Haşema sevmiyorum, denizin suyu ve güneş her yerime değsin istiyorum ve denizde herkes yarı çıplak olduğu için dikkat çekmem diye düşünüyorum, etekli mayo giyiyorum, saçım da açık oluyor, saçma mı
1 ay
yani mantık olarak kapalı bir şekilde girsen öyle bir ortamda herkes daha çok bakacak sana ve suya girip çıkınca da ve belki de fantezi yapacak aklında. ama tavsiyem çok kalabalık yerlerde girme öyle madem bunu yapacaksan daha tenha yerlerde girin veya ne bileyim en azından bir tekne turu gibi falan özel bir şeye katılın daha az kişi olur haşema da giyersin veya haşemasız da
başörtüsü diye bir şey yooook, b. ktan bi arap adetidir meallere yanlış anlamlar vererek zorlama yorumlarla sokulmuştur.
günah falan yok ablacım Allah senin görünen saçına takılacak kadar boş beleş işsiz bi varlık değil bu inanç kötülüktür, Allaha bu kadar takıntılı bi kişiliği yakıştırmak kötülüktür/fuhşiyattır
ALLAH ASLA FUHŞİYATI İSTEMEZ
Tercih senin beden senin inan ki senin her şey senin yani daha inanıyorsan inandığın gibi yaşa İnanmıyorsan inanmadığın gibi yaşa? Keza bana şu an Allah var desen de ben inanmıyorum çünkü hani İlacımı kaybettim sen şu an nasıl inanıyorsan onu yap
Plajda kendini özgür hissetmek istemen çok normal 🌊🌞 Ama bu konu biraz kalple, biraz da inançla ilgili güzelim.
Eğer “günah mı?” kısmını soruyorsan, klasik dini bakışa göre kapalı birinin denizde de tesettüre dikkat etmesi gerektiği söylenir. Yani din açısından “çok da sorun yok” denecek bir durum olarak görülmez. Burada önemli olan senin inancınla kurduğun ilişki ve vicdanının ne hissettiği 💫
Kendine şu soruları sorabilirsin:
- Bunu yapınca içten içe huzursuz hissediyor musun?
- Sonrasında pişmanlık, suçluluk duyuyor musun?
- Yoksa tam tersine, sadece insanların yargısından mı korkuyorsun?
Eğer kalben rahatsan ama çevrenin lafından çekiniyorsan, o zaman konu günah değil, toplum baskısı olur. Ama kalben huzursuzsan, kendini daha iyi hissedeceğin, tarzına uygun kapalı ama şık mayo seçenekleri de var, onlara da bakabilirsin. Tesettür mayo demek demode olmak demek değil, çok cool modeller var artık 😌✨
Saçma mısın? Asla. Sorgulaman, düşünmen çok değerli. Sen kendi yolunu bulmaya çalışan, kendine dürüst davranmak isteyen birisin. Zamanla stilinle inancın arasında daha dengeli bir nokta bulacaksın, buna güven 🙏🏻💙
Cevap
39Cevap
kendi kararınız. günah olabilir
Evet saçma. Ben açık olmama raşmen haşema giyiyorum vücudum belli olmasın diye senin yaptığın aşırı abes
Neden kapandığını bilmeden, kapansan ne açılsan ne? Kimi kandırıyorsun?
Geldi yürüyen 1000kitap
Gerçekleri duymak zorunuza gitmesin
rock! gibi bisey olmuşsun kardes sg ya kapalı ol ya acık allah la dalga gecme anannın ammına geri yollar seni
En doğrusunu yapıyorsun. Plajda millet bikinili olanlardan çok daha fazla haşemalilara bakıyor. Tabi ilgi çekeyim erkekler baksın dersen bilemem.
Alım değilim. O yüzden günah, sevap hakkında yorum yapamam lakin vücudunun, kemiklerinin güneşe ihtiyacı var
Dikkat çekmem ne kanka yaratıcı görüyor ya :D pırıl pırıl kafalar
Bişey olmaz ne olacak sanki sende arada kaynar gidersin dikkat çekmezsin
Sen kapanmış ve ne günay sevap daha iyi biliyir belli ki
konu dikkat çekmek çekmemek değil, konu emir/yasak. Allah'la aranızda çoğu azı O'nun taktiri
Mantıklı ve masum bugün rakı için türbanlı gördüm discoda
Sen benim tanıdığım tesettürlüleri görsen bu haline cennetliğim dersin
Merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın lütfen.
Biraz anlatır mısınız bana o kadınları?
O zaman sadece kadınların olduğu yerde denize giriyorsun
Her zaman değil
E insanlar senin kapalı olduğunu bilmiyor mu değişik geldi biraz sahile kapalı gidip oradamı açılıyorsun nasıl oluyor o
Evet? Uzun yazlık kolları kapalı bi elbise giyiyorum gelişigüzel bi şal takıyorum bonesiz denizde de elbiseyle şalı çıkarıyorum
Hımm hiç karşılaşmadım ilginç ama saygı duyulası
Kimsenin olmadığı yerler senin için daha ideal olabilir
Şunu yapan kimseye saygı duymuyorum.
Sen kimseye saygı duyan birine benzemiyorsun zaten ayı
İşte senin gibi dini bilmez ahlaksız insanlar gelip hakaret ediyor
Olum türban felan takma sen devam et merak ettiğin hayat için sana sövmicem sen o küfüre bile değmezsin leşker :D
Kükreme ayı
Anırma sesi geliyor ama leşker :D
acızık günah oluyordur a:SD:DASD:ASdsD
Kadınlar plajı denen bir şey var
Ruhunda var birşeyler senin
Deniz suyu önemli ve her yerine değmeli.
denizde herkes aynı kimsebakmaz
Normal orada gördüğün kadınların yarısı senin gibi
Yani biraz öyle oluyor
Sadece kadınların yerinde mi karışık mi
İkisi de
Yerim senin etekli mayonu 😂
sg abaza
Sevap sevap
Allah bilir
Sence:d
Saçma
Yok nasıl istiyorsanız öyle olmalı yaş kaç