Soran arkadaşlar darılmayın ama siteye girdiğimde akışta en az 11 tane pantolon sorusu görüyorum ve gına geldi artık 😃
2 ay
Ya bir kaç gündür kot pantolon sorularından sıkıldık sorularına rastlıyorum başkalarını o kadar önemsemedm ama bunu senin sorman çok üzücü
Bu etiket iki hafta önce bana verildi
Moda stil fenomenlerine veriliyor
Yaratıcı sorular sorduğumu düşünüyorum
Kimseyi sorularıma gelmesi için zorlamıyorum
Bin tane saçma sapan fal sorusu görmekten bence daha iyidir
Ve bu sorun beni çok şaşırttı ve kırdı
Unutma ki seninde sürekli aynı kategorilerde sorular sorduğun zamanlar oldu ben hiç sana sitem etmedim hep seni desteklemeye sorularına gelmeye çalıştım
Ara sıra kot pantolon sorularıma gelip yorum yapmayı biliyorsun
Seni eig seçtiğimde teşekkür etmeyi de biliyorsun
Ama yok sıkıcı bilmem ne demen
Bana çok yapmacık geldi şu an
Zaten ya Eda ya ben soruyoruz genelde
Bence çok da kimseyi darlayacak bir durum yok @ŞeffaflığınRitmi bence benimde aynı fikirde olacaktır
İlla bir suçlu arayacaksanız soru soranları değil yönetimi suçlayın o zaman
Ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum
@KızlarSoruyor
@ksBence
Çiçek sakin ol tabiki yorum yapacağım edaya da yapıyorum çünkü sevdiğim üyesiniz konuyu saptırma bence ama bir yerden sonra insan sıkılıyor istesem sizi engellerdim sorular karşıma çıkmazdı ama sizi seviyorum ve bunun için engellemek kadar saçma bir durum olamaz ayrıca bir tek ben değil bir çok insan şikayetçi bu durumdan ayrıca suçlanacak bir durum yok yarışmadasınız biliyorum ama sonuç belirleme tarihi baya uzun sürdü böyle çıkışmana gerek yok kalbini kırdıysam özür dilerim bilinçli bir şekilde seni kırmam bilirsin ayrıca eig seçmen için seni zorlamıyorum öyle değil mi bir daha da cevaplarımı eig seçme lütfen
Sen karşı tarafı zan altında bırakan bir soru yöneltirsen sakin olun diyip konuyu kapatamazsın nedense sorduğumuz sorular milletin çenesini yorar olmuş Ayrıca kendini açıklamanın konuyu saptırmak veya birilerine çıkışmak olduğunu düşünmüyorum Sürekli yarışmadasınız kelimesini vurguluyorsun bunu daha önce de yaptın ben çek peşinde hiçbir zaman olmadm ben bir ay sonra elimden alınacağını bildiğim etiketin tadını çıkarmaya çalışıyorum o kadar Başkası kazandıgnda da tebrik etmeyi bildim Sen defalarca çek kazandıgnda da seni tebrik etmiştim çünkü seninde katıldığın yarışmalar oldu millete paralarını ben vereym soru sormayı bıraksınlar yazacagına dön de kendine bak önce o zaman o çekleri kabul etmeseydin yarışmalara katılmasaydn kendinle çelişiyorsun önce bunu düzelt
Çiçek sen neyin kafasını yaşıyorsun ben bir kere tek yarışmaya katıldım oda buradaki bir üyenin hasta çocuğuna kullanması için katıldım ve kazandım ayrıca parasını ben vereyim gibisinden birsey demedim uydurma neyse lafı uzatmayacağım iyi akşamlar
@Birsuskunçiçek canım bu sitede hiç bitmez yarışmaya katılanları zorbalamak. Emin ol büyük bir hediye için katılsaydık da aynı tepkileri alırdık. Yorum yapanları da okudum, kendileri hiç cinsel yaşamda falan çek için uğraşmamış gibi ahkam kesmişler. Sonuçta onda da 200 tl. Bu sitenin çekleri bu şekilde her zaman böyleydi yani ve illa ki katılanı olur. Bunu aşağılamak kimseye düşmez. Ayrıca modlar için neden aynı şeyi söylemiyorlar acaba. Ayın modu seçilip çek almak için kırk takla atan modlar gelmiş bizim kimseye zararımız olmayan sorularımızla dalga geçmeye kalkıyor. Komik ve ciddiye almaya gerek yok. Rahatsız olan engelleyebilir. Bide iki yüzlülük yaptıklarını bu soru sayesinde gördüm yorumlarda. Yüzüme gülüp bu soruya verdikleri cevaplarla çelişmişler. Dediğin gibi rahatsız olan @ksBence'ye ağlasın. Her yarışmanın illa ki katılanı var, nedir yani bu. Biz milletin soru tarzlarına karışmıyoruz ama bizim kendi halimize sorduğumuz sorular dert olmuş 🤣.
