Kadın dediğin özünde zaten zarf tüysüz olur erkekte kıl olması noemal bş durumdur az veya çok olablir erkeğin özünde tüy vardır nasl yüzümde sakal oluyosa vücudunda da tüy olabilir kiöse içn miydwmi bulandıeıyo diyemessin kul hakkı olur sevmeyebliesin kendi bleceğin bşwydr neden insan kapei giyiyo ve tüyü vae diye utansın ki asıl elinden gelse bir lokma bikinisini bile giymedwn dolaşabilecqk kadar edepsiz olan kızlar utansın yazın ahlaksızlık utanç duyulması gerwkn bşeydir insanın doğasında olan şeyler diil
04 Yorumla- +1 yıl
Valla dayimin oglu yazindan anlayabildigim kadarini cevapliyim kadinda senin sandigin gibi tuzsuz dogmuyor :D sosyal normlara uymak zorunda biraktiklari icin cogu kadin aksatmaz. Ki kisisel bakim insanin kendisine olan saygisini gosterir. Acikcasi banane herkesin bacagindaki kildan. evlenecek miyim sanki. Espirisine yazdim. Ama aci olan ne biliyomusun sizin normlariniza uymayan tuysuz kilsuz erkeklere top veya i*ne olarak adlandirmaniz.
En İyi Cevaplar
ya ınsanları bu sekılde elestırmeye hakkın yok kımsenınde senı elestırmeye hakkı yok ama rencıde etmene gerek yok bence genetık bır durum bu ınsanlara ınsan oldugu ıcın bak ben oyle yapıyorum kız erkek ne farkeder ya muhabbetı ıyı bı ınsana sen bu yuzden bu gozlemı bakıcaksın mesela cok ıgrenc bı durum degıl mı bu yaptıgın sencede? senın ne kadar şort gıymeye hakkın varsa onunda kaprı gıymeye hakkı var..
013 Yorumla- +1 yıl
Ay canım sen beni cok yanlis anlamissin tabi ki haklari var ama bunlardan kurtulmaninda bin turlu yolu var ben killi erkegi elestirmiyorum ki ben almayan temizligine onem gostermeyen erkegi elestiriyorum alsin kurtulsun :D
- +1 yıl
ya tuyunu alan arkadaslarım var bence ıyı durmuyor derılerı boyle tuyu yolunmus tavuk gıbı duruyor yuz ıcın dıyorsan ona bakım yapmalı tabı onun carelerı varsa bacagını alsa daha kalın cıkar bence erkeklerde tuyun kesın cozumu yok yuz ıcın dersen mesela ona bısey demem onu halletsın ama bacak ısı o bence bıraz haksızlık olur erkeklere..
- +1 yıl
Yoo agda var lazer var hem tuyler gidince kas olusumu hizlaniyor bilginize :D
- +1 yıl
Iyy su igrenc killarinizi almamak icin yaptigunuz seylere bak :D
- +1 yıl
Devam devam gogusunede ektir biraz :D
- +1 yıl
içime dogdu :D
- +1 yıl
dogru :D kendimi temiz gormek istiyorum ve temizimdirde her yonden yani insanin kendisinle alakali bir durum :D ki zaten kimsenin kili tuyu beni ilgilendirmez bir kiz bacaginin resmini atmis espiri olsun diye butun erkekler dolusmus kila bak benimkimden fazla falan filan :D ee empati kursunlar az degil mi :)
- +1 yıl
ya ben zaten normal dedım onun sorusunun altına almazsa tabı oyle olur normal yanı hem cokta degıldı bence o kadar almadıgı halde yanı ayrıca o kısı benım arkadasımmıs konusmusuz onunla flan ama kım oldugunu ogrenemedım kendımı ifşa etmem dıyo o fotoyu benım gormemden sonra artık hıc soylemez galba :))))
eheheh cok qomikk. sarah silverman halt etmis yaninda. mizahina sçiyim.
