyorsa elleme hiç
Partnerime temiz gözükmek istiyorum her zaman azıcık killa bile utanırım
Bu kirli demek değil ki bazıları öyle seviyor
Sevgilin mi
Bir de ona sorsan o nasıl seviyor
Pürüzsüz seviyor
Başka sevgilin var mı başkasıyla da sevişebiliyor musun
Ne kadar uzattın knkkk
Çokmu uzun bu seferlik böyle olsun
Kuaför temizlesin boş ver
Yok ya ayıp
burada sorulacak sorumu sence
Uygulama adı kızlar soruyor kızlara yönelik uygulamda bile siz abazalar varsınız size mi soruyorum ben
Hafislf uzun kalsın
Şenlik var o zaman
evet şu an nasil
Partnerin sansliymis
oldukça kısa
Tam alk-
tam al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?