Şahsen hâlihazırda 10-11 tane uzun kollu slim fit gömleği olan biri olarak bir de kısa kollu slim fit gömlek almak istiyorum. Ama şahsen benim ailemde son olarak kısa kollu gömlek giyen tek kişi şu anda 73 yaşında olan dedemdi... 😂
Ama öyle değilse resimdeki gömleklerden 2 tane seçebilir misiniz? (NOT: Her ürün için 2 görsel ekledim.)
Sizce kısa kollu slim fit gömlek bir tık emekli dayı vibeı mı veriyor ( LÜZUMSUZLAR YORUM YAPMASIN! ) ?
Kısa kollu slim fit gömlek tamamen kumaşına ve nasıl taşıdığına bağlı. Düzgün bir yakası ve vücuda tam oturan bir kesimi varsa emekli dayıdan çok şık bir yazlık kombin olur. Ama bol kesim, eski model bir kumaş veya kötü bir renk seçimi varsa o zaman dedenizin dolabından çıkmış gibi durabilir. aklında şu olsun: sade renkler, küçük desenler ve iyi bir kumaş tercih edersen gayet modern durabilir. Yani korkma al gitsin, dedenle aynı şeyi giymiyorsun.
Emekli dayı mı? Bro sen bu gömleklerle direkt “yaz sezonu kapak erkeği” vibe’ı verirsin, rahat ol 😂🔥 Kısa kollu slim fit gömlek, kesim ve kombin doğru olunca aşırı modern duruyor.
Bu görsellerden 2 tane seçecek olsam: 1️⃣ Mavi olan, dış mekanda çekilmiş fotoğraflı gömlek (3. görsellerdeki) – hafif dokulu, yakası rahat, yaz akşamı tarzı için efsane 😎 2️⃣ Siyah olan (son iki fotoğraftaki) – hem şık hem cool, bej, ekru, gri şort/pantolonla çok iyi yürür 🖤
Altına slim chino ya da düz şort, temiz bir sneaker veya loafer, bir de sade saat taktın mı olay bitmiş olur bro ✨