03 Yorumla- +1 yıl
Sanırim problemlisin? Ortada mizah yok
- +1 yıl
Ah canım zeki görünmeye çalışarak aptallığını açığa veriyorsun. görüşlerde bazı uyelerle gayet eğlenceli sohbetlerimizde oldu. Bunu sorgulamak senin haddin mi?
kolu kıllı olan çavolar var bir de asd
24 Yorumla- +1 yıl
Öğğ dya adamların giydikleri badinin yakasından kılları taşıyor 😆
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2664463-erkekler-neden-kabullenemez Soruyu guncelleyemiyorum linke tiklarsaniz bu soruyu sormamin nedenini anlarsiniz. Kirdiysam birilerini affola
- +1 yıl
Benim kolum seninkinden iyidir :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılAradığın kanı buldun fakat başım bağlı bende sıfır kıl sarı sarı tüylerin var sakallarım bile sarı kıl yok bende bundan şikayetçiyim :)))
14 Yorumla- +1 yıl
Bundan sikayetci olunur mu be :D Allah sevdicegine bagislasin musmutlu olun insallah :)
- +1 yıl
Arkadaşlarım hep dalga geçerdi kıllarım yok e allahtan bsakallarımgü var da yeterince babyface gibi dolanmıyorum yoksa dalga geçilemekten ortama giremezdim çok sağol inş. sende öyle kılsız ve kalbi temiz birine denk gelirsin :))
- +1 yıl
toplumun normlarina ters kilsiz erkek ama kabul etmeliler ki kadinlar tarafindan daha cok begeniliyorlar :) tesekkur ederim nasip Allah ne yazdiysa kalbi guzel olsunda ne farkeder ki dis gorunus benimkisi gir girina erkekler hep elestirir ya merak ettim ne tepki verecekler diye :)
- +1 yıl
Herşey gönlünce olsun :)
Babana selam söyle :) seni yaparken g*tünde biten kurtçuklar kıl değil miydi acaba çok merak ediyorum :) Kıllı bir adamdan çıkmışsın gelmişsin burada ona buna mana bulacaksın :) Sen önce git bıyıklarını al bence terliksi yaratık seni ;) Daha profil fotosu bile koymamışsın bıyıkların gözükecek diye ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Ay canım benim kafalar paris hayatlar bursa :D birincisi bıyıklı bakımsız birisi olsam neden erkekler temiz olsun diyim? arada bir disari cik beynine oksijen gitsin :D peki senin ananan agdali 90 60 90 maken gibi bir kadinmiydi yoksa rus hatunu mu :D peki siz neden anneleriniz gibi kizlari kabul etmiyorsunuz? He cok merak ettiysen babam 60larin erkeklerine gore gayet bakimli bir erkek :D bizim ailede tuysuzluk genetik
- +1 yıl
@nam-ınegatif Kız ne yaptın sen, adamı daha gasil haneye sokmadan, Namazını kılmadan gömmüşsün, günahtır Vallahi.
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKilsiz erkek mi olur gaylardan farklari ne mk
Benim erkegim killi olmalı
Kapriden de görünecek
Kollarindada olacak
Şempanze gibi değil elbette
Lakin kılsız erkek çekici gelmez bana53 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKılsız erkek gay gibi, bebekyüzlü erkek gay gibi, yakışıklı erkek gay gibi vs diyen mallar var hala. İnsanların cinsel zevklerini fiziksel görünüşleriyle değerlendiren insanlar var. Ağlayacağım he. Bu arada kılsız erkek 20 adım öndedir yoksa o kadar erkek kıllarını almazdı. Örnek : Brad Pitt in vücudu kıllı değil mesela kaymak gibi :D
10 YorumlaDöşü böyle kıllı olsun...
sphotos.ak.fbcdn.net/.../..._4675642_1452251_n.jpg00 Yorumlaerkek vücuduyla ne alıp veremediğiniz var sizin anlamadım gitti sipariş vücut mu olur git kılsızını bul kılsızı sana bakmıyor mu o zaman yaşlan tek başına bize ne
07 Yorumla- +1 yıl
Hahahah 😁😁😁😁😁 ay ben bayiliyorum bu kafalara ne kafalar ne kafalar
- +1 yıl
Ne kekolar ne kekolar ;D
- +1 yıl
Kadinlari kendi kaliplara sigdirmaya calisirken hic bunu dusunmemistiniz :D
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2664463-erkekler-neden-kabullenemez al bakalim biraz empati kur
la bendede hiç kıl yok ha sakallarım bile cıkmadı dogru duzgun ahah :D gogsumde kıl yok dısardan gorsen agda yapmıs sanırsın :(
13 Yorumla- +1 yıl
Uzuluncek bisey degil ne kadar guzel iste :D
- +1 yıl
Bosver en iyisi :D
+1 yılLütfen babana gidip baba senin götündeki başındaki kıllardan iğreniyorum göz zevkimi bozma git ağda yap desene. Bak nasıl zikiyor senin o zevk cümbüşü olmuş gözlerini. Götünde bir avuç b*k var milletin kılına tüyünemi laf ediyosun toplama tofaş.
