Moda & Stil 1 ay Üniversite için mini etek siyah çorapla mı yoksa çorapsız mı daha şık durur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta 1.57 43 kilo minyon beyaz tenli siyah saçlıyım Üniversite için mini etek siyah çorapla mı yoksa çorapsız mı daha şık durur? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. çorapsız daha cesut ama fileli çoral ile kaliteli durur 0 2 Yorumla Soran 1 ay Fileli çorap ve kalite mi daha ucuz bisey görmedim Yorumla lockerow35 1 ay Saçmalama beni benden alıyor Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Çorapsız çok fena olur da. Çorapsız gitme.. Herkes de bakmasın çorap giyMinyon melek 0 0 Yorumla
sonistisna Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 ay Sen okumayamı gidiyorsun yoksa defileye mi çıkacaksın önce buna karar ver 0 2 Yorumla FısıltıylaGel 1 ay İnan çoğu böyle Yorumla Soran 1 ay Gabar dağında mı yetiştin ya eşofmanla mı gitmem lazım ayrıca popon yırtsan giremeyeceğin bi bölüm okuyorum merak etme sen Yorumla
Fb190 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay Sonra erkek dönüp sana baktığı zaman da sapık oluyor 0 2 Yorumla Soran 1 ay Bacak da mı görmediniz andaval sürüsü tepkilere bak ya köylü dolmuş Yorumla Fb190 1 ay Sana göre ben cahil bir insanım eyvallah saygı duyarım anlar mıyım hayır tınlamam ama elhamdülillah Müslümanım diyorum ben kendim yarın öbür gün bir şey olduğu zaman beni çok iyi anlayacaksın olur mu senden ricam o zaman bu yorum aklına gelsin Yorumla
Dalgıçasb Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Siyah ince çorap djdnnsns dedem giyse dedemi harcarımndjdjdjd 0 0 Yorumla
apoyuziken61 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 ay Sen giydiğin herşeyi güzelleştirirsin sen sen olduğun için kıyafette güzel olur 0 0 Yorumla
aryakoc Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Tam unideki erkeklerin yataga atmalik gacisin 2 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 987 cevap paylaştı. yaptığın kombine ereğine göre değişir 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. İki türlü de hoş durur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay allah için giy o çorabı 1 2 Yorumla Soran 1 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 1 ay hem sen rahatsız olursun hem de çorap çok daha şık duruyor Yorumla
Kırmızıbaşlıklıkız12 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 324 cevap paylaştı. Çorapsız 0 1 Yorumla Kırmızıbaşlıklıkız12 1 ay Ama üniversitede giyeceksen çorapla da olur Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 931 cevap paylaştı. Fiziğin nasıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
çorapsız daha cesut ama fileli çoral ile kaliteli durur
Fileli çorap ve kalite mi daha ucuz bisey görmedim
Saçmalama beni benden alıyor
Çorapsız çok fena olur da. Çorapsız gitme.. Herkes de bakmasın çorap giy
Minyon melek
Sen okumayamı gidiyorsun yoksa defileye mi çıkacaksın önce buna karar ver
İnan çoğu böyle
Gabar dağında mı yetiştin ya eşofmanla mı gitmem lazım ayrıca popon yırtsan giremeyeceğin bi bölüm okuyorum merak etme sen
Sonra erkek dönüp sana baktığı zaman da sapık oluyor
Bacak da mı görmediniz andaval sürüsü tepkilere bak ya köylü dolmuş
Sana göre ben cahil bir insanım eyvallah saygı duyarım anlar mıyım hayır tınlamam ama elhamdülillah Müslümanım diyorum ben kendim yarın öbür gün bir şey olduğu zaman beni çok iyi anlayacaksın olur mu senden ricam o zaman bu yorum aklına gelsin
Siyah ince çorap djdnnsns dedem giyse dedemi harcarımndjdjdjd
Sen giydiğin herşeyi güzelleştirirsin sen sen olduğun için kıyafette güzel olur
Tam unideki erkeklerin yataga atmalik gacisin
40-43 kg cpk iyi 1.57 boya
Neden miniyle okula gitme ihtiyacı duyuyorsun? Amaç?
giyip öyle atsan?
yaptığın kombine ereğine göre değişir
Cildirtmayami çalışıyorsun 😅
İki türlü de hoş durur
allah için giy o çorabı
Neden
hem sen rahatsız olursun hem de çorap çok daha şık duruyor
çorapsız kestanen üşür daha erken.
Çorapsız
Ama üniversitede giyeceksen çorapla da olur
Fiziğin nasıl
Onuda giyme boş ver