İnsanları parası, pulu, kılık kıyafetine göre yargılayan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 26 yaşındayım, bu durum bende kompleks oldu. Bir de çok korkuyorum evleneceğim insanın ailesinin ailemi kılık kıyafetine, maddi durumuna göre değerlendirmesinden. Bazı insanlar var kendilerini boy aynasında görüyorlar. Napmalı böyle insanlara
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayHiç takmam böyle şeylere varoş kafası bunu yapanlar alt sınıf insan muamelesi bile yaparım bizim ülkede herkes görüntü zaten ondan başka bir şeyleri. de yok ya fakiri zengin gözük me peşinde zengin de fakir 🙂
04 Yorumla
Soran5 ayNeden zengin fakir gözükme peşinde olsunki
- 5 ay
Para avcısı kızlar insanlara sebep olabilir mi
Soran5 ayBen para avcısı değilim ama şu an benide genellemenin içine kattın 😏 o karakter meselesi
- 5 ay
Geneli öyle girme o zaman zenginlik kişiye göre değişir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 ayFakir olmak kötü bir şey değil ama hem fakir hem kar*ktersizsen o zaman orada bir sorun var demektir Kız arkadaşım fakirdi olabilir maddi durumu kötü olduğu için herşeyinide ben alıyordum buda olabilir yedirip içiriyordum buda tamam olabilir ama gidip bunlara rağmen rahat batıpta aldatınca orada duracaksın adama derler eyyyy o... çocuğu sen nasıl bir kar*ktersizsin adamın parasını yiyorsun gidip başka adama bakıyorsun diye
02 Yorumla
Soran5 ayBu senin hatan para yedirmicekmissin demekki o doğru insan değilmiş maalesef senden paralisini bulmuştur o yüzden ama tabiki bu karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor benimde oldu öyle konuştuğum parası arabası vs olan ama ben aldatmadım
Soran5 ayKi paralarinida yemedim ben aldatayim
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanları kıyafete, paraya göre yargılayanlar önce kendi zihniyetine bakmalı bence 🫶 Çünkü stil değişir, para değişir, hayat değişir ama karakter kalır.
Senin burada hissettiğin kompleksi de çok iyi anlıyorum… Bu durum senin değerinle ilgili değil, onların küçücük bakış açısıyla ilgili 🧠✨
Evleneceğin insanın ailesi için de şunu düşün: Senin yanında duracak kişi gerçekten doğru insansa, ailesinin bakış açısını da dengeleyecek kişidir. Sen kendi tarzını, aileni, hayatını utanmadan sahiplen. Kim sınıf atladığını zannederken karakterden sınıfta kalıyor, zaman herkese gösteriyor 😉
Ne yapmalı dersen:
Kendini geliştir, stilini sev, ailene gurur duy, seni yargılayanı da hayatının merkezinden uzak bir seyirci koltuğuna al 🤍💫10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,9b cevap paylaştı.
u 5 aycahil ve iki yüzlüler
10 Yorumla
5 ayMeslek statü üst baş benim için çok bir şey ifade etmior içindekiler önemli
14 Yorumla
Soran5 ayKeşke herkes senin gibi düşünse be
- 5 ay
Bizim coğrafyada çok zor Bana birinin statüsüne varlıklarına göre muamele yapmak çok saçma gelior
Soran5 ayÇok haklısınız kesinlikle banada aynı
- 5 ay
Teşekkürler
Sokağa çıplak çıkan birini kıyafetine göre yargılamayacağını mı iddia ediyorsun kimliksiz üye :d
04 Yorumla
Soran5 ayÇıplak çıkmak ne alaka benim sorduğum soru ile?
Soran5 ayBenim sorunum maddi durumu ile yargılayan insanlar sen çıplak cikandan bahsediyorsun yırtık pırtık olsada sonuçta kıyafet var üstünde yine çıplak olmuyorki
Kılık kıyafet sadece kişisel tercih değil, topluma saygıyı da gösterir. Dolayısı ile yargıyı hak eder.
01 Yorumla
Soran5 ayYanlış düşünüyorsunuz bu bi karakter meselesi kimse kimseyi kılıfını kıyafetine maddi durumuna göre değerlendirme hakkına sahip değil
- Moda & Stil konusunda 739 cevap paylaştı.
5 ayValla bende muzdaribim maddi durumlada
ilgisi yok bunun aslinda
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 5,9b cevap paylaştı. boş insanlar. başka dertleri yok milletin hayatını dert ediniyorlar, acınası komikler.