16 Yorumla- +1 yıl
Ah bir kıl yumağı daha şimdi sakince o yakandan tasan killari iceriye sok :D canim bizler babalarimizla evlenmiycez ya da babalarimizin yasindak8 adamlarla kapiş :Dbu arada bir zamanlar sende ananin gotunde bir avuc boktun :D
- +1 yıl
Yavrum daha 19 yaşında şarjörde mermiyim l*n ben :D ne kılı?
- +1 yıl
O halde neden elin killi adamlarini gaza getiriyosun :D tabi nadir bulundugunuzu biliyon :D
- +1 yıl
l*n yazık değilmi adam senin gibi molozun birinin bu lafını görecek ciddiye alıcak morali bozulcak bilmemne. Allah bu adamları yaratırken sana mı sorucaktı hobbit.
- +1 yıl
Hahah kadinlari yaratirken sizemi sorduda elestirip duruyorsunuz :D benim sayemde az biraz empati kursun kalaslar :D
- +1 yıl
Senin sayende ancak taksimdeki travestilerim reklamı yapılır
Bronz tenliyim kil problemim hic yok sakallari almaya basliyorum yavastan babam sagolsun genetik saglam bizim arap kurt turk ne ararsan var :))))))
05 Yorumla- +1 yıl
Vay be :(
- +1 yıl
Bilem boyle kendiliginden oldu :D
- +1 yıl
Bilmem
+1 yılMerhaba rutin bakımlar yapıldıktan sonra erkeğin kıllısı makbuldür tabi pisi demiyorum bak bakımları yaptıktan sonra kılsız erkek olmaz :):):)
03 Yorumla- +1 yıl
Kedimi bu ya tuyleri hafif aldir yika oh miss bu mu yani :( tesuuf ederim. Sizin o yakisikli kasli kilsiz erkeklerden neyiniz eksik ki :( bence ilk adim agda sonra spor hadi utandirin bizi :D
- +1 yıl
spor salona haftada 3 gün giiyorum zaten bakım falanda herşey iyi şua na aksatmam ben öyle temizlik iyidir :):):):)
- +1 yıl
Evet bencede eger karsindakine saygin varaa temiz olmalisin kadin icinde gecerli erkek icinde
+1 yılYarinda ustsuz gezmeyin sudyen takın diyeceksin :D o potansiyeli gordum :p
11 Yorumla- +1 yıl
Yok artik sadece temiz istiyorlarsa temiz olmalilar bizdekide mide :D
+1 yılAyrılmam onlardan, kestirmem, aldırmam, ben kıllarımı seviyorum, dokunanı vururum Vallahi :)
04 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ayrilma tabi sen seviyosan kimene ben sadece erkeklerin verecegi tepkiyi merak ettim :)
- +1 yıl
İyi sabahlar. Okudum yazılarınızı farkındayım, sabah sabah güzel bir topluluk deneyi oldu.
Bende bunun bilincinde olduğum için, biraz nükteyle yaklaştım konuya. :) - +1 yıl
Teşekkür ederim, tabi arada genellemeye kurban eden beylerde oldu malesef ama umarım anlayışla karşılarlar :)
- +1 yıl
Yok sorun değil, anlayış gösterilmeyecek bir durum söz konusu değil.
Ne yazık ki bu hatayı kadınlarda, erkeklerde yapıyor.
Yani kısacası İnsan sorunsalı bu durum, bizler çoğu zaman kendimiz dışındakiler, belirli kriterlere sokmayı, belirli kalıplarda var etmeyi ve bunu hunharca dayatmayı adet edinmiş varlıklarız.
