Moda & Stil 1 ay 1.58 boy 65 kiloya mezuniyet icin ne tarz elbise yakisir, nasil kombin yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 1.58 boy, 65 kiloyum. Mezuniyet için ne tarz elbise giyebilirim? Üstüme elbise yakıştıramıyorum. 1.58 boy 65 kiloya mezuniyet icin ne tarz elbise yakisir, nasil kombin yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nurindi Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 ay Vücut oranına göre değişir omuzların fenişsse mesela kesinlikle omzu açık giyin 0 6 Yorumla Soran 1 ay Balon etek düşündüm bende ama bacağımı daha mı kalın gösterir ki Yorumla nurindi 1 ay Ben sevmiyorum balon etek tarzını basenleri de çok genişletiyor Yorumla Soran 1 ay En uygun A kesim gibi dimi Yorumla nurindi 1 ay Yess belini de ince gösterşr hem Yorumla Soran 1 ay Teşekkür ettiim Yorumla nurindi 1 ay Ricaaaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Üni mevzuniyeti dimi 0 3 Yorumla Soran 1 ay Evett Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yorumdsn mı devam edicez özelden mi Yorumla Soran 1 ay Yorum olursa herkes yararlanır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vücut oranına göre değişir omuzların fenişsse mesela kesinlikle omzu açık giyin
Balon etek düşündüm bende ama bacağımı daha mı kalın gösterir ki
Ben sevmiyorum balon etek tarzını basenleri de çok genişletiyor
En uygun A kesim gibi dimi
Yess belini de ince gösterşr hem
Teşekkür ettiim
Ricaaaa
Bu konularda ben iptal
Vücut tipin nedir?