00 Yorumla
5 ayÖyle insanlardan uzak dur zaten çokta takılma seni sen olduğun için sevenlerle beraber ol varlıkta yoklukta paran olmayabilir giyinemeye bilirsin ama karakterin varsa milyonlara değişmem
00 Yorumla
5 ayGözün zengin kocada anlaşılan
Zaten bu zihniyet sadece kadınlarda var
Hiçbir erkek insanın parasına göre değer biçmez00 Yorumla
5 ayBazen karakterini ele veriyor
16 Yorumla
Soran5 ayBunu yargılayan insanlar içinmi diyorsun tam olarak
- 5 ay
Hayır kılık kıyafetten bahsediyorum. Ben dalga geçmek veya küçümsemek için söylemiyorum.
Soran5 ayKarakterini nasıl ele verirki insanın giydiği kıyafet
- 5 ay
Tarzıyla, kombinlemesiyle. ya da salaş olmasıyla ele veriyor. Bakımlı/bakımsız olması da tabi. Ben sadece kendimce yorumlar analiz ederim ama tam anlamıyla bu şöyle bu böyle diyemeyiz
Soran5 ayAnladım şimdi salaş kıyafet moda ama dcxcfhg yani
Soran5 ayYani biz z kuşağı olduğumuz için oversize modası var biliyorsunuz
Moda & Stil konusunda 429 cevap paylaştı. Uzak dur oylesinden
01 Yorumla
Soran5 ayDuramam akrabalarım tam olarak içlerinde 😀
5 ayOnları düşünmem bile vakit israfi
0129 Yorumla
Soran5 ayBöyle insanlar hayatının her yanında var maalesef
- 5 ay
İnsan tabiri ağır gelir o türler için
Soran5 ayHaklısın gerçi aynı muamele kendilerine yapılıncada kızarıp bozarirlar
- 5 ay
İnsanın en zor hazmetrigi şey kendi zehridir
Soran5 ayNe kadar doğru bi cümle
- 5 ay
Uzak durup aldırma bu tiplere değişen tipler degillerdir
Soran5 ayEn korktuğum evleneceğim insanın ve ailesinin böyle olması umarım öyle insanlar olmazlar
- 5 ay
Kötüyü çağırma inşaallah düzgün birine raslarsin
Soran5 ayİnşallah teşekkürler öyle çok çok zenginde gözüm yok ama bazen keşke zengin biriyle evlensemde parasıyla milleti eziklesem diye çok düşüyor içime vesvese özellikle akraba kesimini
Soran5 ayYinede içimden bi his durumu iyi biriyle evlenecegimi söylüyor çünkü benim ailem fakirler asgari ücretle çalışıyorlar sadece arabamız var evimiz bile yok iki evi olan insan kendini adamdan sayıyor çevrede
- 5 ay
O düşünceyi çıkar at icinden hoc insanı bişey değil şu kısacık hayatta hiç gerek yok bunlara
Soran5 ayAma anlamıyosun akrabalar var evleri var altlarında arabaları var diye kendilerini adamdan sayıyor onlara napicaz çıkarıp atamiyosunda hayatından bide insanın yüzüne iyi davranıyorlar yalakalık yapmaya çalışıyorlar ama yemiyorum
Soran5 ayBöyle insanların kendi içlerinde yetersizlik olduğunu için insanları küçümsedigini okumuştum bi yerde doğrumu acaba
- 5 ay
Senin görevin onlara ayar vermek değil insanlığını koruman ve mutlu olman neden başkalarına bakıp hayatını onlara göre şekillendirmek isteyesin bunlar geçici suni hislerdir ve mutlu etmez insanı anca daha fazla boşluk yaratır hayatında o yüzden hoc aklından bile gecirme
- 5 ay
Dogrudur ezik bir ruh halinin yansımasıdır aslında
Soran5 ayÇok garip parası olan insan nasıl ezik hissederki
- 5 ay
Eksiklik sadece parayla olmaz insanın beyinin fazla olduğu değil neyinin eksik olduğu belirler ezik yönünü çoğu insan fazla olanla eksik yönünü kapatmak için bu tür asagilamalar yapar yoksa normal bir insan böyle biseyi aklindan bile geçirmez
Soran5 ayBenim çevremde milleti durumundan vurmayı çok seven insanlar var mesela baba tarafı iki çift laf edicen karşılık vercen al başına belayı kötü saygısız etiketi vurucaklar hemen
- 5 ay