Eda bu gönderme bana mıydı yoksa ben mi yanlış anladım?
Eda bana verdiğin destek ve motivasyon için teşekkür ederm bu beni bir nebze olsun rahatlattı çünkü ben mi olayları abartıyorm acaba diye düşünmüştüm ben bazen yapım gereği fazla duygusal ve alıngan biri de olabiliyorum Ben bu kot pantolon sorularından sıkıldık bunaldık işini ya edaya ya bana gönderme yapılmış olarak algılıyorum çünkü sadece ikimiz soruyoruz bu kategoride istisnasız her gün aktif olmaya çalışıyoruz bu her zaman yaptığımız bir şey oldu rekabetten de öte bize verilen yeni etiketlerde her zaman çoğunluk olarak sadece edayla ben çaba göstermeye çalıştık çek olmasa bile benim özen gosterdiğim bir durum bu alışkanlık olmuş artk ben de ve eda sorularıma gelmeyebilirdi ben de ona gitmeyebilirdm ama ikimizde zevk aldığımz şeyi yapıyoruz ve gerektiğinde birbirimizden ilham alıyoruz bunu ayıp bulmuyorum aslında güneş sen olgun davranan bir kisisin özür bile diledn bunu yazmayadabilirdin ben kişisel algılamışta olabirm belki fazla yüklenmek istemiyorum kimseye sen de tartısmayı fazla uzatmadan kapatmak istedin bunu fark ettm belki senin için genel bir soruydu bu Aslnda iyi ki bu soruyu sormuşsun çünkü sayende sorularıma her gün gelip beni destekleyip harika sorular bunlar diyip sonra da burada evet bıktık haklısın diyen sahtelikleti görmüş oldum Neyse bence bu konu çokta kavga edip aramızı açacak bir konu değil ben kimseyle tartışma içerisine giren biri olmak istemiyorum hepinizi seviyorum
@Günesinkadini güzelim bu sadece sana tepki değil, soruna cevap yazan iki yüzlülere de söyledim. Ama sana da kırıldım evet. Çünkü çiçeğin dediği gibi sen bize karşı sıcak davranan, sorularımıza gelen ve samimi biriydin. Hatta geçen benim sorumda edoş yarışmayı kim kazandı, hak eden kazansın vs diye destek olurcasına bir tavır sergilemiştin. Sonrasında böyle bir soruya kırılmakta kızmakta haklıyız. Insan sevdiğine daha çok kırılır. Başkası yapsa umrumuzda değil ama yüzümüze dostça davrananlar yapınca üzülüyoruz. Çünkü bu soruları çok soran yok sitede , haliyle üstümüze alnmamız çok normal. İki yüzlü diye diğer bazı cevap verenlere söylüyorum, çünkü gerçekten senin bu sorun sayende görmüş olduk bazılarının karakterini. Bu durum alay edilecek bir şey değil. Hiç hediye verilmese de bu kadar sık olmasa da yine de bu etiketi canlı tutmaya çalışırdık. Çünkü ikimiz de genel olarak moda sorularımı sormayı seviyoruz. Ki 200 TL çek için yarışadabiliriz, bu küçümsenecek bir şey değil. Alınganlıkla ilgisi yok, sormuş olduğun bu soru bizi aşağı çekecek türden oldu. Alay etmenin lüzumu yoktu. Biz o yüzden tepki veriyoruz, yoksa seni seviyoruz.
@birsuskuncicek rica ederim her zaman destek olurum bu tarz şeylerde. Alınganlık etmedin, bu soruyu görmemiştim ben. Yoksa ben de bu şekilde yazardım. Amacım kimseyi kırmak değil ama yorumları falan okuyunca irite oldum sinir tepeme fırladı.💖
Bir dakika Güneş ben şimdi fark ettim birilerine bu kız bana geldi çemkirdi ben de onu susturdum yazmışsın cok antipatiksin seninle daha fazla iletişim problemi yaşamamak için geri çekilme tavrımı bu şekilde yorumlamanı senin kendi uslupsüzluğuna veriyorum belli ki bizi fazla kıskanmıssn başkalarının sorularına bu kadar kafayı takacağına kendi kategorilerinde üretken olmayla ilgilen bundan sonra son sözümde bu olsun sana
Reklam kokan hareketler bunlar. 3 kuruşluk hediye çeki için atmadıkları takla yok dhdh
Soran arkadaş uzunca bir yorum yaptı rica etsem okur musun😃
Uğraşamam shdhd yazmaya devam etsinler
ksBence yi etiketlemiş yoruma ksbencede yorumu beğenmiş anasını seveyim ben mesaj atıyorum mesajıma bakmıyorlar fafsf ayrıca bir çok üye bu sorulardan şikayetçi
E yönetim ile danışıklı dövüş zaten kimi kimse şikayet ediceksin az mantık shdhd
En son İbrahim tatlıses gibi kalkar giderim haaa diyecem😃
Git derler yavrum ama sen bilirsin shdhd
Sensiz yapamam 😃 iki gözümün kızılı😃
Yiaa şapşal shdhd
Bende seni seviyorum aşkım sfsfsf
Teşekkürler ✨
Ricalar🌸
Allah razı olsun benimle aynı fikirde bi kişi varmış
Hayır bir de çok komik bi para için 200tl için yapıyorlar. Ben vereyim sormasınlar
İnadına yarışma bittikten sonra da soracağım. rahatsız olan engellesin
Seni engellemeyeceğimi biliyorsun
EİC için teşekkürler 🙏🏻☺️
Rica 😃
Pantalon soruları akışın kaderi olmuş durumda 😂 Ama moda da biraz böyle, herkes en çok kullandığı parçadan emin olmak istiyor 🙈
Sen tarzını biraz daha farklılaştırmak istersen üst giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar sorularına yönelebilirsin 😍 Kombin odaklı sorular aç, “tek parça” yerine “full look” konuşalım. Hem daha eğlenceli olur hem de herkese ilham verirsin ✨🧥👢💄
Cevap
16Cevap
Sıkıldık artık, çeki verselerde rahatlasak hepimiz jghhgv
Aşko soruyu soran bir arkadaş gocundu baya soruya geldi çemkirdi bende susturdum😃
Hayır beni bilen bilir en nefret ettiğim şeydir bu tarz yarışmalar 200 tl lik çeke muhtaç değilim çok şükür bir kez o hasta çocuk için katıldım çek 750 tl idi kazandım ama abi sonradan kabul etmedi çeki ona çok üzüldüm o ayrı da birde benimki bence idi soruda değil sadece kasımda indirime giren ürünleri paylaşıyordum bir kıyafet üzerinde takılı kalmıyordum ve insanlar bencemi çok beğeniyordu ayrıca eig vermiş miş verme aq ver diyen mi oldu😃
Yemin ediyorum gına geldi bunaldım midem bulandı ya. Sırf indirim kodu almak için dilenci gibi kot soruları soruyorlar. Bu arada sana çoraplı kombin yapacam :D Değişik çoraplı kadın :D
Ya haha gene mi sen
Her zaman ben :D Bu arada yapay zekadan çoraplı kombin yaptım gösterebilir miyim? :D
Ama buraya atmam. Sadece sana gösteririm :D
Hayır istemem sağol
biraz sıkıldım ama kendimi tutuyorum 👉🏻👈🏻 #jeans
hadsizliğim için özür dilerim dilimi zaptetmekte zorlanıyorum
Eda rica ediyorum gereksiz triplere girme sponsor levis olduğu için öyle yazdım sen çok olgun aklı başında birisin seni çok severim bilirsin bu alınganlığın biraz kırıcı olmaya başladı
Hmm anlaşılan anlayamadın beni, o kadar dil döktüm ama.. Neyse
Bence sen beni anlayamadın eğer lafım size olsaydı sorularınıza gelmezdim sadece yarışmanın uzamasına sitem ettik ayrıca bir tek ben değil bir sürü üye bu soruyu açtı kabak benim başıma patladı her neyse hak eden kazansın
Böyle sürekli aynı soru görürsen bana söyleyebilirsin, bende işlemleri yapayım 😃
Geçen sene de tayt soruları modaydı bu sene pantolona dönmüşler
Doğru deyil ama insanlara böyle bir sorumu olur demekte doğru deyil sohbete katılım az olur
Yoo sıkılmadım istedikleri kadar sorsunlar
Bedava verseler keşke
sıkılmadım zaten bir kaç güne biter shdh
Ne jeanmış iyi ki bir reklam almış site alüminyum
Pantolon mühim.
Cidden yeter ya, çek bir pantolon çık dışarı işte.
Patoloji önemli ondanda önemli onu giyen
Ne yapsınlar zavallilar hahah
Hemde nasıl
Yapacak bişey yok..
Evet sıkıldık
Pantolon önemli
Bi bitmediler
Ben hiç görmedim bu sitede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?