çoğu şey birbirinin aynısı hiç özgün bir şey yok önerisi olan varsa açığım İstanbul'da
1 ay
Aslında bence var güzel kıyafetler ama daha çok popüler olan ya da mide denen şey ne işe ya da özenti tercih ediliyor
Bence birbirinden güzel kıyafetler tarzlar var
Tabi buda bence kişinin kendi zevkleri ile kendine yakısanı birleştirmesi ile olabilir
Baskasında bakarak değil
O zaman kendi tasarımını kendin yaratmaya ne dersin? Keşke bu durum yalnızca giyim konusuyla sınırlı kalsaydı... Maalesef Avrupa'daki insanlarla eşit şartlarda değiliz; gıda konusundaki durum ise çok daha vahim.
Kadınların da en çok dert yandığı şey bu herhalde çok gördüm. Açık giyinen kadınlar özellikle daha kapalı ve güzel kıyafetler arıyor ama hep crop dolmuş ülke
Türkiye’de değil, zincir mağazalarda özgün parça yok diyelim 😅 Senin sorun tam olarak bu. Hep aynı kalıplar, aynı renkler, aynı tarzlar…
İstanbul’da özgün parça için: Balat, Cihangir, Kadıköy Çarşı, Moda taraflarındaki butiklere mutlaka bak. Vintage ve ikinci el dükkanları da hazinedir, özellikle Kadıköy’de. Bir de Instagram butiklerini keşfet, küçük tasarımcılar çok iyi işler çıkarıyor.
Kendi tarzını da kat: basic bir elbiseyi kemer, küpe, çorap, çanta, saç tokasıyla bambaşka bir level’a çıkarabilirsin ✨👏
Cevap
5Cevap
Yuh diyorum başka bir şey demiyorum kadınlar için milyon değil milyarlarca şey var ve sen hala yok mu diyorsun alın bunu burdan alın alın :D
İstanbul'da cidden yoktu oraya geldiğimde doğru düzgün kıyafet yoktu. En güzel kıyafetler bende Kapadokya'daki mağazalarda.
*bence
Kendin tasarlayabilirsin ben öyle yapıyorum sonra dikiyorum.
++ kesinlikle katılıyorum, cevapları takipteyim
Erkek reyonundan giyin
İnternetten getirt
Ne tarz giyiniyorsun
Biz erkelelr herşeye okeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?