Degistiremedigin şeyleri çok uatemele onlar öyle alışmıştır yapacak bişey yok sen kendi hayatına odaklanıp ona göre sekillendir hayatının neticede sorumluluğun o
Soran5 ayÜst üste iki araba değiştirdik yinede insan yerine koyuldugumuz yok bi evin olması ne önemli bişey türlü türlü kıyafet alırım her seferinde makyaj yaparim yine aynı durumundan vuruyorlar hemen ben nasıl sabredeyim söyle çıkan gorüculerde hep durumları bizden iyi oluyor genelde baba tarafından bı akraba var istedi beni durumlarıda iyi bizden 4 tane evleri falan var kabul etmedim etmedim diye benim baba tarafında bi afra tafta görsen hayret edersin
Soran5 ayEv alamadı ailem bunca yıl napiyim ne yani benmi suçluyum arkadaş bi evin olması arabanın olması durumu çözüyormu cidden öyleyse bana ev çıktı TOKİ'den kimseye söylemiyoruz hasetliklerini sacmasinlar diye o evi alicaz ama bu insanları hayatından atamiyosun böcek gibiler
Soran5 ayBenim kuzenim vardı vefat etti bana dediki kaçırma bu çocuğu sanki görsen rahat ol istiyorlar istedikleri yok sen milleti bi görsen çatlıyorlar içten
- 5 ay
Mal yaristirmak çok ezikce bir davranistir kimsenin malı mülkü garanti dehildir bu hayatta buna bu kadar önem vermek neden sen gelen talierinde sevip sevilmeye odaklan dünya malı geçicidir bir gün olur bir gün olmaz etrafındaki insanlar seni kötü etkiliyor kaptırma kendini hayat o kadar ciddiye alınacak bişey degil
Soran5 ayKarakteri bozuk olunca insanın yapıcak bişey yok yıllar yıllar önce lafını bilmez bi amcamin oğlu vardı bi şey dedi olmadık yıllar sonra bizde kalmaya geldi bide yerleşmiş gibi görsen gidiyor bi süre sonra yine geliyor en son kovdum evden nasıl kötü oldu bi bilsen
Soran5 aySuratı kızardı bozardi resmen iyi yaptım ama pişman değilim hiç
- 5 ay
İyi yapmışsın
Soran5 ayYani insan önce ne laf ettiğine bi bakacak sonra böyle muameleye maruz kalınca aglamicak o günden beri uğramaz bize sanki çok gururlu
Soran5 ayO gün aileme ben gelmem bidaha demiş cidden de gelmiyor yıllardır 😀😀 insan içindede bana iyi davranıyor hani ben aklınca insan içinde ona ters yapıcam kötü duruma düşücem bende ona iyi davranıyorum
Soran5 ayO günden bi süre sonrada babaaannemle dedemi kovdum evden onlardan bı sure sonra mecburen annemin zoruyla özür diledim ama bu amca oğlundan hiç dilemedim
- 5 ay
Yok gözü korkmustur onun bu kız şimdi kaldırıp bişey der diye iyo davraniyordur neyse en azından ona bı ayar vermişsin bu içini serinletir
- 5 ay
Sen kovmaya fena alismissin sakin ol sakin
Soran5 ayCidden ben abi falan diyorum ya bi morali bozuldu bunun inanki görmen gerek sanıyorduki ben insanlar varkende yapicam aynı şeyi
- 5 ay
Öyle yaklarin varken o siyaseti ogrenmissindir o tufaya dusmezsin
Soran5 ayŞimdi ben milletin gözünde kötüyüm ama işte yapıcak bişey yok kansız insanlara kim bilir neler anlattı benim babaaannem bile geldi yarın bir gün başına bişey gelse onlar koşacak sana onlar senin abin oluyor öyle yapılmaz dedi yapmasam sülük gibi yapısıyordu napiyim sfdvdg
- 5 ay
Onlarmi başına bişey gelse yardım edecek onlardan başka düşman aramana gerek yok gibi görünüyor buradan bakinca
Soran5 ayBak kimseyi kovmak iyi bişey değil bunu biliyorum düşmanın olsa bile kovulmazmis ama böyle insanlara tahammül edemiyorum bazen
- 5 ay
Bazen kovacaksin o kadarda melek degiliz hak edene yakisir
