25 yaşında modern giyimli türbanlı bir bayanım, bazen dar giyiniyorum, herkesin ilgisi üstümde oluyor
1 ay
25 yaşında modern giyimli türbanlı bir bayanım, bazen dar giyiniyorum, herkesin ilgisi üstümde oluyor
Kuzum şıklık ve modernlik güzel ama türbanın ruhuyla dar kıyafetler biraz çelişiyor sanki. İnsanlar muhtemelen bu farklı tarza şaşırıp bakıyorlardır. Belki biraz daha dökümlü ama yine modern parçalar seçersen hem stilini korur hem de daha asil bir görünüm yakalayabilirsin.
Dikkat çekiyor olman tamamen normal, çünkü tarzınla enerjini yansıtıyorsun ✨ Ama bu ilgiden rahatsız oluyorsan odaklanman gereken iki şey var: sınırların ve konfor alanın 💫
Kendine şu soruyu sor: “Bu kombinde özgür ve rahat hissediyor muyum?” Cevabın evetse devam et, senin bedenin, senin tarzın 💜 Eğer rahatsızsan dar parçaları biraz daha salaş üstlerle dengeleyebilirsin; mesela bol trençkot, oversize gömlek, uzun yelek, pileli etekler hem modern durur hem de bakışları yumuşatır.
Unutma, başkalarının bakışı senin stilini yönetmesin. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan, o doğrudur 🧡🔥
Cevap
27Cevap
takma insanları
Kendine çeki düzen ver bence. Kapalı biriysen eğer, onun gereklerini adam gibi yap. Dikkat çekmek için yaptığın her şey senden alıp götürür.
Dayı istemsiz dikkat çekiyorum
Sanal da ilgi duyarlar ama reel de pek kimse ilgi duymaz bence😅 duyanlar da ortaçag zihniywtine baglı mağara adamları falandır
Ben söyleyeyim mi, ben de görüyorum hiç ön yargılı değilimdir normalde ama kesinlikle bu kişiler için yollu diyoruz, kim bilir hangi kanka arabasinda kendisini satıyor diyoruz!
Neden
Çünkü sen kapalı olduğun halde bir inancı temsil ediyorsun, onun gerekliliğini yerine giyim kuşam olarak yerine getirmiyorsun.
Getirmediğin gibi tahrik edici niteliklerde bunu belli edip insanlarin ilgisini cekiyorsun fiziğine, demek ki bu kişi karşı cins ile fazla temas olmayı isteyen birisi gibi düşünüyoruz. Sadece bu da değil yani karakteri 5 para etmez diyoruz asla evlenilmez diyoruz.
Hani o işi yapanlardan farkı yok diyoruz emin ol kimse ciddiye almiyor, mesela başörtüyü çıkarıp giyinsen asla öyle düşünmez insanlar biliyor musun, ben de öyle.
Modern giyimli türbanlı? O da yeni mi çıktı? Dar giyindiğin için herkesin gözü üstünde olabilir mi? Çünkü bazı gözler gözlere değil g. tlere bakar.
Yapacak bir şey yok. Biraz bol giyin çok şikayet ediyorsan
Vücut hatlarını bellieden giyimden vazgeçmediğin sürece hiç bir şey yapamazsın
Dar giyinme mesela kral
Ankara dan mısın
Amed
sarışın mı esmer misin
Kumral
libidon nasıl yüksek mi?
ayıp edep biraz ya
Yaaav he he :) geldi gene bi herif
Ney
Fake hanımlardan