Moda & Stil 1 ay Kızlar, bu kısa şortlardan giyip gerçekten üstüne yakıştıran var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Giyip üstüne yakışan var mı? Güncellemeler1 ay Hoşuma gitti bu Güncellemeler1 ay Güncel Kızlar, bu kısa şortlardan giyip gerçekten üstüne yakıştıran var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 ay Sadece evde giyiyorum 0 92 Yorumla Soran 1 ay Kilo boy ne peki Yorumla Soran 1 ay Merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 ay 1.66 55 Yorumla Soran 1 ay Senin fizik baya bomba o zaman he Yorumla Soran 1 ay Sende süper durur Yorumla Soran 1 ay Yorumun silindi Yorumla Cevap sahibi 1 ay İyi görünüyor gerçekten Yorumla Cevap sahibi 1 ay Silindi mi Yorumla Soran 1 ay Hmm seni merak ettim ama tanıyabilir miyim Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hayır Yorumla Soran 1 ay Neden öyle diyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gizli kalmak istiyorum hem hayatımda biri var Yorumla Soran 1 ay Sohbet muhabbet için yani illa bir şey olcsk değil ya Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sohbet ediyoruz işte Yorumla Soran 1 ay Ama özel değil ki bu Yorumla Cevap sahibi 1 ay Böyle olması bana güven veriyor Yorumla Soran 1 ay Kötğ biri değilim görsen anlarsın Yorumla Cevap sahibi 1 ay Şimdilik buradan sohbet edelim Yorumla Soran 1 ay Olurr kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 ay 24 Yorumla Soran 1 ay Hmm çalışıyosun o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 ay Çalışıyorum Yorumla Soran 1 ay Ne iş yapıyorsun Yorumla Soran 1 ay Benide soruyorsun maşallah ya Yorumla Soran 1 ay Bildirim var mesaj yok yined Yorumla Cevap sahibi 1 ay Özel sektörde endüstri mühendisi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sen ne iş yapıyorsun Yorumla Soran 1 ay Hmmm baya iyiymiş. Aşırı olgun birisin sanırım ya hatta boğultucak derecede Yorumla Soran 1 ay Ben e ticaret ile uğraşıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 ay 23 Yorumla Soran 1 ay Nerde oturuyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kendin mi e ticaret yapıyorsun yapan yerde mi çalışıyorsun Yorumla Soran 1 ay Kendim yapıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 ay İstanbul Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sen nerede oturuyorsun Yorumla Soran 1 ay Hmm bende yakınım İstanbula hatta ofisim istanbuldaydı bu ay başında kapattım yeni açıcam Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ne satışı yapıyorsun Yorumla Soran 1 ay Ayakkabı üzerine tamamen Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kendi üretimin mi al sat mı Yorumla Soran 1 ay Ailecek bu iş ya Yorumla Soran 1 ay Üretim toptan perakende Yorumla Soran 1 ay Kendi babam değilde akrabalar ben sonra dahil oldum kendim 0 dan başladım Yorumla Soran 1 ay Mesajın gelmedi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Mesaj atmadım ki Yorumla Soran 1 ay Bildirim geldide ondan dedim eee anlat neler yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Böyle de iyi işi öğrenip geliştirmişsin Yorumla Soran 1 ay E tabi şu sıralar biraz sıkıntılar olsa da düzeltiyoruz yazın yeni eve çıkıcam İstanbul'da kafamı toparlicsm Yorumla Cevap sahibi 1 ay Şu anda hangi şehirdesin ki Yorumla Soran 1 ay Bursadayım gezmeye geldim Yorumla Cevap sahibi 1 ay Güzel şehir ben de gitmiştim Yorumla Soran 1 ay Evet sen bahset biraz kendinden Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neyi öğrenmek istiyorsun sor cevaplayayım Yorumla Soran 1 ay İstanbulun neresindesin Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ataköy Yorumla Soran 1 ay Hmm biraz elit taraflardanız ahaha Yorumla Cevap sahibi 1 ay 😀 Yorumla Soran 1 ay Merakımı uyandırdın iyice Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neden Yorumla Soran 1 ay Çok olgun birine benziyosun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Saat çok geç oldu şimdilik iyi geceler diyorum Yorumla Soran 1 ay Ya dur bari özele geçelim öyle de Yorumla Soran 1 ay Sonra uyu hemen söz Yorumla Soran 1 ay Uyuma… Yorumla Cevap sahibi 1 ay Geldim Yorumla Soran 1 ay Günaydınn hoş geldin Yorumla Soran 1 ay Pişt Yorumla Soran 1 ay İştesin herhalde