Soran5 ayYa işte erkek ya sonuçta iyi göstericek aklınca onu zaten bizim devirde erkek çocuk sevdalisi insandan bol ne var onlar zehirli yılan gibiler resmen
Soran5 ayAma kovduk noldu kötü olduk kimse gelmez oldu annemle ne kavgalar ettim bu yüzden millete duyulmussundur arkamızdan küfretmislerdir işte diye insanlarda dedikodu yapmaya çok açık çevremiz maalesef kötü insan dolu
Soran5 ayİnanki çevre çok kötü ben bunu 26 yaşındayım şu an daha yeni anlıyorum yüzlerini gösteriyorlar bi zaman sonra cidden benim ailemin akrabaları kansız
- 5 ay
İnsanı hasta eder böyle çevre çokda onlara bakıp enseyi karartmaman lazım
Soran5 ayEtti zaten tutup birinin 1-2 yıl önce ettiği lafı kafaya takıp durduk yere annemle falan kavga ediyorum şunu dedi bunu dedi diye annemde çok kızıyor millet seni bu kadar kafaya takmıyor diye
Soran5 ayBen takıntılı oldum çıktım önceden böyle biri değildim çünkü bizim ailede birine laf edilirse kimse bişey demiyor gülüp geçiyor karşılık vermiyor verse bile kavga edip tartışarak değil biz öyle değiliz annemle o yüzden pek sevmezler bizi milletin yüzüne doğruyu söyleriz
- 5 ay
Bak kendine zarar vermeye başlamış bu durum onların içinde bu kadar kalmamalısin sağlığından olmaya degmez
Soran5 ayHer konuştuğumuzda annem derki onlar kurnaz işte o yüzden yapmıyorlar öyle biz hemen bağırıp çağırıyoruz kavga ediyoruz diyor bu yüzdende sevilmiyoruz pek bazen diyorum boş ver sevmesinler kötü davranınca iyi davrandıklarını fark ettim ama
- 5 ay
Biraz dış göstermeniz şart o zaman
Soran5 ayİnanki bende ne zaman böyle oldum bilmiyorum evlilik yaşına geldim böyle oldum ben acaba evde kaliyim evlenmiyim diyemi yaptılar ama kendi çocukları hep evlendi
Soran5 ayHani afedersin büyü falan yapmış olabilirlermi diye düşünüyorum bazen ama yapsalar neden yapsınlar kendi kızları evlendi bide tek bekar benim
- 5 ay
Yok canım o kadar değildirde sendeki etkisi böyle olmuş tepkisel bir durum
Soran5 ayHaklısınız inanın şu son yıllarda çok kötüyüm doktorada gitmiyorum bu yüzden kaç defa gidelim dedi annem istemiyor içimden gitmek hocaya baktiralim dedi baktırdık yok musallat yok bilmem ne muska vs yazdılar aynı
- 5 ay
Büyü gibi görünmüyor daha çok psikolojik baskı yapiyorlar
Soran5 ayEvde kıyamet koptu son iki yıldır sürekli tartıştık tartışırken saldirganlasma oluyor hocanın biri evinizde bereket birakmamissiniz hepiniz sinirlisiniz demiş
Soran5 ayBen çok saldırdım anneme babama birbirimize saldırdık hatta bazende tartışırken ama neden böyle oldu bi anlasam ben başlatıyorum genelde
Soran5 ayBüyü olmayan şey hepimizi neden etkilesinki ailem ben kadar takmıyor en çok bende oluyor
Soran5 ayKendimi bildim bileli sinirli insanlar bende öyleyim babamin babası ablası vs hep sinirli insanlar
- 5 ay
Çevrene dolup evdekilere patliyosundur bir nevi sinir boşalması gibi dışardaki stresi eve tasimamaya çalışın eğer çok zorlaniyorsan bir terapi almak iyi gelebilir
Soran5 ayAnnem hep sürekli evde olduğum bi mesgalem olmadığı için böyle olduğunu söylüyor bende çalışmıyorum okumuyorum bazı sebeplerden genelde hep evdeyim galiba ondan gerçi bildim bileli gezmeyi dışarı çıkmayı seven bi insan değilim ama napiyim ben bide çok sinirli ters insanimdir sebepsizce akrabaları olsun başka insanları ailemi vs tersledigim çok oluyor
Soran5 ayBen yapsam ailem yapmicak bide cok korumacilar sanki bi çocuk gibi davranıyorlar bana hala
- 5 ay