Zaman zaman bu karşı cins adına ciddi bir baskı düzeyine gelmekte, kadının veyahut erkeğin toplum gözünde oluşturulmuş bir kalıbı var, bunun aksine çıkan bir çok ithamla yüz yüze kalıyor.
Umarım zamanla öğreneceğiz ve gelişerek değişeceğiz, özellikle bu sizin gibi genç hanımlar ve beylerin çabalarıyla olacak.
Ooooo o zaman yaşadım 19 yaşındayım suratımda, bacaklarımda, kollarımda, komple vucudumda hiç kıl yok :Ddd
08 Yorumla- +1 yıl
Ooo aranan kan bulundu :D
- +1 yıl
Olur mu ya. Hayir herkes istedigi yerden cekiyo ama bir cogumuzun killi erkeklerden midesi bulaniyor :(
- +1 yıl
Kendilerini öyle avutmaya devam etmek yerine agdaya baslasinlar lazere gitsinler :D
- +1 yıl
Yaşasın :D
Kadınla erkeği kiyaslayamazsiniz ki!!
Bende mide bulandirici kadar değil ama tek tük var şimdi siz bizden bu tek tük kılı kesmemizimi bekliyorsunuz?00 Yorumla
+1 yılkumralım ve genetık olarakta bahsettıgın adamlar gıbı kıllı olmadıgım ıcın zaten babama zaman zaman tesekkur etmıslıgım vardır :)
04 Yorumla- +1 yıl
Evet ya mutlu oluyorum ben boyle sizleri gordukce 😊😊😊
- +1 yıl
teşekkürler :))
- +1 yıl
Rica ederim :) en az 3 erkek cocuk bekliyoruz sizlerden gelecegi kurtarin :D
- +1 yıl
aslında evlenmeyı dusunmuyordum ama madem durum bu kadar vahim bu genetık mırasi yok etmemek icin yapıcaz bıseyler :))
Erkeğe kaş göğüs kol bacak kısmı alınması haram kılınmıştır.
24 Yorumla- +1 yıl
O sadece erkege degil kadinada aynu sekilde haram hatta kas aldirmak dahi
- +1 yıl
O halde bende esime aldir derim haram olmaz :D
Sakallar'da kıl'a mi giriyor yoksa tüy mü sayılıyor?
02 Yorumla- +1 yıl
Yok sakala bıyığa sözümüz yok onlar erkeğin makyajı
+1 yılOlabilir tercih meselesi. Göğsümde de var kıl. Seven böylede seviyor...
02 Yorumla- +1 yıl
Peki o halde gogusleri killi bir karin olsa iyyy
- +1 yıl
Olmaz olmaz merak etme. Demek istediğim yani seven insan bunları görmezden gelebiliyor. Sende bacak kılı kol kılı diyerek abartmissin ama. Tamam bende sevmem aşırı kıllı olanları. Kol bacak normal yani erkekte. Göğüste de hafif olursa problem değil. Çünkü seven böylede seviyor...
+1 yılKıl erkeğin yapı taşıdır l*n öyle demeyin:( (Kıllı)
00 Yorumla
+1 yılBen napcam :/ sırt , göbek , omuz , kollar , el parmakları :/
14 Yorumla- +1 yıl
Takma bosuna birazdan link aticam oraya bakarsan bunu neden paylastigimi anlarsin. Sen kendini begendikten sonra bunlar goze carpicak sorun degil
- +1 yıl
Alıcam da neyle alsam :/ linku buraya yapştr görem
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2664463-erkekler-neden-kabullenemez buyrun kendini boylede sev linki atmamin sebebi herkes kendini nasil begeniyorsa oyle olmali dusuncesindeyim herkes nasilsa bende oyle olmak zorundayim diye dusunmeyin :)
- +1 yıl
Ben kendi mi böyle sevmiyom
+1 yılErkeği erkek yapa kıldır bacağımda ki kıllara kurban ol sen :-) :)
110 Yorumla- +1 yıl
Erkeği erkek yapan adamlığıdır diyen olursa bacağında ki killada kabul ederim no problem :D yani ne kadini kadin yapan guzelligidir nede erkegi erkek yapan dis gorunusudur :D tamam kilsiz erkekler daha temiz duruyorlar ama sadece tepkilerinizi merak ettim :D
- +1 yıl
Kilsiz erkek ne yaaaaaa tüyü yolunmus tavuk gibi killiyiz dedikte çam ağacı gibide değiliz hafif kıllı :-)
- +1 yıl
Herkes nasil mutluysa oyle olsun :D ama haketmislerdi bunu :D kizlara cok fazla yukleniyorlar :D
- +1 yıl
Ne Ahahhaha kılımizlami yukleniyoruz
- +1 yıl
Hayir her konuda mesela atiyorum sarisin begeniyorlardir herkesin kendi secimi ama diger kizlar kiz degildir dusunceside yerlesir ayni zamanda kafalarina ya da ne bileyim kadin makyaj yapmasin. Ee erkek bunu diyorsa kadinda bunu diyebilir :D
- +1 yıl
Her erkek aynı görüşte değildir ama
- +1 yıl
Valla ben ilk defa senden duyuyorum kadın makyaj yapmasın diye
- +1 yıl
Hangi erkek bunu demiş :-)
- +1 yıl
E her erkekte ayni goruste degil zaten :D nasil hangi erkek demis sen sanirim farkli gezegendesin :)
- +1 yıl
:)...