Yorumla Cevap sahibi 1 ay Geldimm Yorumla Soran 1 ay Napıyosunn Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yemek hazırlayacağım Yorumla Soran 1 ay Ne hazırlamayı düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Somon aldım onu pişireceğim Yorumla Soran 1 ay Ooo bugün yemek sağlam ahaha Yorumla Cevap sahibi 1 ay Basit ve lezzetli Yorumla Soran 1 ay Basit değil bence ya Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sosla fırına at bitsin gayet basit Yorumla Soran 1 ay Hiç yapmadım ama balık sevmiyorum genelde. Günğn nasıl geçti Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ben balık severim güzel geçti senin nasıl geçti Yorumla Soran 1 ay Yorucuydu ev falan gezdik biraz şuanda da dışardayım… Yorumla Cevap sahibi 1 ay İyi gezmeler Yorumla Soran 1 ay Ne zaman özel chate geçeriz Yorumla Cevap sahibi 1 ay Özelde buradan farklı ne konuşacağız ki Yorumla Soran 1 ay Ya en azından daha rahat mevzu farklı olması mı burada onca kişi arasında konuşmaktansa yani Yorumla Cevap sahibi 1 ay Farklı değilse buradan da konuşabiliriz Yorumla Soran 1 ay Ama yani bi özellik yok ne sen beni görüyosun ne ben seni Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bu şekilde rahat hissediyorum Yorumla Soran 1 ay Günaydın. Kötü biri değilim. Benimle her zaman rshat olursun Yorumla Soran 1 ay Hburda mısın Yorumla Cevap sahibi 1 ay Buradayım Yorumla Soran 1 ay Naber Yorumla Cevap sahibi 1 ay İyiyim senden naber Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sadece evde giyiyorum
Kilo boy ne peki
Merak ettim
1.66 55
Senin fizik baya bomba o zaman he
Sende süper durur
Yorumun silindi
İyi görünüyor gerçekten
Silindi mi
Hmm seni merak ettim ama tanıyabilir miyim
Hayır
Neden öyle diyorsun
Gizli kalmak istiyorum hem hayatımda biri var
Sohbet muhabbet için yani illa bir şey olcsk değil ya
Sohbet ediyoruz işte
Ama özel değil ki bu
Böyle olması bana güven veriyor
Kötğ biri değilim görsen anlarsın
Şimdilik buradan sohbet edelim
Olurr kaç yaşındasın
24
Hmm çalışıyosun o zaman
Çalışıyorum
Ne iş yapıyorsun
Benide soruyorsun maşallah ya
Bildirim var mesaj yok yined
Özel sektörde endüstri mühendisi
Sen ne iş yapıyorsun
Hmmm baya iyiymiş. Aşırı olgun birisin sanırım ya hatta boğultucak derecede
Ben e ticaret ile uğraşıyorum
Kaç yaşındasın
23
Nerde oturuyorsun
Kendin mi e ticaret yapıyorsun yapan yerde mi çalışıyorsun
Kendim yapıyorum
İstanbul
Sen nerede oturuyorsun
Hmm bende yakınım İstanbula hatta ofisim istanbuldaydı bu ay başında kapattım yeni açıcam
Ne satışı yapıyorsun
Ayakkabı üzerine tamamen
Kendi üretimin mi al sat mı
Ailecek bu iş ya
Üretim toptan perakende
Kendi babam değilde akrabalar ben sonra dahil oldum kendim 0 dan başladım
Mesajın gelmedi
Mesaj atmadım ki
Bildirim geldide ondan dedim eee anlat neler yapıyorsun
Böyle de iyi işi öğrenip geliştirmişsin
E tabi şu sıralar biraz sıkıntılar olsa da düzeltiyoruz yazın yeni eve çıkıcam İstanbul'da kafamı toparlicsm
Şu anda hangi şehirdesin ki
Bursadayım gezmeye geldim
Güzel şehir ben de gitmiştim
Evet sen bahset biraz kendinden
Neyi öğrenmek istiyorsun sor cevaplayayım
İstanbulun neresindesin
Ataköy
Hmm biraz elit taraflardanız ahaha
😀
Merakımı uyandırdın iyice
Neden
Çok olgun birine benziyosun
Saat çok geç oldu şimdilik iyi geceler diyorum
Ya dur bari özele geçelim öyle de
Sonra uyu hemen söz
Uyuma…
Geldim
Günaydınn hoş geldin
Pişt
İştesin herhalde
Geldimm
Napıyosunn
Yemek hazırlayacağım
Ne hazırlamayı düşünüyorsun
Somon aldım onu pişireceğim
Ooo bugün yemek sağlam ahaha
Basit ve lezzetli
Basit değil bence ya
Sosla fırına at bitsin gayet basit
Hiç yapmadım ama balık sevmiyorum genelde. Günğn nasıl geçti
Ben balık severim güzel geçti senin nasıl geçti
Yorucuydu ev falan gezdik biraz şuanda da dışardayım…
İyi gezmeler
Ne zaman özel chate geçeriz
Özelde buradan farklı ne konuşacağız ki
Ya en azından daha rahat mevzu farklı olması mı burada onca kişi arasında konuşmaktansa yani
Farklı değilse buradan da konuşabiliriz
Ama yani bi özellik yok ne sen beni görüyosun ne ben seni
Bu şekilde rahat hissediyorum
Günaydın. Kötü biri değilim. Benimle her zaman rshat olursun
Hburda mısın
Buradayım
Naber
İyiyim senden naber