19 yaşındayım ve kasiyer olarak çalışıyorum 4 aydır. Havalar ısındığı için kısa kollu giyeceğim mecburen. Dışarıdan bakıldığında bakımlı kibar biri gibiyim öyle diyor herkes ama kolumun iç kısmında 3-4 tane peş peşe jilet izi var. Mağazaya gelen müşteriler ne düşünür görünce. Bi de devamlı gelen müşteriler var utanıyorum o yüzden görürlerse. Hem üniversite hem aile hem sağlık sorunları çok zorluyor beni geçen sene yapmıştım ama iz kaldı.
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tekin birisi olmadığını anlarlar bu kadar. Hiçte hoş düşünmezler
musterilerin bazıları benle bu 4 ayda samimi oldu utangqc biriyim zaten belli ediyorum da
Kasiyerle bende samimi olurum yüz verirse. Özellikle gelecek ürünler hakkında bilgi vermesi iyi oluyor. Ama jiletli kasiyer güven vermez. Sorunlu bir kişiliğinin olduğunu gösterir. Normal psikolojideki hiçbir insan kendine zarar vermex
bu delinin burada ne işi var derler :d, şaka bir yana ben fark edeceklerini bile düşünmüyorum kanks
Eğer çok anlaşılmıyorsa kedi yaptı falan diyebilirsin onun dışında insanlara kendini bu kadar açıklamak zorunda değilsin. Umarım birdaha yapmazsın bende yaptım zamanında pişmanım. Hayattan keyif almaya bak kimin ne düşüneceğini umursama hayat kısa💕
Gizliyecek kolluk gibi bişey tak ya da yara bandı yapıştır
Psikolojik sorunların olduğunu düşünürler.
Psikopat derler ne dicekler
bir sey düşünmezler
Bisey olmaz takma
Uzun kollu giyin bence
Maddi olarak da sorunlar var sanırım
yok ya kafa dagıtabilmek icin girdim
Anladım ben de finansal köle edinmek ister misiniz diye soracaktım
Yazık ergenlik zor
İzi yok edebilirsin