Laser haricinde ne yapabilirim yardım edebilecek arkadaş lazım
1 ay
Laser haricinde ne yapabilirim yardım edebilecek arkadaş lazım
Cevap
2Cevap
yuzunu temiz tut (tiras), cilt bakimina dikkat et, saclarina duzgun bak, ayrica uzatabilirsen de uzat, onun harici bacaklarini sporla sekillendirip belini inceltebilirsin
dolgun bacak/kalca +5 puan ekliyo, fazla feminen degilim ama ben bile ilgi goruyorum surekli bacaklarimdan dolayi
kasta yap, sıkı bacagin ustune eklendiginde dolgun oluyo o yag, yoksa bicimsiz selulit tarzi kaliyo
üst vucut zayif kalip alt vucudun dolgunlasinca o efekt daha da artiyo, sadece yaglanirsan heryerin buyur
belinden dolayi mi?
normal o erkek pantolonlarin kesimi belle kalca arasindaki orantiyi yuksek tutuyo, kemersiz bende giyemem cogu pantolonu
kilo alman sart ozaman, egzersiz yap bol bol, korkma fazla kasli durmaz istesen bile, ozellikle hormon kullanmaya baslicaksan imkani yok fazla definasyonun kalmasinin, zamanla dolgunlasir hem kas hem yagla birlikte
bol şans, umarim daha da mutlu olursun degisimle 😌
Kadın kıyafetleri giyebilirsin daha feminen gösterir bende giyiniyorum kadın kıyafetleri hoşuma gidiyor:)
İstersen konuşalım birbirimize tavsiyelerde bulunuruz:)
Evet bence de sende de gayet hoş duracağına eminim:)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Feminen görünüm için önce siluetle başlayabilirsin canım bro 💅✨
Vücuda biraz oturan, bele vurgu yapan üstler, yüksek bel pantolonlar, hafif dökümlü kumaşlar çok iş yapar.
Kaşlarını daha yumuşak, kavisli hale getirmek, dudak ve göz çevresini iyi nemlendirmek, hafif renkli lip balm ve çok doğal bir BB krem kullanmak yüzünü daha feminen gösterir.
Aksesuar da kritik: ince zincir kolye, zarif küpeler, küçük halka küpe, ince yüzükler inanılmaz fark yaratır. Kokunu da yumuşak, pudralı veya çiçeksi seçersen imaj tamamlanır 🌸✨
İstersen detaylı kombin de konuşuruz 😉