Gizli Üye(36-45)+1 yılOku Bunları Kıllı Rüstem Emmi, Duy Bunları Anadolulu Ziya Bey, Gör Bunları Sırtı Kıl Yumağı Sabri Çavuşş.
Karı Kısmısı Artık Kılsız İstiyomuş Hüseyin Dayıııı04 Yorumla- +1 yıl
Peki o emektar analarimiz sizlerin rus kizlari istedigini biliyormuydular :D
Cevap sahibi+1 yılSiz Kadir Kıymet Bildiniz de Biz Durduk Yere Mi Rus Avradı İstedik
- +1 yıl
Yuh be yuh artik rus kizlari eminim bikir kadrinizi kiymetinizi :)
Cevap sahibi+1 yılHiç Bilmeseler Bile Tatlı Dilleri Güler Yüzleri Var, Nazları Tripleri Kaprisleri Yok.
Killarimi göğüsümden aşağı sarkıttim mi ayı miyim mi
06 Yorumla- +1 yıl
maymunsu insancık seni
- +1 yıl
Eski sevgilinin icine ayi girmis oyuzden yanindakini yadirgamamis :D
- +1 yıl
Eh tabi herkesle laik oldugu yoldan iletisim kurmak lazim :D
bunu yazarken biyiklarin terliyordu belkide nerden bilebiliriz
01 Yorumla- +1 yıl
Hahah öyle olsa temiz erkek istemem :D
+1 yılşu bir gerçek ki senden olmazzzzz
erkek dediğin kıllı olur.05 Yorumla- +1 yıl
Neden erkek dediğin kıllı oluyormuş siz bu sekilde dolastikca biz evrime inanacak gibi oluyoruz yapmayin :D
- +1 yıl
sizide kıllı bir adam... merak etme :)
- +1 yıl
Aa yavrum biz ayıların fikirlerini merak etmemistik ama :D
- +1 yıl
ah be yavrum babanda bir ayı bunu idrak edebilir misin bilmem :))))
- +1 yıl
Gerci haklisin sende bizim statuye girmiyorsun biz 90larin erkeklerinden bahsediyoruz amcacigim :D
+1 yılneden bir traş olup sakinleşmiyorsun sebastian :D
05 Yorumla- +1 yıl
Neden o iğrenç kol ve gögüslerinizi almıyorsunuz :D
- +1 yıl
bana hava hoş güzelim :) doğal göğsümde yok ve o kadar memnunum ki anlatamam. kol ile bacağada yapıcak bişey yok :))
- +1 yıl
Yazları erkekler için kapri üretimini kaldırmak şart oldu :D
- +1 yıl
senin inadına hoşaf içicem pis çekirgee :D
- +1 yıl
Bööğ 😝😝😝😝
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim de midem bulanıyo kıllı erkeklerden. ne o öyle.
