1.70 ve 90 kilo olan biri için taraftar forma bedeninden hangisini almalıyım?
2 ay
Cevap
10Cevap
Beşiktaşın orjinal forması var bende xl olması lazım al gitsin
Göbeği olan biri için dar gelir mi? Biraz daha büyük de omuzlar sarkar mı kafam çok karışık
O zaman xxl al orjianalse değişir rahatlıkla sıkıntı etme fişi al
Arkasına isim yazılınca değişmiyor diyorlar ama
Orjinal formaya yazdırmak hiç mantıklı değil ben yazdırmadım
Xl tabii ki formalar genelde dar kalıptır
Peki xl mi xxl mi?
Kışın mont üstüne giymek istiyorsa 3xl bile olur yaza xl yeter ben genelde böyle yapıyorum bir sene xl diğer 3 xl alıyorum ama uzun süredir maçlara gitmiyorum sen xl al ya 1.76 boy 87 kiloyum senin manite olur xl
Sevgilimin hafif göbeği var genelde baktım sweatlerini 2xl almış o yüzden kafam karıştı biraz
Forma bol olursa sorun olmaz nasılsa davette giymeyecek 2xl al
Çok özür dilerim çok darladım son kez bir şey daha sorsam şimdi sana hediye gelse xl mi istersin xxl mi bir de 1.76 boyun var sevgilimin 1.70 boyu çok mu uzun olur omuzdan sarkar mı diye düşünüyorum
Yok dökümlü durur benim zaten omuzlarım geniş bana xl o açıdan L gibi oluyor
xxl al büyüyüncede giyer
Xxl al
Emin misin ya çok kararsızım xxl alayım diyorum ama omuzları düşündürüyor ama göbek kısmını örtme açısından iyi gibşdşr formalardan hiç anlamıyorum
Xl iyi gibi
En başta bunu düşündüm sonra çok kafamı karıştırdılar daha önce de hiç forma geçmişim olmadı bilemedim hadisten göbekli birisi
Göbek varsa xxl al bacım
Hiç anlamam ya
Senin boy kilon mu
L ya da XL olur
Xxxxl
xxl al arkadaş baya obezmiş
XXL AL
xl beden
XXL beden
Eminsin değil mi omuz meselesi korkutuyor beni
Boyun uzunmuş 1.70 de boy nasıl olur ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Taraftar formaları çoğu zaman dar kalıp oluyor dostum 💛🖤 (takımı bilmiyorum ama sen anladın 😉).
1.70 / 90 kilo için genelde XL daha güvenli duruyor. L büyük ihtimalle göbek ve omuzdan çok oturur, hareket ederken rahatsız eder. XXL ise baya bol, üstünde sarkma yapabilir.
Göbek bölgen fazlaysa ve formayı tişört üstüne rahat kullanmak istiyorsan XL al derim 👍🎽
Genelde bu kişi sweatlerini hep xxl almış bu yüzden kafam karıştı
O zaman kanka direkt XL derim sana 💥 XXL sweat ayrı, forma kalıbı çok başka 😉