Çok fazla maruz kaldığından oluyor bu durum dış dünyaya biraz açılıp sosyalleşmen fayda sağlayabilir asabiyet sizin geblerde var gibi ama sürekli aynı çevre ve şartlar bunun etkisini dahada artirmis
Soran5 ayAma bak inanki akrabaları yılda bi görürüz o yılda bir gördüğümüzde en ufak bi laf edilse ben bunu taka taka iyice cildiricak hale geliyorum umursamamayi öğrenemiyorum bi türlü nasıl oluyor anlamıyorum
Soran5 aySürekli görmüyoruz bayramlarda anca işte zaten artık evimizede gelmiyorlar kafam rahatladı ama keşke tümden hayatımdan ciksalar
- 5 ay
Üzerine dusmeleride kötü etkiler
Soran5 ayFarkettim ki insanlarla tartışmaya girmek kavga etmeye çalışmak bi fayda sağlamıyor biri yuzumede tükürse dese gülüp gecicem bundan sonra
Soran5 ayAilem çocukluğumdan öyleler benim her istediğimi aldılar ellerinden geldiğince dediğimi yaptılar akrabalar hep çok üstüne düştünüz her dediğini yaptiniz dermiş
- 5 ay
O kadar olamasanda sürekli tırnaklarını çıkarıp kavga edecek şekle gerirme kendini bırak bazı şeyler akıp gitsin
Soran5 ayOkula gidiyordum benim ailem milletten önce bana en iyi telefonu aldılar istediğim için benim diğer arkadaşlarımda yoktu daha
Soran5 aySence benimki simariklikmi
- 5 ay
Onunda büyük etkisi var
Ama en çok bu gördüğün değeri digerinden gördüğün kötü niyetle birleştirme menden kaynaklı gibi görünüyor ve tabi cevrenin o larla çevrili olması başka mesgalenin olmaması seni keskinlestiriyor
Soran5 ay26 yaşındayım kafayı benle bozmuslar calismiyonmu okumuyonmu evlilik lafini pek edemiyorlar sormaya cesaret edemiyorlarda iması oluyor beni çok isteyen olduğunu biliyorlar bide cekemiyolar demek istiyorum ama vesveseye düşmekte istemiyorum mal mülk para pul yokki cekemicek hiçbir yere gelemedim bu yaşıma lise mezunu oldum kaldım onlar ortaokul mezunu olduğu halde insana üstten bakıyorlar 2 yıllık bişey kazansam okusam diye kendimi yırtıyorum 5 sene olucak sınava giriyorum yok tutmuyor hiçbisey
Soran5 ayBen okumadım bi erkek kuzenim bi kere okuldan yana şansı yoksa kocadan yana şansı olur bunun demişti anneme bi kere annemde nerden biliyon demişti
- 5 ay
Madem okul olmuyor bı yerlerde çalışmayı dene en azından dışarda bir hayatın olur biraz bu gerginlikten uzak kalirsin
Soran5 ayİnsanlara güvenemiyorum çok uzaklaştım çok soğudum en ufak lafta bişey arıyorum görücü çıktı kaç tane birini bile istemedim görmeden konuşmadan reddediyorum napicagimi şaşırdım
Soran5 ayÇalışamıyorum çünkü ömrümde hiç çalışmadım ailemde zorlamadi pek bende alıştım iyice okuyup en azından bi bölümde emek verip okuduğum mesleği yapıyım diyorum iki yıllıkta olsa asgari ücrete köpek muamelesi görmektense oda olmuyor
- 5 ay
Senin bı kafanı toparlanan gerek bu şekilde devam edemezsin
Soran5 ayBu senede giricem sınava ama deki umudun var mı yok işte çalışsamda olmuyor bu nasıl nasipsizlik
Soran5 ayBaşka aileler olsa izin vermez yaşım 26 4 senedir sınava girmeme izin veriyorlar
- 5 ay
Demekki okumaya pek yeteneğin yok zorlamak yerine dediğim gibi iş hayatını bir dene belki o konuda yeteneğin olur
Soran5 ayİnsanlar tarafından edilmeyeceğimi bilsem yaparım ama annem hep anlatır milletin işinde çalışmak çok zor akşamdan sabaha çalışıyoruz köpek gibi davranıyorlar diyor
Soran5 ayEzilmeyeceğimi olucaktu
Soran5 ayTekstilde çalışıyor doğru düzgün yemek bile vermiyolarmis hep der elin işinde çalışmak nasıl oluyor gelde gör diye bende bari iki yıllık okuyayım en azından elimde diplomam olsun diyorum