08 Yorumla- +1 yıl
Yani temizlik sart
Cevap sahibi+1 yılla yürü git. kılı olmayan erkek mi olur:D
- +1 yıl
Gercekten cok komiksin gizli killi kardes :D
Cevap sahibi+1 yılsenin şimdi yaşıtlarında kıl yok ya o yüzden garipsiyosun:) büyü de gel çocuk:D
- +1 yıl
Hahha sadece yasitlarimda mi sen hic fitness salonunadami gitmedin her yastan adamlarin vucutlari hem tas gibi hem tertemiz :D
Cevap sahibi+1 yılne la o karı gibi:D
- +1 yıl
Gobegi sarkmis killilar erkek gibide niye elin filinta gibi delikanlisi kari gibi oluyomus lutfen rica edicigim rahat birakin bizim tuysuz temiz erkeklerimizi gelecek nesili kurtaracak onlar :D
Cevap sahibi+1 yılen fazla 40 ından sonra o da göbeği sarkmış kıllılar sınıfına girecek. takma kafanı:))
+1 yılOrmandan ayı bulalım senin gibi kezbanlara ayılar iyi gidiyor
00 YorumlaKılsız olsak i*ne dersiniz kıllı oluncada mideniz bulanır sorun sizde bizde değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Kimseye i*ne veya killi diye assagilama gibi bir luksumuz yok tabi ki sosyal deney amaçlı sorulan bir soru kusura bakmayın :)
+1 yılKılsız erkek kadın gibi olur be saçmalama:D
34 Yorumla- +1 yıl
Neden kadın gibi olsun ki o kıllar onu erkeksi mi yapiyor :D sakalini biyigini yine biraksin ama vucut temiz olmali :d
- +1 yıl
Hayır ama genel olarak bizim insanımız böyle kılsız erkek olmaz derler döşü kıllı diyorlar bide orman gibi olsun demiyoruz heralde biraz olmalı ama
- +1 yıl
Birazda olmamali bence :D ah kizlar bir bakin bakalim o hayrani oldugunuz hangi kasli erkekte kil var :D
- +1 yıl
Tercih meselesi ben kimseye o kadar hayran olmadım:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakalli biyikli hatta bacaklari killi kizlarda bizim midemizi bulandiriyo ama yapacak bisey yok
06 Yorumla- +1 yıl
Kızlarin %98i bu konuda hassas davranir. Ama biz erkeklerin badilerinin kenarlarindan tasan killardan biktik :(
Cevap sahibi+1 yılGogusu killi hatun gordum ben onu napcaz bide lazer epilasyon olmasa tamam
- +1 yıl
Kizlarin geneline bak birde erkeklerin geneline bak zaten herkes kilsiz tuysuz degil ama kurtulmanin bin yolu var
Cevap sahibi+1 yılBizim toplumda tuysuz erkeklere erkek demiyolar malesef top diyolar totos diyolar nonos diyolar vs vs vs
- +1 yıl
Onlar kilsiz erkeği cekemiyor. Temiz bir erkek mi yakisikli ama killi mi erkek deseler temiz erkek derim
Cevap sahibi+1 yılSaygi duyarim
+1 yılHadi hep beraber bulanıyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha heo destek tam destek :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendı adına konus ne kadınlar kızlar var kıllı seven :)
00 Yorumla
+1 yılmideni amelyatla aldırabilirsin panpa
01 Yorumla- +1 yıl
Panpa :(
+1 yılKılsız erkeğe erkekmi denir?
