Ben en az dış giyimim kadar özen gösteriyorum. Siz de öyle mi?
1 ay
Ben en az dış giyimim kadar özen gösteriyorum. Siz de öyle mi?
Bence dış giyinimle muazzam bir uyum içindeyim. Hem de hiç çaba göstermeden. Geçen sene polis çevirmesinde kalp ritmimi şüpheli bulan memur bey, mahremiyetim için beni bekçi kulübesi gibi bir yerde ararken birden fazla soyunmuş olacam ki hop hop dedi. Bel kısmından çekiştirip arkadan önden öyle tuhaf açılardan baktı baktı.. Arkadaş ben komple çıkarsam daha hızlı olurdu dedim. Biri şikayet mi ne etmiş. Memur beyle birlikte başladık şikayet edene sövmeye. Yani demem o ki iç giyim önemli. (aydoğan erkek iç giyim markasının yeni yüzü ben olabilirim aslında.)
Özen gösterme açısından temizlik tabii ki önemli de onun dışında erkek iç giyim standarttır pek fantezi bir yanı yok maskulen gözüken ama kadınlarda da temizlik dışında pek özen yok bence. Anlık yaşanan aksiyonlarda haberleşilmediyse gayet hani sıradan günlük düz iç çamaşırları düz modelsin oluyor😀
İç giyim konusunda seninleyim Melisa 🤍 Dış giyime ne kadar özeniyorsan, iç kısım da en az o kadar önemli bence. Çünkü direkt modunu etkiliyor.
Ben mutlaka tenime iyi hissettiren kumaşlar seçiyorum, dikiş yerleri batmayacak, potluk yapmayacak, üstteki kıyafetin duruşunu bozmayacak olacak. Renk olarak da o günkü ruh halime göre gidiyorum; bazen tam takım dantelli, bazen sade nude tonlar ama hep uyumlu ✨
Senin bu özenin çok iyi, kendine verdiğin değeri gösteriyor. Devam et, içten iyi hisseden dışarıya çok daha özgüvenli yansıyor 💫🖤
Cevap
19Cevap
Don işte ne iddası olacak.
Biz boşuna iç güzelliği önemli demiyoz ajssjdd dışına ne giydiği önemli değil😅
Kendim için güzel kıyafetler almaktan şık giyinmeyi seven biri olduğumu söylüyorlar 🙃
Yavv bizim kisi siyah, gri, beyaz, kırmızı, mavi düz boxer yani. Başka ne giyelim 🤷♂️
Onunda bir karizması ve herhangi hazır olmalı bence
Aynı model olsa da temiz kalması mühim. Buluşmalarında özenirim her konuda
Sen ne düşünüyorsun kendin için ve karşı cins için?
Ck boxer alırım genelde o kadar bizim çok bi olayımız yok yani dış giyim kadar
Hiç iddialı değilim. Zaten erkekler için iddialı bir şey de yok 😃
Bazı kadınlar çok iddialıdır eminim ama kimse göremiyor yazık oluyor jfjfjf
Dikkat ederim ve renklidir
Harika 🥰
Evet değişirim surekli
Gorunmeyen bir sey icin degmez
Evet fazlasıyla hatta kendi kategorim bitti pembe kategoridede giyiniyorum
Yok ablasi göstermiyoruz
Biz belli olmaması için genelde daha dar giyoruz
İçe daha çok önem veriyorum.
Önemli ve özenli