- 5 ay
Bı parca stres insanın hayatında gereklidir bu kötü bişey degildir sen bı gir çalış en fazla olmaz birakirsin
Soran5 ayİnsanlar eziyor asagiliyor ben katlanamıyorum bide patron ya da benim gibi çalışan laf etse bana dayanamam kavga eder bi günde o işten olurum
- 5 ay
Neden denemeden karar veriyorsun dene öyle olursa birakirsin
Soran5 ayBende bu yüzden 30 yaşıma kadarda olsa sınava girmeyi düşünüyorum sence doğrumu düşünüyorum bugün olmadi yarın olmadı illaki olur belki
Soran5 ayBendeki azim kimsede yok bu yaşıma kadar hep kaçtım evlenmemek için çalışmamak için sınava giricem dedim hep aileme
Soran5 ayBenim yerimde olsa kimse iki yıllık bişey için bunca yıl uğraşmaz
Soran5 ay
Bu işlerden anlıyorsanız problem ne lütfen söyleyin- 5 ay
Sınava girip kazandın diyelim ve hadi okudun okulu bitirdin yine çalışma hayatıyla yuzlesmeyevekmisin o zaman nasıl yapacaksin
Soran5 ayPsikiyatriste gitmem gerekiyor. u
Soran5 ayEvet öyle tabiki ama en azından kendi işimi mesleğimi yapmış olucam milletin akşamdan sabaha ayakciligini yapmicam asgari ücret için
- 5 ay
Çoğu sorununu aslında biliyosun şımarık yetismen ailenin aşırı korumaciligi senin kişiliğini geliştirmemiz guclenmeni engellemiş sınırlı yapın aslında bunun yansıması ama bu genlerdende geliyor ikisi birlesincede fazla agresiflesiyorsun
- 5 ay
Okul okuma israrin bir kacis gerceklerden kaçıyorsun
- 5 ay
Ve evden uzaklaşıp dış dünyaya karışmam gerekiyor
- 5 ay
Bir pisikoyatirla bir süre düzenli calisman yarar sağlayabilir ama kendini acabileceksen mümkün olur bu
Soran5 ayİlaç vermeyeceğini bilsem gidicem ama biliyoruz psikiyatristleri 5 dakika bile dinlemiyorlar dayiyorlar ilacı iyi bir psikologda çok pahalı ben derdimi anlatamicaksam neye yarar ki gitmek
Soran5 ayPsikologlar çok pahalı devlette malum ilgilenmiyor bile zaten bi kere annem gitmis sen demiş yanlış anlıyorsun insanlari vermiş ilaci tamam
- 5 ay
İlaç çok ağır bazı vakalar haricinde psikolojide ise yaramaz senin durumun terapilik ve haklısın iyi bir terapist lazım bunun için onuda arayıp bulman lazım tabiki derdini kendini ifade edeceksin ki sorunun hallolsun yoksa neden yardım isteyesin ondan
- 5 ay
Evet pahalıdır pisikologlar
Soran5 ayOlabilir belkide küçükken çok zorbalık gördüm akranlarimdan hatta bi kere sınıftan bi çocuğun burnuna kalemlik atıp kanatmistim ondan sonra sınıf hocası anneme bunu psikoloğa götürün demiş götürdü babam demiski bişeyi yok annem sen benim çocuğuma ne doktora götür diyosun bişey yok dedi doktor demiş müdürde kızmış bu çocuğun bişeyi yok neden öyle dediniz diye falan bilmiyorum hatta sınıf hocası anneme sen beni nasıl şikayet edersin müdüre demiş bi kerede hocada bana hep zıt gitti
Soran5 aySınıftaki çocuklar beni kabul etmedi ikinci sınıfta taşınmak zorunda kaldık bende başka okula gitmek zorunda kaldım sadece birinci sınıfı köyde okudum okul hayatım hep berbattı
- 5 ay
Sorunlarin hep birikmiş birikmiş öfke patlamaları in nedeni zaten bunlardır
Soran5 ayKısaca bulunduğum çevre toksik insanlarla doluydu hayatım boyunca ben sonra hep içime kapandım hemde hep lise 1 de duzeldim gibi oldu lise ikide tekrar eskiye döndüm lise 3 te okul servisi bırakmak zorunda kalıncada ulaşımda zor olduğu için açığa geçmek zorunda kaldım okulu zar zor bitirdim
Soran5 ayHep sorun yaşadım hemde hep insanlarla anlaşamadım insanlar hep sen ne ters kızsın falan dediler iyi olduğum çok kişiyle yakın olduğum dönemlerdede çok kazık yedim
- 5 ay
O çevreden uzaklaşmak sana iyi gelir ama pek dışa dönük değilsin bu fikre sıcak bakmazsin
Soran5 ayOkul hayatım mahvoldu kısacası bu yani derslerimde düşük olunca matematik hiç yoktu ortaokulda hep bundan vurdular beni
Soran5 ayUzaklaşmak için elimde imkanım olmasi gerek oda yok keşke olsa üniversite bile okuyamadım yıllar geçti gitti benim yaşımdaki insanlar evlenip çocuk sahibi oldular
Soran5 ayBense belki iki yıllık bi bölüm kazanır bitiririm diye 4 senemi harcadım
Soran5 ayNe biçim bi şans bu ya
- 5 ay
Bunlar seni bu sürece iten nedenler ama asıl keneine vermen gereken cevap şu bu böylemi gitsin yoksa değiştirmek için bişey yapmak iatiyomusun
Soran5 ayŞimdi anliyormusun neden bazı şeyleri büyüye bağladığımı
Soran5 ayElimde sihirli değnek yokki değişsin öyle pat diye tabiki isterim ama psikolojim gerçekten iyi değil sanırım
- 5 ay
Büyü olayı değil gibi bu
- 5 ay
her şey zamanla öyle bir anda her şey değişmiyor bu hayatta
Soran5 aySorun ne peki bazı musallat denilicek şeyler yaşadım uykuda korkutulma gibi sonra evde hepimizde sinirliyiz hep tartışma oluyor vs
Soran5 ayAnnem ya doktora gidelim diyor ya hocaya hocaya gitmem insanı daha kötü yaparlar ama doktorada gitmek istemiyorum
- 5 ay
Genelde ailecek sınırlı bir yapınız var bu genetikde olabilir ama o konuda suphlerin varsa bir hocaya gitmen lazım tabi düzgün birine
Soran5 ayKaç tane baktirdiysak musallat dediler muska yazdılar hepsini tuttuk evde bi süre fayda olmayınca attırdım aileme gidip toprağa gömmüşler çıktılar evden
Soran5 aySahtekar çok iyi hoca bulmak zor bu devirde bizim köyden tanıdık hoca bile bakarim deyip bakmadı sonra hastalanmış vs bişeyler olmuş
Soran5 ayBende hacı hocaya gitmek istemiyorum sadece muska yazıyorlar o kadar
- 5 ay
İyi bı hoca bulman lazi. O işlerle uğraşanlar biraz garip tiplerdir sadece. muska yetmez
Soran5 ayBazen sağ tarafımdan karaltilar geçiyor bu yıllardır var musallat sebebi diyolar
Soran5 ayİşte bu köydeki hoca demiş ona okuma yapmak lazım muskayla olmaz sadece bide hamaylı muska yazmak gerek dedim sonra bakmadı bizde üstüne düşmedik kaldı öyle
- 5 ay
Dediklerin bu olayları yaşayanların söylediklerine benziyor ama benim alanım değil o kısım
Soran5 ayAma psikolojik olmasından da şüpheleniyorum inanki napicagimi sağladım
Soran5 ayŞaşırdım
- 5 ay
Hocaya gidip bı şansını dene rahatlarda bunu atlatırsan psikolojik değildir
Yok duzelemedi hala gerginsen sonra pisikologa git ama iyi birine bide onu dene eğer faydası olursa psikolojiktir der bu konuya egilirsin
Soran5 ayPekala Denicem teşekkür ederim
- 5 ay
Allah yardımcın olsun
Soran5 aySağolun inşallah
Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. ilmasa iyi
ama olmasina omkan wernenek en iyisi02 Yorumla
Soran5 ayNasıl vermicen örnek benim ailem fakirler bu saatten sonrada zengin olamazlarki bu sihirli değnek değil birden zengin olasın
- Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı.
5 ayUzak dur öylelerinden
00 Yorumla
5 ayDüşünmüyorum herkese tavsiye ederim
00 YorumlaAlgı seçicilik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > İnsanları kılık kıyafetine göre yargılayan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler