Çok açık giyinen bir kadınla beraber olmak sizi rahatsız eder miydi? Sizin için giyiminde bardağı taşıran son damla ne olurdu?
2 ay
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
erkeğin nasıl kadını kısıtlamaması gerekiyorsa kadın da sınırlarını bilmeli göz göre göre çok açık giyindiğinde başkaların illa ki dikkatini ve ilgisini çekeceğini bilmesi ve buna göre giyinmesi daha doğru olur.. çok açık giyinen bi kızla olmayı tercih etmezdim sanırım
Güzel cevap
teşekkür ederim
Açık giyinen kadınlar hakkında olumsuz düşünmüyorum herkesin anası babası açık giyiniyor fakat mini etek tarzı giyinenler hakkın gene bir şey düşünmüyorum ama birlikte olmak istemem bu denli açık giyinen biri ile çünkü güven verici gelmiyor kıyafete göre yargılama kaçınılmazdır sonuçta mini etek giymeyen ama açık şık giyinen çok kadın var benim tercihim değil açık giyinen teşhirci giyinen
Merhaba, açık giyinmiş olması tek başına teshirci yapmaz bir kadını, bazılarının tarzıdır bu ve rahattır, sadece giyimi açıktır, bunu insanlari tahrik etmek için değil, kendi hoşlarına gittiği için giyerler. Bazıları ise tamamen teşhir amaçlı yapar bunu ve bu durumu bakışları, tavırlarıyla da net şekilde belli eder,
Yok karşı değilim ben ya kadın istediğini giyinebilir benim yanımda olduktan sonra sorun yok
Kadın istediği yerde istediğini giyer zaten de ben bakış açınızı sormuştum sadece.
Hayır yanlış anladınız beni benim yanımda derken benim sevgilim anlamında ben yanında yokken de zaten yanıma gelirken o şekilde gelmiyor mu o hiç sorun değil yani onu söylemek istedim
Sizin yanınızda olmayınca giyemez mi diyorsunuz
Hayır hayır öyle bir şey söylemedim istediği yerde giyebilir benim sevgilim bunda sorun yok benim eski eşim çok açık giyinirdi o konuda bir kere bile kavgamız olmadı başka konulardan dolayı ayrıldık ama ben karışan bir insan değilim yani onu söylemeye çalışıyorum
Tamam şimdi anladım ne demek istediğinizi.
Ne mutlu bana yani şöyle mesela Bir erkek bir kızla tanışıyor gayet güzel giyinmiş kız ve biraz da açık sonra bir birliktelik başlıyor bu sefer çocuk diyor ki yok ona giyme bunu giyme olan sen zaten kızı öyle tanıdın daha senin bence ona laf söyleme hakkın yok doğru değil mi
Kesinlikle : D
👏👏
Güzel bakış açısı. Açıklamalı yorum için teşekkürler.
Böyle bir soruyla geldiğin için ben teşekkür ederim görüşmek üzere
Cesur giyinen kadın benim için özgüven demek 😊❤️ Teşhircilik değil, bedenini sahiplenmek. Hoşuma gider mi? Evet, çünkü kendi tarzını korkmadan yaşıyor demek.
Beraber olmak rahatsız eder miydi? Tek koşulum şu: O bunu kendi istediği için giysin, kimse için değil. Başkaları ne der kaygısı yoksa, ben de yanında gururla yürürüm 😌
Bardağı taşıran son damla ise “partner baskısı” olur. Biri çıkıp “Onu giyme, bunu çıkar, çok dikkat çekiyorsun” demeye başlarsa, benim için kırmızı çizgi o. Stil özgürlüktür, kimsenin denetim alanı değil ✨💃🏻
Tanımadan kimse hakkında bir şey düşünmem.
Herkesin kendi tercihi. Eski sevgililerim ve eşim dahil karışmadım.
En güzeli 👍🏻
@nucking_futs sağ ol. Bence de.
Giyimine bağlı. Dışarıda normal şort giyerse garipsemem ama kalça yanakları açık tip şort giymeyi teşhircilik olarak nitelendiririm. İsteyen geri kafalı desin.
Bence tek bu şekilde düşünen siz değilsinizdir. Gerçek hayatta bizzat bu söylediğinizin örneğini gördüm ve insanların tepkisini de gördüm.
Her şeyin bir sınırı olmalı. Dekolteli elbise, mini etek giyilir bu normal ama çıplaklığa gidiyorsa iş o zaman teşhircilik olarak görülmesi de gayet normal
Açık giyinen bir kadına bütün erkekler eskort gözüyle bakar ben saygı duyarım diyen yalan söylüyor inanmayın iki sene önce şunu bir devirsem Ne güzel olur ya falan
Ben de son söylediklerinize katılıyorum. Gerçekten çoğu o gözle bakıyor bakıyorsa da.
Hoşa gitmesi, nefsin, teşhirci olmadığını göstermez.
Umuyorum ki gerçekten böyle düşünüyorsunuzdur.
Öyle...
Teşirci olarak bakıyorım çıplaklık ile dekolte giyinmeyi karıştırdıklarını düşünüyorum
Hoşa giden zaman da var gitmeyen de...
Her zaman kışkırtıcı ama
Tamam
Ben olmayan şeyi var olanı göstererek kapatma olarak görüyorum
Zevk alıyorlar öyle giyinmek ile öyle biriyle olmazdım ya
Benim hoşuma gidiyor yanimdaki kadina bakilmasini severim
Attention whore istiyorsunuz yani 😅
Yani insanlarin bakışlarını görmekten zevk alıyorum diyelim:)
Ahaha çok ilginç bir kafa yapısı. Saygı duyuyorum düşüncenize.
Teşekkür ederim genelde farkli tepkiler almaya alışıgim :)
Problem yok. Sizin görüşünüz sonuçta, hakaret vs etmediğiniz sürece saygı duymaktan başka ne yapabilirim ki?
Yok ya o konuda sorun yok asla etmem ya biraz itaatkar bir erkeğim kadınlarin sözünü dinlemeyi seviyorum
Peki 😅
Böyle olman hoşuma gitti ya :)
Nasıl anlamadım?
Anlayışlı olman yargilaman felan sevdım yani :)
Yargılamaman*
Peki benim gibi erkeğin olsa ne yapardin
Ne bakarım ne ilişki kurarım
Kendini yaşıyor teşhirci olarak görmem
Direk f*ck body gözüyle görüyorum
Teşhirci
Ölçülü giyiniyorsa bir problem yok aslında. Ama abartanlar için ben de aynısını düşünüyorum.
İşte o abartanlar teşhirci oluyor
👍🏻
Teşhirci.
Bazen ben de sizin gibi düşünüyorum. Ölçülü olmak çok önemli.
Takılırdım onunla sadece
Or diye çoğunlukşa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?