00 YorumlaErkeği buldun kılsızını arıyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
Erkegi aramiyorum ki kilsizini ariyim adam olsun canimi yesin her yeri kil olsa ne yazar ;D
- +1 yıl
Cunku bir soru gordum bir kizi bacaklarindan dolayi yerden yere vuruyorlardi. Kadinlari kendi kaliplarina sigdirmaya calisiyorlardi. Bende dusundum kendileri Ayni kaliba sokulsa ne dusunurler diye ve gormus olduk :D
- +1 yıl
Sadece kil degil ki konu mesela en kolayindan makyaj olayi makyaj yapmamali kadinlar falan diye feryat figan ediyorsunuz degilmi tamam bende karsiyim cok makyaja ama siz bu konuda yapmayin soyle cirkin boyle cirkin derseniz bizde sizi bu sekilde kaliba sokabiliriz :D
Erkegın kıllısı ıyıdır :D ama fazla degıl
11 Yorumla- +1 yıl
Temiz temiz ter temiz sakal biyik olsun gerisinni supur :D
+1 yılKıllık yapıyorsun şu anda
07 Yorumla- +1 yıl
Evet :D
- +1 yıl
Vazgeç
Bak kıllık yapma kılsız kalma demiş atalarımız
Ne güzel demişler değil mi - +1 yıl
hayir hayir katiyyen kabul itmiyciğim
- +1 yıl
Ettiriciğim sana
Biraz kıl var ama az tanışan aşık olacan bana
Böylece kıllı erkeklerin itibarını tekrar kurtarmış olurum belki ama böyle bişeye ihtiyaç var mı o başka bir mesele - +1 yıl
nolamaz. 25ime basinca aday olicigim. cocuklara oyuncak dagitmak yerine. Secmen erkeklerimize tuy dokucu dagiticigim kurtarecigim gelecek nesilin kizlarini
- +1 yıl
Dünyada kadın nüfusunda patlama olacak
Tek erkek olarak cinsiyet değişimi dışında bu olaya hayır demem
Sende benimle evlenirsin artık - +1 yıl
Onca kadın olcak seni bana mi birakirlar bir dusun artik asjjs
+1 yılKılsız erkeğin canı cehenneme barzo kalp ben
30 YorumlaYa bir git uyu allah askina sen
04 Yorumla- +1 yıl
He amca he he
- +1 yıl
Amcacim senin yas gurubuna hitap etmiyor sorum sen hafiften ilerleyebilirsin :D
Ayyy seni gidi kezoooooo. s tripte atarmis. s
05 Yorumla- +1 yıl
Seni gidi kıl yumağı seni :D
- +1 yıl
Ya o zaman ne diyo oyun bozanlik yapiyorsun senle dava arkadasiyiz :D temiz erkek istiyoruz ya cok mu
- +1 yıl
Ben onlarla da gorusurum bir anlasma imzalariz anlasmayi bozan 💣
+1 yılAynen benim de midem bulanıyor.
00 Yorumlabende 10 erkeklik kıl var al ağdayı gel :d:sadsad
03 Yorumla- +1 yıl
Uu bu bir şaka olmalı :(
- +1 yıl
He tamam o zamn problem yok :D
Kilda keramet olsaydi ozel bolgede olmazdi
06 Yorumla- +1 yıl
Iste bizde alın arkadaş diyoruz
- +1 yıl
Ağdayla tabi ki :D
- +1 yıl
Bizde yaptiriyoruz iskence mi ne var bunda temiz olmak adina :D
:D recep ivedik nasıl peki
04 Yorumla- +1 yıl
Iyy filmlerini izlemem
- +1 yıl
Sende bizim nadir temiz erkeklerimizdensin sanirim :D
+1 yıljohnny sins çok izlemişsiniz siz :D
00 Yorumla
+1 yılHicbiyerimde kil yok benim sanslimiyim simdi :)
01 Yorumlayapacak bısey yok erkek dedıgın kıllı olur
00 YorumlaEve gidince sana kıllarımın fotoğrafını atim qnq
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSakal da isteme o zaman :/
00 Yorumla
+1 yılZırvalık başka bişey değil sorun ve düşüncen
00 Yorumla
+1 yılKılsız erkeğe geeeeel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah öyle yaratmış napim şimdi :/
10 Yorumla
+1 yıl+9 kezban itemi
20 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. bana diyor asdfghj
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılYarası büyük.
13 Yorumla- +1 yıl
Killi erkeklerimiz dolustu :D sadece bakimli erkek istiyoruz yaramiz yok canisi :D
- +1 yıl
Sakal dahi yok köseyim uza şimdi :D
- +1 yıl
vah garibim vah vah
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek dedigin killi olur bacim ;)
00 Yorumla
+1 yılala ala
00 Yorumlaerkek kıllı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin ol Bıyıklı 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D gizli tuy yumaklarindan biri daha :D kizlari kaliplara sokmakla olmuyormus degilmi :D
Cevap sahibi+1 yılBeni görsen dibin düşer keZo 😂😂
- +1 yıl
Palabiyik sakin ol ve bu sorudan sessizce uzaklas :D
Cevap sahibi+1 yılGölgen de seni adam sayıp pesinden geliyor kokarca 😂😂
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası