Hastanede çalışıyorum iş kıyafetimiz azıcık dar üstümde hırka var vücut hatlarımı kapatan kapalı birisiyim hava çok sıcak olduğu için çıkaracağım fakat kafam kapalı olup her yerim açıkmış gibi hissediyorum
1 ay
Zor bir durum, bunu bence hastane yönetimiyle konuşup daha geniş kıyafet istediğinizi talep edin. Çünkü gerçekten giydiğiniz scrubs lar vücudu çok belli ediyor 😅
Cevap
32Cevap
yönetime söyle 1 ya da 2 beden bol ünüforma ayarlasınlar, ya da ipek terletmeyen bunaltmayan büyük şal tipi şeyler var. ünüformanla aynı bul bitene giy.
Hayat senin herkes de sana bakmıyor olmalı hastahane telaşı malum işini görevini nasıl rahat yapıyor isen öyle takıl
Geçen bi hastanede kapalı bir hemşire gördüm dediğin gibi giyinmiş toto kabak gibi çıkmış ortaya baya kışkırtıcıydı (iyiydide) ama sözde başı kapalıydı
@minyonnnbirkizz
Kendini nasıl hissediyorsan öyle davran sonuçta dikkat çekmekten rahatsız oluyorsan işini rahat yapamazsın
Senin gibiler kaldı mı diyecektim de kapaliymişsin
Rahatsız oluyorsan üzerine bişey almak dpgru olur. Biraz kıyafetler dar oluyor hastanede kıyafetler. rahatsız oluyorsun heralde
bir iki beden büyüğünü talep edebilirdin
Hastaneden yeni kıyafet talep et
Kalçanı kapatsın kafi bence
Garip olmaz rahat edersin
Ya takıl keyfine göre
Nasıl rahat ediyosan oyle giyin
sende geniş kıyafet giy
Bir beden büyüğünü isteyemiyor musunuz?
Acil sende ya
Çıkar ya daha güzel olur dar kiyaget
Bir beden büyük forma al en iyisi o
Bence çıkarma ya da ince bir üdt bul