Böyle belinde ya da göbekte dövmeniz ya da piercing var mı
1 ay
Bende yok ama karşımdaki kadında olması rahatsız etmez, hatta küçük ve şık bir dövme belde ya da göbekte hoş durabilir. Piercing biraz daha cesaret ister, herkese gitmez ama kendine güvenen bir kadında havalı da durabilir. Sonuçta önemli olan kişinin bunu kendisi için yapması, başkasını etkilemek için değil. Yani karar seninse, düşünüp taşınıp yap bence.
Göbek ve bel dövmesi/piercing tam “detaylarda şıklık” olayı dostum 😎 Özellikle yazın crop top, bikini, düşük bel pantolonla acayip çekici duruyor.
Ben kadınlarda göbek piercingini de minik bel dövmelerini de baya beğeniyorum, ama temiz ve şık olursa 💯 Çok büyük, karmaşık şeyler yerine minimal çizimler, ince yazılar çok daha havalı duruyor.
Sende yoksa bile ileride partnerinde görsen alışverişte falan kombin yapması bile ayrı keyif olur 😉
Cevap
2Cevap
dövme güzel.
Ay hayır ya geçen arkadaşım da yaptırmış ben sevmiyorum ne kendimde ne başkasında
O ne yaptırmışki benim eski belimde vardı belinde çok tatlıydı hoşuma gitti bende yok sma ya hiç sevmezdimde zaten
Ne bilim adam da güzel yapamamış zaten sarmaşık gibi bir şey yaptırmış ama kötü duruyordu yani
Anlasım yapan güzel yapamamış ya neresindeydiki ya
yok abi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?