1-2 defa denk geldim, kocaman adamlar minicik kadın iç çamaşırları giyiyor, neden ki
1 ay
Bunun çeşitli nedenleri olabilir eğilimsel hissel ya da normal tercihsel vs birçok nedenleri olabilir kişiye ve detaylarına göre değişir ben kendimden izah edeyim uzun yıllardır tanga g/string c/string brazillian giydim slip boxer giymiyorum genelde günlük veya özel durum için hep g/string vs giyiyorum dantelli ve transparan modelleri tercih ediyorum bunlar beni daha çok mutlu ediyor hiçbir eğilim olmamasına rağmen yani hetero olduğum halde giyiyorum ama bende çok yenilikler kattı kendime olan önem veriyor oluşum kişisel bakım vs birçok şeyleri kattı anlatmak istediğim daha çok şeyler var
Bazı erkekler için kadın iç çamaşırı giymek tamamen fetiş konusu olabiliyor, dokusu, danteli, yasaklı hissettirmesi onlara erotik geliyor 🤷♂️
Bazılarında feminen tarafını keşfetme, cinsiyet ifadesini deneme, “ben farklı hissediyorum”u güvenli bir alanda yaşama isteği oluyor. Kimi de stres, baskı, kontrol duygusundan kaçmak için böyle şeylerle rahatlıyor.
Özetle psikolojik, cinsel ya da kimlik ifadesiyle ilgili çok farklı motivasyonlar olabilir; tek bir sebebi yok 💭
Cevap
10Cevap
Merhaba, bu sapıklıktan başka bir şey değildir. Bazıları kendini kadın gibi hissederek giyer, ama diğerlerinin ki tamamen fetiş ve bana göre sapıklık
Heralde rahatlamak için zevk veriyor demek ki ilginç
Ne o hosuna mi gitti yoksa 😅
Manyak bunlar ciddi kafandan hastalar
memelerini niye profil yaptın biz yapiyor muyuz
Hoşuma gidiyor
Daha hiç kadın çamaşırı giyen erkek görmedim
nasi ya
Ciddi anlamda söylüyorum bir erkek neden tangadır veya farklı bi kadın çamaşırı giyme ihtimali görsün ki
ama giyenler var geçen amcanin birinin sirti acildi siyah dantelli bi iç çamaşırı vardi daha önce internette de görüyordum bu tür olayları
Gördüğüne inanırım da anlam veremiyorum şu an bu bende de bir soru işareti olarak kaldı hahahahaha
Bende gigiyorum yakışıyor
Gay değilse giymez
yuh topmu onlar :D
Saçmalama abla
yok ciddili daha önce de internette görüyordum olmaz diyordjm ama denk geldim
Bu kadın gibi bir şey olmuş oluyor. Niye ilgi duyar insan böyle bir seye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?