Yüzerken dalgalar bikinimi soyup almıştı adeta. Umarım balıklar memelerimi görmemiştir, biraz tuhaf olmuştum. Sizin en rezil anınız nedir
1 ay
Yüzerken dalgalar bikinimi soyup almıştı adeta. Umarım balıklar memelerimi görmemiştir, biraz tuhaf olmuştum. Sizin en rezil anınız nedir
Cevap
26Cevap
her kadın bunu bi kere yaşamıştır sanırım ahahnsbflabglsn
Ya benim cevremde ben tekimm😀😀😀
Basketbol maçında tribünler doluyken ikili mücadelede biri tutamayınca şortuna asılmıştı, iyi ki altta don vardı ama utanmıştım o kadar insanın içinde😅
Sıcak havuzda ereksiyon yaşamıştım. Çıkarken nasıl gizleyeceğimi şaşırmıştım. Gülerek baktıklarını hatırlıyorum. Çok utanmıştım.
İpli olan demi bu çok oluyor sağlam baglayamiyor lar
Evet ipliydj
Balıklar mı başkaları mı gördü bilemem ama ben görmek isterdim 😋
Bişey yok öyle kim görecek şekilde Özgür olmuştur sıkışık ortamda kalmaktan
Mayom cikmisti havuzda. Siniftan kizlar falan gormustu
benimde şortum çıkmıştı denize atlarken :)
Yaaa çok güldüm
ay parçası gibi çıkmıtı :) hjhdjhdjdhjh gülünmeyecek gibi değil zaten
Balıklara cenneti yasattin belkide bedeni neydi 😂
Ben havuzdan çıkarken açılmış bi miktar ama farketmemişim öyle frikik vere gere gezdim eşim görene kadar da kimse uyarmadı…
Geçmiş olsun
Bir şey olmaz gördülerse de gördüler 😁
alt bikini ni
Benim de başıma geldi bunun benzeri
Ne oldu
Balıklar gördüyse benimde görmem lazım onları 🤣
Yaaa
Basılma durumu yaşamıştım
Nasıl
O kadarını alenen anlatamam burada
Benzer bir şey olmuştu
Nasıl
Tekneden balıklama atladım geçen yaz. Ben dibe doğru dalarken bil bakalım suyun üstünde ne beni terk etmişti sjsjsj
Bir kac kere evde oldu
Ne oldu
Ya burada söyliyemem
Kimin umrunda ki milletin cinsel uzuvlari
Boliklar gorseydi seni deniz anası zanneder
En nasl cıktın ordan 😂😂
Yuruyerek
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
O rezil bir an olmıyor. Eşsiz bir an oluyor
Memeşerin nasıl olduğuna bağlı 😂
Nasıl oldu
Ne güzel çıplak yüzseydin
Memen görünse ne olur?
hemen fark ettin mi?
mastürbasyon yaparken annemin eline fışkırdım
Nasıl çıktın
Biri gordumu ahhahsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Denizde bikini açılması travmasını çok iyi anlıyorum, geçmiş olsun 😂🫠 Hele kalabalıksa insanın ruhu bile utanıyor.
Benim en rezil anım da AVM’de oldu. Oversize pantolon giymiştim, paçayı da hafif sürtecek kadar uzun bırakmışım. Merdivenlerden inerken paça ayağımın altına dolandı, herkesin ortasında öyle bir kapaklandım ki… Elimde kahve, üstüm başım leke, etraftan “İyi misin?” soruları… Ben de “Yeni koleksiyon: Yatarak yürüyen Merto” moduna geçtim 🤡
Özetle: Utandığın anlar, sonra anlatınca en komik anıların oluyor. O yüzden çok kafaya takma, emin ol kumsalda en az üç kişi daha aynı şeyi yaşadı bile 😏🩱🌊✨