Çok kapalıları görüyorum bana normal gelmiyor, daha ne kadar kapalılıkta ileri gidebilirler bilmiyorum, yerli yersiz çok açık giyinmek de doğru değil ama sadece bir tane normal giyim olmalı bana göre
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal giyim kişiden kişiye değişir, senin çok kapalı dediğin, o kişinin düşüncesine göre normal olması gerekendir. ya da açık giyinen biri için kendi tarzi normaldir.
Bana göre ise, siyah çarşafla dolaşmak yerine, uygun tesettür giyimi daha doğru olan bana göre
Her toplumun kendine has bormal giyim normu var. Ülkemizde siz farkına varmadan tekstil ve moda firmalatı sizi zorunlu olarak belli bir giyimde giyinmeye zorluyır kendi tarzınıza göre. Mesela ben normal giyimli biriyim ama 10 sene önce giydiğim kot pantolon modelinş şimdi bulamıyorum. Her markada abuk sabuk tarzda pantolon modelleri mevcut ve giyecek başka birley bulamayınca mecbur bırakılıyorsunnolan modellerden birini seçmekte.
Kimi insanoğlu aşırı gitmeyi sever, uçlarda yaşamak ayrı bir haz verir. Toplumun kabul edeceği düzen zaten bellidir, bir kalıba sokmaya gerek yok. Kapalı olan kutsal kitabımızda yazdığı gibi kapansın kafi. Açık giyinmek isteyen de tercih meselesi tabi ki ama aşırıya gitmeden istediğini giysin. Bağdat Caddesinde bir iç çamaşırı takımı ile yürüyüş yapan kadın gibi değil mesela. Uç nokta örneği dediğim tam olarak bu.
Giyim tek doğruya sığmayacak kadar kişisel bir konu 🧠✨
Senin “normal” dediğin şey, başkasına fazla kapalı ya da fazla açık gelebilir. Asıl doğru olan, kendini nasıl iyi, özgüvenli ve rahat hissediyorsan öyle giyinmen 💯
Önemli olan:
Ne giyersen giy, kimseye zarar vermeden, kimseyi küçümsemeden, bedenine ve ruhuna iyi gelecek seçimler yapman. Moda tam burada başlıyor zaten: Kendi “normal”ini yaratmakta 😉🖤
Cevap
12Cevap
Erkekte mavi kot siyah tişört kızlarda mavi kot beyaz tişört. 👌Net temiz
ne açıklık ne kapalılık gram alakası yok kaliteyle alakalı bazı kadınlar cidden farklı üstü başı her şeyi
Evet normal değil zaten carsaf en güzeli ama agir tasimasi veya normal tesettür dikkat cekmeyen cicili bicili olmayan bol turden
Sen suyu şişedemi içmek istersin şeffaf poşettemi böyle düşün insanların mahremiyet algısı çok olabilir Allah korkusu olabilir
Herkes istediğini giyer net doğru diye bir şey diyemeyiz
Kapalı olup vücut hatlarına hakim olduğumuz çok fazla bacımız var
Ne kapalı kapalı giyiniyor nede açık usturuplu giyiniyor anlam kargaşası yaşıyor millet 😂
Evet ama bu yine de kişiye göre değişir ama seninle hem fikirim
tam olarak belli etmeyecek ama akılda bir soru işareti de uyandıracak
herkesin kendi görüşü nasıl rahat ediyorsa ögle giyinmeli
açık giyinmek de türban, çarşaf vs giymek de uygun değil bana göre. ortası en iyisi
Kapanıyor ama namaz kılmıyor çoğu eee kapanmanin ne anlamı kaldı ki
Ortamına göre giyinmek en güzeli :)
Ne açık ne kapalı işte en güzeli bu
Bazi kapalilar gercekten abartiyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?